Assalamu Aleikum
Am o nelamurire.Am auzit ca daca intri in contact cu un caine...daca il atingi sau mangai ....trebuie sa faci wudu de 7 ori???????????????????????.Sincer nu-mi vine sa cred si nu inteleg de ce.
In cazul in care trebuia si nu am facut de 7 ori rugaciunile imi mai sunt acceptate??????????
Va rog frumos sa-mi raspundeti cat mai repede pentru ca nu stiu ce sa fac
Sukran
Results 21 to 22 of 22
|
|
-
Member

09-24-2007, 01:03 AM
-
09-26-2007, 12:03 PM
Asalamu aleikom w rahmatullah w barakatu
Aly asa este si eu la inceput ma enervam..de ce atatea pareri.....dar uite in mod normal se ia opinia majoritatii.Cum este un hadith in sha Alah daca cineva poate sa-l redea ca nu mi-l amintesc acum..Ceva de genu...sa se mearga dupa majoritatea ....in sha Allah cine si-l aminteste sa-l scrie.amen
deci surioara nu-ti face probleme....cauta intotdeauna opinia majoritati scolilor si gata
Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
Member

09-28-2007, 02:57 AMSurioara draga iti multumesc pentru sfat.No asa e la incepput...te enervezi,cauti,intrebi dar totul cu un folos.Toate au un scop in viata.Asa am descoperit noi prieteni dispusi sa-ti sara in ajutor,oameni pe care poate i-ai cautat toata viata,sinceri cu inima deschisa si curata.Si aici va includ pe toti cei care ati avut rabdare sa-mi cititi postarile si sa-mi raspundeti..
Allah swt sa va binecuvanteze si sa va aiba pe toti in paza iar la finalul acestei vieti insaallah sa va daruiasca treptele cele mai inalte in imparatia sa.Insaallah
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |