Poate sa-mi spuna cineva daca o femeie ( romanca), casatorita in Emirate are nevoie de acordul sotului ca sa se intoarca acasa?
Thread: Emirate
Results 11 to 14 of 14
|
|
-
-
-
-
10-11-2007, 06:27 PM
Asalamu aleikom w rahmatullah w barakatu
Cuscra e prima data cand aud ca e permis sa calatoreasca fara mahram daca sotul ii da voie.Eu din cate am citit ptr o femeie care de exmplu nu are mahram nu este obligatoriu hajul ptr ea pana cand ALlah o va ajuta cu mahram ..ptr ca nici 100 de femei nu inlocuiesc mahramul.In sha Allah faceti lumina in acest subiect sa inteleg si eu.Poate este o opinie....
Si ieri mi-a spus cumnata ca poti merge cu 5 femei la haj..fara mahram
..in sha Alah am sa caut si eu...dar va rog cine mai stie sa posteze in sha Allah
Allah sa fie multumit de voi sa va dea ceea ce e mai bun in lumea asta si in lumea de ApoiCel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |