Asalamu aleikom w rahmatullah w barakatu
Dragi frati si surori alhamdulilah suntem la inceputul unei luni binecuvantate in sha Allah sa profitam pe cat putem de mult .As vrea sa reamintesc unora si sa povestesc celor care nu stiau povestirea care am auzit-o la una din lectiele de islam:
Erau doi oameni ,unul se straduia foarte mult pe calea lui Allah iar celalat nu se straduia foarte tare.Primul chiar a murit martir ptr Allah,iar celalat a mai trait un an dupa primul.Cand a fost timpul sa intre in paradis...cel de-al doilea a intrat inaintea celui care se straduia pe calea lui Allah,cu toate ca nu isi daruise viata intreaga ptr Creator.De ce?
A mai prins un ramadan si i s-au ierat toate pacatele anterioare.
Suban Allah
Cu ocazia Ramadanului urez intregi familii "rasaritene"
RAMADAN KARIM
Allah sa primeasca postul nostru si faptele noastre bune si ins ah Allah sa fim iertati de pacatele anterioare.
Cer iertare daca am suparat pe cineva Alah sa ma faca mai atenta de acum incolo .Amen ya rab
-------------Ramadan Mubarak------------------
Thread: Ramadan Mubarak
Results 11 to 12 of 12
|
|
-
09-13-2007, 02:10 AM
Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
Mersi iman99 de la :
suleiman (09-13-2007)
-
-
Member

09-14-2007, 07:31 PMRamadan kareem si fie ca Allah sa ne accepte postul si sa ne curateasca sufletul de pacate.
E primul an cand tin post si mi se pare minunat ca ALLAH subhana wa ta'ala s-a indurat de mine si mi-a dat o ocazie in plus sa-mi purific sufletul.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |