Notices

Thread: cum punem poze?

Results 1 to 8 of 8
  1. cum punem poze? 
    Member Eman's Avatar
    Alexandria ,Egypt( live in Dublin ) born in Onesti
    am incercat sa pun poze pe forum si nu reusesc. va rog din tot sufletul cei care stiti , imi explicati si mie cum?

2.  
    moderator Saira's Avatar
    Eman,pentru a pune poze este nevoie sa le incarci de la tine din calculator pe un site de hosting (de ex. www.photobucket.com),apoi copiezi de acolo "direct link",apesi pe pliculetul galben din forum unde scrie "insert image" si copiezi acel cod.

3.  
    fondator suleiman's Avatar
    Membrii noi nu pot sa publice nici linkuri si nici poze .

4.  
    Member
    D-le Suleiman,si pana cand membrii noi sunt noi?Trebuie sa avem un anumit nr de postari?Sau cum?

5.  
    fondator suleiman's Avatar
    Quote Originally Posted by khalia View Post
    D-le Suleiman,si pana cand membrii noi sunt noi?Trebuie sa avem un anumit nr de postari?Sau cum?
    Da .

Membrul nou care este membru dar inactiv , adica nu prea participa in forum , de ce ar avea nevoie sa scrie mesaje private sau sa publice linkuri ?

6.  
    Incepator
    Quote Originally Posted by suleiman View Post
    Da .

Membrul nou care este membru dar inactiv , adica nu prea participa in forum , de ce ar avea nevoie sa scrie mesaje private sau sa publice linkuri ?
    stiu ca discutia asta e mai veche, dar ma bag si eu in seama, pt ca sunt in aceeasi discutie. chiar, pana cand membrul nou este nou? raspunsul dat era: "Membrul nou care este membru dar inactiv , adica nu prea participa in forum , de ce ar avea nevoie sa scrie mesaje private sau sa publice linkuri ?"

domnule administrator suleiman, rog aruncati un ochi peste statisticile site-ului. ia uitati clasamentul:

Currently Active Users: 9 (8 members and 1 guests)
    Most users ever online was 207, 05-22-2007 at 12:49 PM.
    ioanaeyad2, aiscia, Alina1968, bekolina, iman99, Mariyah, sara
    , umalkasem

Total members that have visited the forum today: 34
    The most members online in one day was 51, 06-20-2008.aiscia, AishaA, alerim, Alina1968, Balquis, batool391, bekolina, cer_senin, dana`, diamond, diana mihaela38, Eman, gabi, hadiya, Hayat, iman99, ioanaeyad2, Mariyah, maryam, maryam1985, meebed, memouna, mikyegypt, m_borais, nour, oana, sara, Sarah_Nour, suleiman, telmiza, umalkasem, ummraschid, val, yasminysra

Total members that have posted on the forum today: 14
    The most posters in one day was 19, 02-16-2008.aiscia, AishaA, batool391, bekolina, Hayat, iman99, ioanaeyad2, Mariyah, maryam, meebed, sara, suleiman, umalkasem, ummraschid
    Rasarit Statistics

dupa cum vedeti, sunt in cele 3 clasamente, asa ca explicatia dvs cade. de cand m-am inscris pe acest site, l-am vizitat in fiecare zi. am participat la discutii in fiecare zi, am postat mesaje in fiecare zi. va rog sa ma lasatzi sa beneficiez de facilitatile membrilor mai vechi, pentru ca vreau si eu sa postez linkuri ori sa inserez imagini. si nu o fac pentru mine, ci pentru ceilalti membri ai site-ului, pentru ca pur si simplu vreau sa le aduc, asa cum pot, si cat de des pot, cate o . bucurie, chiar daca ea se contretizeaza intr-un poem, clip muzical, fotografii etc
    in cazul meu, chiar nu vad nici un motiv pentru care nu m-ati lasa sa intru in randul membrilor "cu drepturi".

va multumesc
    ioanaeyad

7.  
    moderator aiscia's Avatar
    Quote Originally Posted by ioanaeyad2 View Post
    stiu ca discutia asta e mai veche, dar ma bag si eu in seama, pt ca sunt in aceeasi discutie. chiar, pana cand membrul nou este nou? raspunsul dat era: "Membrul nou care este membru dar inactiv , adica nu prea participa in forum , de ce ar avea nevoie sa scrie mesaje private sau sa publice linkuri ?"

domnule administrator suleiman, rog aruncati un ochi peste statisticile site-ului. ia utati clasamentul:

Currently Active Users: 9 (8 members and 1 guests)
    Most users ever online was 207, 05-22-2007 at 12:49 PM.
    ioanaeyad2, aiscia, Alina1968, bekolina, iman99, Mariyah, sara
    , umalkasem

Total members that have visited the forum today: 34
    The most members online in one day was 51, 06-20-2008.aiscia, AishaA, alerim, Alina1968, Balquis, batool391, bekolina, cer_senin, dana`, diamond, diana mihaela38, Eman, gabi, hadiya, Hayat, iman99, ioanaeyad2, Mariyah, maryam, maryam1985, meebed, memouna, mikyegypt, m_borais, nour, oana, sara, Sarah_Nour, suleiman, telmiza, umalkasem, ummraschid, val, yasminysra

Total members that have posted on the forum today: 14
    The most posters in one day was 19, 02-16-2008.aiscia, AishaA, batool391, bekolina, Hayat, iman99, ioanaeyad2, Mariyah, maryam, meebed, sara, suleiman, umalkasem, ummraschid
    Rasarit Statistics

dupa cum vedeti, sunt in cele 3 clasamente, asa ca explicatia dvs cade. de cand m-am inscris pe acest site, l-am vizitat in fiecare zi. am participat la discutii in fiecare zi, am postat mesaje in fiecare zi. va rog sa ma lasatzi sa beneficiez de facilitatile membrilor mai vechi, pentru ca vreau si eu sa postez linkuri ori sa inserez imagini. si nu o fac pentru mine, ci pentru ceilalti membri ai site-ului, pentru ca pur si simplu vreau sa le aduc, asa cum pot, si cat de des pot, cate o . bucurie, chiar daca ea se contretizeaza intr-un poem, clip muzical, fotografii etc
    in cazul meu, chiar nu vad nici un motiv pentru care nu m-ati lasa sa intru in randul membrilor "cu drepturi".

va multumesc
    Salam aleikum....vad ca ai 37 de postari...daca, deci ,daca nu am inteles gresit...pentru a beneficia de toate facilitatile forumului trebuie sa ai minim 50 de postari...

Sper ca nu am inteles gresit...
    Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

8.  
    Incepator
    Quote Originally Posted by aiscia View Post
    Salam aleikum....vad ca ai 37 de postari...daca, deci ,daca nu am inteles gresit...pentru a beneficia de toate facilitatile forumului trebuie sa ai minim 50 de postari...

Sper ca nu am inteles gresit...
    stiu ca trebuie sa am 50 de postari pt a putea trimite mesaje private sau pentru a beneficia de alte facilitati ale site-ului, insa, repet, dl suleiman, in explicatia pe care a dat-o unui membru al acestui forum se referise DOAR la statutul de membru inactiv al oricarui membru. atata timp cat eu am fost activa pe forum, l-as ruga frumos, daca imi da dreptate, sa nu-mi restrictioneze acest drept. si, asa cum spuneam, imi doresc lucrul acesta pentru a le putea face mici surprize si bucurii celorlalti membri.
    ioanaeyad

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks