suleiman (01-10-2008)
Thread: New look
Results 1 to 10 of 12
|
|
-
01-10-2008, 10:02 PM

MashaAllah ne-am inoit odata cu noul an , Allah sa fie multumit de tine Suleiman , sa te rasplateasca pentru tot ceea ce faci pentru noi .
Este superb , imi place mult cum arata .
MashaAllah , MashaAllah , MashaAllah !Only ALLAH can judge me !
-
Mersi sara de la :
-
01-10-2008, 11:04 PM
Multumesc sara . ALLAH sa te rasplateasca .
Ca sa incurajez membrii sa scrie subiecte noi , am schimbat felul in care se afiseaza subiectul fata de raspunsuri sau comentarii .
Doar in primul mesaj se afiseaza semnatura membrului .
Doar in primul mesaj se pot adauga multumiri .
Si inchallah curand o sa fac si alte lucruri , ca observ ca lumea e adormita
.
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
01-11-2008, 12:37 AMSalemu alecom,mashallah Allah subhanahu sa fei multzumit de tine!
Ne face o deosebita placere cand vedem ca ne mai innoieshti,ne mai dai shi nou un pic din timpul tau pretzios!
JAZAKALLAH IL KAHIR!!
-
-
01-11-2008, 12:59 AM
Asalamu aleikom w rahmtulah w barakatu
Chiar ma intrebam unde se ascunde adminul nostru.Alhamdulilah ca nu a uitat de rasarit

ma sha Allah
waleikom salam w rahmtulah w abrakatuCel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
-
01-11-2008, 10:04 AM
bravo!
:smile06:
...............................
-
-
01-11-2008, 10:22 PMassalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,
...mashaAllah, barakAllahu fikum!
"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)

-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |