iman99 (08-30-2007)
Thread: Ka`bah
Results 1 to 10 of 15
|
|
-
membru de onoare

08-09-2007, 07:18 AM
Multi dintre noi ne uitam cu nostalgia parfumului pe care l-am simtit rotindu-ne, rotindu-ne......... ca niste pasari care-si cauta cuibul, cei care inca n-au ajuns s-o atinga viseaza cu ochii inlacrimati la ziua cand ii vor fi aproape, o stim si o iubim, o visam si de ea se leaga cele mai emotionante trairi ale unui musulman.
Dar ce este inauntru????
Cum arata Ka`bah in interior, sau cum era inainte... o alta parte nestiuta sau nevazuta a Ka`abei.
-
Mersi maryam de la :
-
-
-
-
-
-
-
-
-
08-09-2007, 01:35 PM
Mashaa Allah, la kuuete illa billah!!
Subhanallahi we bihamdihi !! cum faci tu draga Maryam ca rascolesti asa in sufletul omului, nu ca nu am avea toate aceste trairii vii, mashaAllah, nu de putine ori mi se intampla in anumite moment ale zilei sa simt acel miros sau sa pluteasca in jurul meu atmosfera aceea de acolo pe care nu o poti exprima in cuvinte
cu atat mai mult avand in vedere viteza cu care zboara timpul si nu mai avem mult pana la Ramadan, inshaAllah sa fim cu toti dintre cei buni, inshaAllah ca fiecare dintre noi sa ajunga printre oaspetii celor mai frumoase locuri , Casa lui Allah Subhanahu wa ta'ala , iar pentru cei care doresc sa retraiasca toate aceste momente inshaAllah fie ca Allah Subhanahu wa ta'ala, sa raspunda rugilor tuturor, InshaAllah ya Rabbil'alamin!
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |