Notices

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 31 of 31
  1. Ati putea trai, femeie fiind, in Arabia Saudita? 
    moderator amal's Avatar
    Cred ca orice musulman isi doreste sa vada macar o data in viata Mecca. Orice musulman doreste sa fie printre credinciosi, sa traiasca conform islamului si incearca sa se fereasca de pacate.

Atmosfera din perioada pelerinajului este deosebita si o calatorie in acest scop este un prilej de bucurie.

Insa, ca si femeie, ati putea trai permanent in Arabia Saudita, respectand obiceiurile si legile de acolo si supunandu-va interdictiilor care sunt valabile strict pentru femei?

Personal cred ca pentru femeile care s-au nascut intr-o familie de musulmani, care au fost obisnuite sa iasa doar in prezenta unui barbat mahram, sa poarte val, sa stea separat de barbati, etc, nu este o mare diferenta sa locuiasca acolo. Insa pentru femeile convertite este un lucru facil sau dificil?

Daca sunt persoane pe forum care locuiesc in Arabia Saudita, daca pot sa vorbeasca din experienta proprie si sa ne impartaseasca parerile lor. Poate sunt membre care au prietene plecate in Arabia Saudita. Oricum, astept parerile tuturor celor care vor sa participe la subiect.

2.  
    membru de onoare
    Pai tocmai ca nu numai la asta se limiteaza dar parca ma simt mai bine unde sunt. Nu vreau sa mi se impuna atatea restrictii. Eu singura stiu ce e bine si ce nu, de ce trebuie sa fi obligat sa faci sau sa nu faci ceva bine sau rau asta nu inteleg deloc.
    Si de ce ma rog sa nu pot trai altundeva la fel de bine ca acolo daca chiar e asa bine acolo cum s-ar zice. Desi ma indoiesc ca doar stiu multi acolo care se bucura de cate ori au ocazia sa iasa. Eu raman la parerea mea, imi convine sa traiesc in Europa, nu as putea trai nicaieri altundeva

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks