Notices

Results 1 to 3 of 3
  1. Fratii din Calarasi 
    Deosebit shama's Avatar
    Assalaamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuhu

Imi poate spune cineva mai pe larg ce se intampla cu fratii din Calarasi si ce se intelege prin aceea ca "au fost uitati de toata lumea"? De ce au nevoie, mai exact? Chiar n-am idee ce se intampla in Calarasi.

2.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    Din cate stiu comunitatea musulmana de acolo este f saraca iar prin faza"au fost uitati de toata lumea" se face o aluzie la faptul ca , caravana nu a ajuns in Ramadan si pe strada lor.

Exista acum o companie de ajutorare initiata de Fundatia Taiba.

Cred ca se poate dona orice.

Nu stiu....acum nu sunt in Bucuresti....insa si cand sunt nu ajung niciodata in Colentina la Taiba....e f departe de unde stau.Nu am ajuns sa duc nici baticurile.
    Sper ca de data asta sa se poata dona la orice moschee. Am sa postez asta pe forumul islamulazi.

3.  
    Deosebit shama's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariyah View Post
    Din cate stiu comunitatea musulmana de acolo este f saraca iar prin faza"au fost uitati de toata lumea" se face o aluzie la faptul ca , caravana nu a ajuns in Ramadan si pe strada lor.

Exista acum o companie de ajutorare initiata de Fundatia Taiba.

Cred ca se poate dona orice.

Nu stiu....acum nu sunt in Bucuresti....insa si cand sunt nu ajung niciodata in Colentina la Taiba....e f departe de unde stau.Nu am ajuns sa duc nici baticurile.
    Sper ca de data asta sa se poata dona la orice moschee. Am sa postez asta pe forumul islamulazi.
    Multumesc pentru raspuns, Mariyah.
    Allah subhanahu wa ta'ala sa le usureze fitnah si peste catva timp poate ca aceasta comunitate din Calarasi va fi chiar ea in masura sa-si ajute fratii mai napastuiti din alte regiuni, inshaa'Allah.

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks