Subiectul este foarte interensant,bravo Alba,este complex si asteptam pe admin sa ne zica doua vorbulite,dar intre timp sa zic asa doua trei cuvinte;islamul prin complexitatea pe care o cuprinde include si modernitatea.
Adevarul e ca niciodata islamul nu a pus in pericol nimic,dimpotriva el cauta sa explice in CORANUL NOBIL,toate lucrurile; de la viata de zi cu zi ,la comprtamentul in societate si in familie,la curatenie si educatie ,de la medicna la astronomie,totul,totul este cuprins.
ALLAH(SWT)nu a lasat nimic la voia intamplarii.
Daca intram sa cautam in islam gasim si politica cu valorile care le are,gasim totul explicat;si la fel de bine gandit.
Inshallah sper ca totul sa fie mult mai bine dezvoltat,de cine are cunostinte mult mai complexe ca ale mele.![]()
Thread: islamul si modernitatea!
Results 1 to 2 of 2
|
|
-
04-17-2006, 06:22 PM
Islamul este cumva o religie aflata in pericolul modernitatii?Islamul este compatibil cu modernitatea Toata politica este fondata pe baza Coranului?Deseori am auzit spunindu-se ca nu este nici o diferenta intre religie si politica in Islam!
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
04-20-2006, 10:46 AM
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |