suleiman (09-13-2007)
Thread: Ramadan Mubarak
Results 1 to 10 of 12
|
|
-
09-13-2007, 02:10 AM
Asalamu aleikom w rahmatullah w barakatu
Dragi frati si surori alhamdulilah suntem la inceputul unei luni binecuvantate in sha Allah sa profitam pe cat putem de mult .As vrea sa reamintesc unora si sa povestesc celor care nu stiau povestirea care am auzit-o la una din lectiele de islam:
Erau doi oameni ,unul se straduia foarte mult pe calea lui Allah iar celalat nu se straduia foarte tare.Primul chiar a murit martir ptr Allah,iar celalat a mai trait un an dupa primul.Cand a fost timpul sa intre in paradis...cel de-al doilea a intrat inaintea celui care se straduia pe calea lui Allah,cu toate ca nu isi daruise viata intreaga ptr Creator.De ce?
A mai prins un ramadan si i s-au ierat toate pacatele anterioare.
Suban Allah
Cu ocazia Ramadanului urez intregi familii "rasaritene"
RAMADAN KARIM
Allah sa primeasca postul nostru si faptele noastre bune si ins ah Allah sa fim iertati de pacatele anterioare.
Cer iertare daca am suparat pe cineva Alah sa ma faca mai atenta de acum incolo .Amen ya rab
-------------Ramadan Mubarak------------------Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
Mersi iman99 de la :
-
-
-
09-13-2007, 04:57 PM
Assalam Aleicun!
Am asteptat acest Ramadan asa cum un copil asteapta prima zi de scoala...e primul...anul trecut a trecut alfel, de fapt eu am trecut pe langa Ramadan...Am cunoscut Islamul acum 2 ani si de atunci m-am schimbat fff mult...d atunci citesc tot c prind despreIslam ,am citit bineinteles si Sfantul Coran si incerc sa ma integrez ,sa ma obisnuiesc si sa ma mulez cat pot eu de bine dupa Islam...Sper k intr-o zi voi reusi....Ma bucur ca va pot spune voua aceste lucruri pt k voi le intelegeti cel mai bine(prietenii si familia mea din pacate nu pot)...Sper k in timp imi voi deschide sufletul aici si voi putea sa schimb tot ce tb schimbat!
P.S. am o problema...eu dak vreau sa scriu ceva nu pot decat ca raspuns al altui mesaj...nu pot sa scriu la postare noua...asa e k sunt la inceput? scrie k am msg prea scurt....lucru neadevarat...aseara ma sufocam,atatea aveam sa spun si nu puteam sa postez...ma invatati si p mine?plssssssssssssssssss
-
09-13-2007, 06:54 PM
As - Salaam Aleikum
Alexandra, nu stiu exact, dar pentru ca esti noua pe forum, ai cateva restrictii.
Iar in ceea ce priveste mesaj prea scurt, forumul este setat ca un mesaj sa nu aiba mai putin de 50 de caractere.
InshaAllah sper sa se rezolve cat mai curand si sa ne spui tot ce vroiai sa ne spui
noi oricum suntem aici. 
Ma'salaama
من قبله من يحمل حياتي في يديه
-
09-13-2007, 07:00 PMRamadan mubarak frati si surori!
Alexandra,daca apesi la "postare noua" raspunzi subiectului in care te afli.Daca vrei sa postezi un subiect nou,mergi in subforumul unde se incadreaza subiectul pe care vrei sa il incepi tu si apasa pe "subiect nou",eu zic ca trebuie sa mearga.Ca membru nou,a,intr-adevar,unele restrictii,de genul mesajelor private sau postarea linkurilor,dar subiect nou cred ca poti crea...
InshaAllah iti doresc un post Ramadan acceptat si sper ca cei din jurul tau te vor intelege cu adevarat.
-
-
09-13-2007, 08:10 PM
asta e incercare cu 51 d caractere : a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a aa a a a a a a a a a a a a a a a a a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
scuze in fericitul caz in care merge k fac mizerie p site cu incercari
-
09-13-2007, 08:14 PM
Assalam Aleycum!
Chiar nu ma asteptam sa mearga d data asta..uhh, c ma bucur....Mai am si o intrebare....poate cineva sa puna calendarul pt Ramadan aici sau makr sa imi zica la c ora e azi Iftarul?K eu ink nu am facut rost d un calendar....aaaa...si tin sa va anunt ca nu imi e greu deloc sa tin Ramadan...Allah ma ajuta!
Ramadan Kerim!
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |

on my mind,