florin (10-25-2007)
Results 1 to 10 of 15
|
|
-
10-23-2007, 09:29 PM
Ali, pe numele său creştin Ion, a învăţat deja câteva rugăciuni creştine care l-au pregătit pentru acest moment. Mama băiatului este ortodoxă şi tatăl musulman, iar hotărârea ca Ali să fie fie botezat a fost luată pentru că, din moment ce locuiesc în România şi copilul face religie la şcoală este mai bine pentru el să aibă aceiaşi religie cu prietenii lui

mai multe cititi aici http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/...a-religia.html
si vedeti si interviu cu el si cu familia acestuia.... sincer, eu nu mai am cuvinte....

-
Mersi genan de la :
-
10-23-2007, 10:40 PM
Observ ca au gandit aceasta trecere la fel cum a gandit si nasa cand a acceptat sa joace in telenovela.
-
-
10-23-2007, 11:14 PM

SubhanAllah , oare tatal este fericit pentru baiatul lui ? MashaAllah . Allah sa-l rasplateasca pentru efortul depus la educatia propriului copil .
Intr-o zi o prietena f apropiata mi-a povestit o intamplare , vazuse al tv sau auzise , nu retin care a fost sursa .
Un barbat careia ii murise fata a visat-o odata , a visat-o ca-i spunea " Allah sa te pedepseasca , Allah sa te pedepseasca " , el nedumerit a intrebat-o de ce-i spuen asa , nu stie cine este el ? La care fata a spus :
Stiu f bine ca esti tatal meu , Allah sa te pedepseasca ca nu m-ai invatat sa-L ADOR , Allah s ate pedepseasca ca m-ai lasat sa fac ce verau eu , in loc sa ma invetit despre Allah , Allah sa te pedepseasca ca nu mai invatat sa fac rugaciunea , ca nu mai invatat sa port hijab , m-ai lasat sa ma diistrez , sa-mi traiesc viata asta trecatoare , si m-ai facut sa sufar pentru totdeauna , Allah sa te pedepseasca " .
Acel barbat sa dus la un sheihk si ia cerut sa-i desluseasca acest vis , la care sheikul ia spus ca intradevar este adevarat , el avea responsabilitatea ca sa-si invete copilul sa fie cu frica de Allah .
Mamei nu stiu daca putem sa-i " reprosam " ceva , poate noua sa ne reprosam ca nu stim sa facem cunoscuta adevarata fata a islamului , in loc sa ne purtam ca o adevarata comunitate , ca fratii , noi ne "mancam " unii pe altii . Nu avem timp sa ne facem religia cunoascuta , din cauza ca nu stim ce a mai facut vecina .
Ce frumos din partea noastra .Only ALLAH can judge me !
-
10-23-2007, 11:26 PM
Asalamu aleikom w rahmatullah w barakatu
oh..unde e tatal copilului?El este responsabil in cazul acesta de pierderea fiului lui......
Allah sa-l trezeasca la realitate in sha Allah ....e imposibil asa ceva..DAR DIN PACATE ADEVARAT SI MULTE CAZURI DE GENU....
ALLAH sa-i calauzeasca pe toti amen amen amen
M ahsa Allah sora sara mi-i s-a ridicat paru la ce am citit..subhan AllahCel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
10-24-2007, 12:17 AM
Sigur ca tatal e responsabil.
Am vazut la TV acum cateva luni ca si Basescu se mandrea ca a fost nas la un copil carea trecut de la religia islamica la cea crestina.
Probabil ca acesti copii provin din familii cu tati musulmani care nu stiu asa multe despre islam.
-
-
10-24-2007, 11:05 AM
Assalamu alaykum
Motiv de bucurie pentru cine? Oare parintii copilului chiar nu judeca?!?! Pai din moment ce pana la 11 ani copilul a trait si a stiut ca el e musulman,cum sa-i intorci viata asa deodata si sa-i spui ca nu,de-acum e crestin? Pe langa inconstienta,ca altfel nu o pot numi,tatalui,mai e si zapaceala si nedumerirea pe care o provoaca copilului! Oare din toata povestea asta el ce o sa castige? Sau ce o sa inteleaga? Ca religia se schimba asa,dupa cum vrea fiecare? E vorba de ceea ce se va intampla in viitor,fiindca ma tem ca nu va mai intelege nimic din moment ce pana acum a stiut ca e musulman si tam-nesam devine crestin. Daca il botezau de mic si stia ca e crestin era una,dar acum sa-i intorci universul cu susul in jos...Iar motivul este aberant,zau! De parca nu exista posibilitatea sa fie scutit de orele de religie...

-
10-24-2007, 03:11 PM
Parinti inconstienti....desi cred ca tatal acestui copil nu este in tara....mama a hotarat pentru el...Indiferent cum l-au botezat ei...el tot musulman va ramane...acum i s-a impus o alta religie, dar cand va fi mai mare, constient de tragedia prin care a trecut, inshallah se va schimba...desi acum traieste in pacat mancand din toate cele oprite...rugandu-se alaturi de colegi...Cred ca mama lui a vrut dintotdeauna sa-l vada ortodox...de aceea l-a fortat spre crestinism...Ceea ce-i ofera mamei acum fericire , o va dobori in urmatorii ani, cand copilul o va judeca la varsta maturitatii...cat despre tata...cred ca lipseste de langa ei...atunci de ce nu-si schimba si el religia?E cel mai stupid motiv pe care l-am auzit...atunci toti musulmanii ce traiesc in tari crestine trebuie sa devina crestini, iar crestinii ce se duc in tari arabe sa devina musulmani?E O ABERATIE...
"ALATURI DE GREU, VINE SI USORUL!IAR ATUNCI CAND VEI TERMINA,TRUDESTE,DORINDU-L PE DOMNUL TAU!"(SURA "DESCHIDERII")
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |