Results 1 to 7 of 7
|
|
-
membru de onoare

10-07-2007, 04:12 AM
Intr-adevar parca ieri am citit ca Ramadan este la usa mea, a noastra, intr-adevar parca ieri ne faceam planuri pentru o mai temeinica atitudine....cand au trecut toate zilele?
Si oare ce am dobandit in zilele si noptile acestei luni?
As vrea sa baricadez poarta casei mele si sa-mi sigilez sufletul pentru ca Ramadan sa nu mai plece niciodata. Deja simt disperarea durerii, a neputintei, a instabilitatii atat de cunoscuta care ma face sa uit de luna asta...mi-e teama de raul dinauntrul meu si mai ales de cel din afara mea pentru ca stiu de acum ca ele se vor lupta ca sa-l uit.
YA RABB!
Te rog, fa sa streaca timpul mai greu ca niciodata, prelungeste-me noua aceasta luna si ajuta-ne sa tinem cu dintii de ea, ajuta-ne sa pastram aceleasi emotii, acelasi respect, aceeasi teama.
YA RABB!
Ajuta-ne ssa continuam ce am inceput, ajuta-ne sa traim in Sawal si-n toate lunile ce vor veni cu acelasi spirit de acum.
Ceva in mine se desprinde si simt ca si anul trecut ca mi se mai duce cu aceasta durere a despartirii de ramadan o alta bucatica din suflet.
YA RABB!
Ma gandesc ca peste putin raul ne va impresura din toate partile, oare vom utea sa-i rezistam mai bine, oare ne-a intarit acest ramadan?
Oare iesim din el la fel, mai rau, sau mai bine decat atunci cand am intrat?
Ce urmeaza dupa Ramadan??????
Tu esti iertator, iubesti iertarea, iarta-ne pe noi pentru ca vom uita in zilele noastre de aceste zile, in bucuriile noastre de aceste tristeti si in indestularea noastra de aceasta lipsa pe care o simtim acum....
-
Urmatorii 4 au spus mersi lui maryam pentru acest subiect
-
10-07-2007, 05:18 AM
asalamu aleikom w rahmatullah w barakatu
Alah sa fie multumit de tine surioara speram sa nu mai primesc vestea asta ...Cea mai frumoasa luna ...Cea Binecuvantata ne va parasi curand .

Cand vezi in jurul tau ca oameni se bucura deja de venirea idului mie imi vine sa ma dau cu capu de pereti..ohhh intotdeauna ce este frumos trece atat de repede subhanAllah.
Allah sa puna pace in sufletele noastre...ya rab...amen maryam la rugile spuseCel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
10-07-2007, 06:47 AM

Parca ieri am intamplinat Ramadanul , acum trebuie sa ne luam ramas bun , subhanAllah , ce repede a trecut , parca nici nu am simtit , parca in fiecare an trece mai repede .
Al Hamdulillah ca Allah ne-a "lasat" sa prindem aceasta LUNA Sfanta , inshaAllah sa traim pana la anul , sa prindem si urmatorul Ramadan , si sa facem mult mai multe lucruri { bune
} decat in acest Ramadan .
Allah sa ne primeasca postul , rugaciunile { salat } si rugile { duu } .
Allahuma innaka afwwun kareem tuhebu afwa fa afwana .Only ALLAH can judge me !
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
10-07-2007, 07:59 AM"Tu esti iertator, iubesti iertarea, iarta-ne pe noi pentru ca vom uita in zilele noastre de aceste zile, in bucuriile noastre de aceste tristeti si in indestularea noastra de aceasta lipsa pe care o simtim acum...."
Ameen,ameen ameen!
Inshallah surioara sa ne mai scrie Bunul shi Unicul ALLAH subhanahu wa ta'ala shi alte multe LUNI DE RAMADAN!
Shi inshallah sa fie mult mai bune shi mult mai pline de evalvie!
"intotdeauna ce este frumos trece atat de repede subhanAllah."
Habibty shi ce e rau trece repede,NUMAI ca atunci cand e bun shi frumos trece agreabil shi "ni se pare "ca a trecut repede;
dar cand e ceva rau trece foarte greu tocmai pentru ca este "atat de dezagrabil"!
Alhamldulillah habibty!
Parca ieri am intamplinat Ramadanul , acum trebuie sa ne luam ramas bun , subhanAllah , ce repede a trecut , parca nici nu am simtit , parca in fiecare an trece mai repede .
Al Hamdulillah ca Allah ne-a "lasat" sa prindem aceasta LUNA Sfanta , inshaAllah sa traim pana la anul , sa prindem si urmatorul Ramadan , si sa facem mult mai multe lucruri { bune } decat in acest Ramadan .
Mashallah Sara, foarte frumos spus shi inshallah cum spui sa ne mai scrie Bunul Allah subhanahu wa ta'ala shi alte Luni de Ramadan!
Ameen surioara!
-
Member

10-08-2007, 02:33 PMAssalam u aleykum wa rahmatullah
Ameen
Pentru mine a fost primul Ramadhan
, ceva de nedescris, o adevarata binecuvantare de la Bunul Allah.
Alhamdulillah, a trecut si trece foarte repede.Sper sa putem pastra in suflete ceea ce am acumulat pe parcursul acestei luni, Insha'Allah(pacea, puterea,credinta...etc)
Allah swt sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca eforturile si faptele bune si sa fie multumit de voi si familiile voastre
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
10-17-2007, 08:05 AMMashallah,Aamina habibty,inshallah sa ai parte de multe luni de Ramadan in viatza ta shi Allah subhanahu wa ta'ala sa primeasca postul shi rugaciunile tale.
Allah subhanahu sa fie multzumit de tine draga noastra!

-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |