Notices

Results 1 to 3 of 3
  1. Fa-ti timp pentru Allah! 
    Member aysel's Avatar
    Selamun aleykum!
    Sper sa va placa acest articol.Mie imi place foarte mult si am hotarat sa il postez.

"Permite-mi sa iti dau un sfat-citeste aceste randuri pana la sfarsit-.Eram gata sa sterg acest e-mail.Atunci cand am primit acest e-mail si m-am gandit ""Nu am timp pentru asta, si nu ar trebui sa imi citesc e-mail-urile in timpul serviciului"",apoi am realiza ca tocmai acest fel de a gandi este cel care cauzeaza multe dintre problemele cu care ne confruntam zi de zi.
    Ne amintim de Allah doar atunci cand mergem la moschee,pentru rugaciunea de vineri (Jumah salat).Ne dorim ca El sa ne fie alaturi atunci cand suntem bolnavi, cand pierdem o persoana draga,dar nu avem timp de Allah atunci cand muncim sau ne distram.Credem ca suntem capabili sa controlam singuri aceasta parte a vietii noastre.Allah sa ma ierte daca am crezut vreodata ca sunt momente in viata mea cand Allah nu trebuie sa fie pe primul loc ( istagfirullah ).Trebuie sa gasim mereu timp pentru a ne amintii tot ce face Bunul Allah pentru noi. El este Cel care Daruieste Viata,El este Salvatorul,El este Cel Iertator! El este cel care imi daruieste viata zi de zi,iar fara El nu a-si insemna nimic!

2. Urmatorii 2 au spus mersi lui aysel pentru acest subiect

sara (10-21-2007), sara h (10-22-2007)

3.  
    Member aysel's Avatar
    Usor vs. Greu

De ce este atat de greu sa spui adevarul,dar atat de usor sa minti?
    De ce suntem somnorosi in timpul predicii atunci cand mergem la moschee, dar brusc ne invioram atunci cand predica se apropie de final?
    Dintre toate darurile pe care le-am primit de la Bunul Allah rugaciunea este cel mai de pret dar!
    De ce spunem ca il iubim pe Allah dar urmam calea lui Seytan, facand fapte rele?
    De ce suntem mai interesati de ce cred alti oameni despre noi decat de ce crede Allah despre noi?

4.  
    Deosebit sara's Avatar

MashaAllah ,
    Cat adevar, subhanAllah . Cum avem noi timp ptr toate , numai ptr Allah nu .

De ce suntem mai interesati de ce cred alti oameni despre noi decat de ce crede Allah despre noi?
    :smile06::smile06::smile06:
    Only ALLAH can judge me !

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks