Ali, pe numele său creştin Ion, a învăţat deja câteva rugăciuni creştine care l-au pregătit pentru acest moment. Mama băiatului este ortodoxă şi tatăl musulman, iar hotărârea ca Ali să fie fie botezat a fost luată pentru că, din moment ce locuiesc în România şi copilul face religie la şcoală este mai bine pentru el să aibă aceiaşi religie cu prietenii lui
mai multe cititi aici http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/...a-religia.html
si vedeti si interviu cu el si cu familia acestuia.... sincer, eu nu mai am cuvinte....![]()
Results 11 to 15 of 15
|
|
-
10-23-2007, 09:29 PM

-
Mersi genan de la :
florin (10-25-2007)
-
10-25-2007, 02:12 AM
sau... o fi vreun interes la mijloc...am mai vazut la Tv pe unul din Arad care in inchisoare fiind s-a crestinat si arata f mandru de ce facuse... Eu nu cred ca unul care isi cunoaste religia bine poate sa renunte sau poate sa stea..."pe undeva pe langa mama" ... E ceva... Allah stie, oricum acest tata e responsabil...de gatul lui va sta aceasta nepasare. Dar nu incercati voi fetelor sa luati legatura cu copilul sau chiar sa va duceti la familia respectiva sa stati de vorba cu ei...poate macar tatal se responsabilizeaza un pic??? ...sau sa le oferiti niste carti macar? ceva mai pe intelesul copilului.
-
10-25-2007, 08:13 AM
Pe mine ma doare sufletul!!
N-am putut sa ma uit pina la sfirsit!Nu vreau ca membrii crestini de pe forum sa se simta jigniti,dar eu ca musulmanca nu inteleg cum un musulman a acceptat asa ceva pt. copilul lui.
Mama nu are nici o vina,ea e crestina si nu stie nimic despre islam,nu o intereseaza si visul ei a fost sa-si vada copilul crestin.
Tatal,garantat ca e musulman doar cu numele.Nici el la rindul lui nu cunoaste si nu practica islamul.Imi asum responsabilitatea vorbelor mele,dar eu cred ca un musulman nu ar accepta asa ceva niciodata.
-
10-25-2007, 08:48 AM
Hai ca am rezistat eroic pina la sfirsitul "reportajului" bomba.
Mda,m-am lamurit,"ne-am gindit si ne-am tot gindit 11 ani si pina la urma am ales sa botezam copilul ca sa avem paranghelie ,tort cu frisca si ciocolata si nasi faimosi de la teveu".
Cel mai tare m-am enervat la fraza "ma lepad de Satana" .Asta ca sa intelegeti cit islam cunoaste tatal copilului incit a suportat sa auda asemenea vorbe,dar si cit de islamic a fost crescut copilul.
Parerea mea e ca nu stiu nimic despre islam si nici n-au trait deloc islamic pina acum,ci ortodox(ca doar a invatat la scoala,probabil tot asa si-a facut si rugaciunile si la fel de probabil ca in casa lor se consuma din cele interzise,porc,alcool...).Acum doar au gasit de cuviinta sa faca public acest lucru.
Fetelor,nu stiu de unde ati tras concluzia ca el a fost crescut islamic si ca pina acum a stiut ceva iar de acum in colo ii vor spune altceva!!!
E clar din vidoe ca NU a trait islamic si nici nu a stiut nimic despre islam,tot ce a stiut a fost despre crestinism!!!
Si ma intreb,oare cind invata si romanul ca nu este religie musulmana,nici mahomedana,nici islamism

ci islamica!!!
-
10-25-2007, 11:24 AM
Tatal nu se boteaza si el,daca tot e asa de incantat de isprava..?!Cine stie ,poate e un barbat care nu prea are multe de spus in casa sau poate chiar nu il intereseaza ca el si familia lui sa fie musulmani,asa cum se convertesc atatia crestini la islam,se mai intampla si invers...asta e,eu zic ca nu poate nimeni interveni in familia omului sa i traga de maneca(desi n-ar fi rau),pentru ca nu suntem chiar martorii lui Iehova ,sa cicalim omul la usa lui...dar,pacat,mare pacat si ca el sunt muuuulti,cel putin unde locuiesc eu,unul nu e cum ar trebui sa fie sau,pardon,unul e ca lumea,dar unul singur din cati?!
-
11-26-2007, 05:34 PM
as salam wa alecum wa rahmatullah wa barakatu
am vazut si eu pe acasa tv ce s-a intamplat cu ali. pai ce credeti voi ca acel tata, avea islamul adanc infipt in inima???
poate copilul isi va da seama mai tarziu ce a facut, poate va vedea adevarul cand va citi actuala biblie. indiferent daca a existat interes sau nu, asa ceva nu se face!! cum adica sa mizezi cu religia?? oricum nu noi suntem in masura sa-i judecam, dar daca as avea un astfel de om in fata nu cred ca m-as putea abtine sa nu ii spun cateva. ya allah, unde s-a ajuns!!!

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |