Notices

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 60
  1. Sotiile Profetului Muhammad 
    Incepator alba's Avatar
    Buna tuturor.Eu as propune sa discutam si sa facem cunoscut vizitatorilor,cite sotii a avut profetul(eu personal am citit si a avut 12),si daca cineva are informatii sa le caracterizeze in parte.Mie personal Aisha mi sa parut ce-a mai inteligenta si cea mai intelegatoare femeie!Posed si eu o carte cu "Sotiile profetului Muhammad",dar din pacate timpul nu-mi permite sa contribui si eu cu ceva dar o sa ma stradui sa completez unde o sa fie cazul informatiile voastre.
    Bafta tuturor!

2.  
    moderator amal's Avatar
    Quote Originally Posted by diamond
    Din cate observ in confesiunea de credinta apare numele lui Mohamed .Un model religios nu???Definitia care vreti voi sa o dati termenului de profet =multe sotii uitand un fapt esential :anii cand au trait Adam , Moise etc in comparatie cu profetul Mohamed. Va spun eu : MII !
    Dar AVRAM si IACOV nu au fost inaintea lui Moise? Mai degraba mii de ani de poligamie, nu de monogamie.

Uite acum am gasit despre Iacov, nepotul lui Avraam:
    a avut 4 sotii, nu doua.
    Iacov a avut 12 copii cu cele 4 neveste ale sale: cu Leea a avut 6, cu Rahel 2, cu servitoare Leei pe nume Zilpah a avut 2 copii, iar cu servitoarea Rahelei tot 2 copii.
    sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Jacob#Jacob.27s_sons

Na, saracul Iacov, poligamul, pacatosul...nu? Din urmasii sai au iesit alti profeti, alti poligami...numai musulmanii= poligami, asa ti se pare?

Despre Solomon este scris in Biblie ca a avut cam o mie de femei:

"A avut sotii sapte sute de printese si trei sute de tiitoare; si sotiile i-au abatut inima".
    sursa: Vechiul Testament, Cartea Intai a Imparatilor 11:3

MOISE se pare ca nu a avut doar o sotie, ci mai multe.

prima sotie:
    <<Faraon a aflat ce se petrecuse si cauta sa omoara pe Moise.Dar Moise a fugit dinaintea lui faraon si a locuit in tara Midian. Si a stat langa fantana.>>

<<Ele au raspuns: "Un egiptean ne-a scapat din mana pastorilor, si chiar ne-a scos apa din belsug si a adapat turma."
    Si el a zis fiicelor sale: "Unde este?Pentru ce ati lasat acolo pe omul acela?Chemati-l sa manance paine!"
    Si Moise a consimtit sa locuiasca la omul acela, care i-a dat de sotie pe fiica sa, Sefora.>>
    Vechiul Testament, Exodul 2, versetele 15 si 19-21

Midian, de unde era prima sa sotie, era un teritoriu la est de raul Iordan, la est de Marea Moarta, iar in timpul exodului cuprindea si Semi Insula Araba.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Midian

Deci clar a existat prima nevasta Sefora din Midian, iar etiopiana la care se face referire in Numeri, este a doua nevasta.

a doua sotie:
    "Miriam si Aaron au vorbit impotriva lui Moise, din cauza femeii etiopiene pe care o luase el de sotie, caci luase o femeie etiopiana."
    Vechiul Testament, Numeri 12:1

se pare ca a existat si o a treia sotie:
    "Fiii chenitului, socrul lui Moise, s-au suit din Cetatea Palmierilor impreuna cu fiii lui Iuda, in pustia lui Iuda, la miazazi de Arad, si s-au dus de s-au asezat printre popor."
    Vechiul Testament, Judecatorii 1:16

in versetul 13 scrie "Si Otniel,fiul lui Chenaz ..."acesta fiind acel
    " chenit, socrul lui Moise".

Atat inainte cat si dupa Moise au fost profeti poligami...Ioan Botezatorul era un profet care traia in pustiu, si care asa a fost creat de Dumnezeu, fara dorinta de a avea femei. Isus nu a fost casatorit, desi sant unele secte care spun ca este posibil sa fi fost casatorit...eu nu sant de acord cu aceasta. In islam deasemenea este stiut ca Isus nu a avut sotii.

Si pana la urma toti acesti profeti, in afara de Ioan Botezatorul si Isus, si poate si alte cazuri singulare, au fost casatoriti, nu doar cu o femeie, ci si cu mai multe. De unde intelegi tu ca profetul Muhammad ar fi fost singurul poligam, sau ca doar islamul = poligamie? Ce spui de evrei? Ce spui de toata omenirea inainte de venirea lui Isus

Quote Originally Posted by diamond
    De ce nu-i reprosam lui Adam ca a avut multe sotii? Simplu, pt ca ne uitam la anii in care a trait , in antichitate, cand vorbim de o societate traditionala insa evul mediu dragelor , reprezinta altceva.Si cred ca puteti face diferenta de la antichitate la evul mediu.
    Din cate stiu eu, Adam a fost primul om creat de Dumnezeu.Cu el a fost creata o femeie, deci cu cine sa se mai casatoreasca in afara de Eva? Ce societate traditionala? Nu exista societate pe timpul lui Adam, doar in urma inmultirii urmasilor sai a aparut societatea.

3.  
    Deosebit latifa's Avatar
    Si eu am citit din koran totul despre 4 neveste si daca il cititi cu atentie fara sa va ganditi la Mohamed ,care intr-adevar este o exceptie si ati explicat f frumos de ce,si fara sa va ganditi la nimic altceva decat la ce scrie cu adevarat in koran,veti vedea ca de fapt nu este permis 4 neveste unui barbat.Sa nu mai discutam alte aspecte,decat acela de a le iubi pe toate la fel.Ei bine,numai Dumnezeu ne poate iubi pe toti la fel.Nici macar un copil,un suflet nevinovat nu-si iubeste parintii la fel.Noi putem afirma ca ii iubim la fel,dar Dumnezeu vede totul,si ce este in sufletul nostru si vede ca de fapt nu putem iubi nici macar 2 persoane la fel,desi noi putem pretinde ca le iubim a fel,si astfe pacatuim in fata ui Dumnezeu.Plus,nici macar natura nu are 2 lucruri identice.Nu vom gasi niciodata nici macar 2 trandafiri identici,si astfel un barbat nu va putea niciodata sa ofere la 4 femei aceleasi lucruri,fara nici o diferenta,ce sa mai vorbim de iubire.Pana si profetul Mohamed a indragit-o pe Aisha cel mai mult,deci iata diferenta.Dar el a facut totul cum i-a cerut Dumnezeu,si cu un scop maret.DAR IN KORAN dUMNEZEU NU CERE BARBATILOR SA AIBA 4 NEVESTE,DIN CONTRA IL CONDITIONEAZA SI NICI UN MURITOR NU POATE SA INDEPLINEASCA ACESTE CONDITII.sI MOTIVUL PT CARE APARE ACEASTA SECTIUNE IN KORAN,DUPA PAREREA MEA,ESTE SA NU STARNEASCA DISCUTII SI JUDECATI ASUPRA MESAGERULUI SAU MOHAMED,CARE A AVUT MAI MULTE NEVESTE PT A TRANSMITE MESAJUL LUI dUMNEZEU.

4.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Eu as vrea sa intreb pe cei care cauta orice prilej sa-l batjocoreasca pe profetul Muhammed saaws..oare mintile voastre pot concepe ca dupa 25 de ani in care a fost casatorit cu aceeasi sotie Khadija-ALLAH swt sa fie multumit de ea,desi era mult mai in varsta decat el si desi avea 25 de ani atunci cand s-a casatorit cu ea(varsta la cere barbatii sunt mult mai atrasi de femei decat la batranete!!).asadar in jurul varstei de 53 de ani Profetul saaws a cautat sa faca mai multe casatorii si nu in scopul placerilor caci dc ar fi cautat s-o faca ar fi facut-o la tinerete ,ci in scopul propovaduirii Islamului .
    Stau si ma intre oare ce va face sa fiti atat de inchisi la minte?Faptul ca vreti neaparat sa negati sau chiar nu aveti capacitatea de a intelege maretia personalitatii sale?
    Oare cati dintre barbatii din ziua de astazi desi intre aceste doua societati au trecut peste 1400 de ani,nu au deja la activ zeci de femei?Si in ce scop decat pentru satisfacerea unor instincte?
    sa va fie rusine acelora dintre voi care desi sunteti departe de a intelege va permiteti sa scrieti aici ironii si mojicii.
    Ar trebui sa studiati temeinic biografia Profetului saaws si mai ales parerile unor personalitati ,ale oamenilor de stiinta in legatura cu acest om care a schimbat istaoria,mentalitatile si pe care dc ALLAH swt nu l-ar fi trimis ca un har si ca o indurare pentru omenire,poate ca astazi doar bezna si murdaria dinaintea Islamului ar fi ajuns pana la noi.La samah ALLAH !!!!
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

5.  
    moderator amal's Avatar
    Quote Originally Posted by nazirah
    Si faza cu drepturi egale pt toate , e la fel de utopica precum suna , o sa-ti dau un citat din coran :

Nu vei fi capabil sa te Imparti corect Intre sotiile tale, oricat ai dori acest lucru. Totusi nu-i Intoarce uneia dintre ele spatele cu totul. Daca-ti mentii o purtare potrivita si-ti faci datoria, Allah este vesnic lertator si Milostiv." (4:129)
    Da, nu se poate face egalitate totala, din toate puctele de vedere intre mai multe neveste...de ce? Pentru ca un barbat iubeste fiecare femeie diferit si iubeste anumite trasaturi specifice de caracter la fiecare, deci la una va tine mai mult, la alta nu la fel de mult - de aceea fac o diferenta in sufletul lor.

Alte diferente, de comportament fata de ele, se fac fara vointa unui barbat musulman. In islam este precizat dreptul unei femei, si ca fiecareia dintre ele trebuie sa i si acorde bani, cadouri, hrana egale, sa petreaca sotul cu fiecare un timp egal, si asa mai departe.
    Normal ca sentimentele si implicit atentia vor fi putin diferite ca si continut, insa barbatul trebuie sa incerce sa fie corect cu toate in ceea ce tine de el.

Mai precizez inca o data: in islam nu poate barbatul sa se casatoreasca cu alte sotii fara acordul acelei sotii.

Fii sigura ca o sotie care este geloasa nu va fi de acord cu o a doua, o sotie care isi iubeste sotul poate fi de acord in anumite circumstante sau pentru ca pur si simplu asa considera ea.

Tu ce zici, care isi iubeste sotul mai mult:
    una care daca ea nu poate avea copii sau este invalida sau are stiu eu ce probleme se gandeste ca sotul ei ar trebui sa aiba o alta femeie care sa aiba grija de el si sa-i daruiasca copii,

sau una care nu poate avea copii, si care stie ca sotul ei isi doreste f mult copii, dar ea nu suporta gandul ca el sa aiba o alta femeie?

Eu am cunoscut de exemplu un barbat musulman casatorit cu doua neveste, una din ele fiind bolnava psihic de schizofrenie.Copiii pe care i-a avut cu prima nici nu au stiut ce inseamna mama, pentru ca mintea ei era in alta parte, si nu se ocupa de ei deloc, nici nu avea cum, dealtfel.
    Din moment ce nevasta bolnava a acestui barbat nu i-a refuzat casatoria cu o a doua, s-a casatorit cu alta femeie, si are grija de amandoua cat poate.Ce casatorie este de fapt cu prima?Casatoria nu este recomandata sub nici o forma unui pacient schizofrenic.
    Ce sa faca barbatul acela daca nu a vrut sa-si paraseasca prima nevasta, sa o lase fara sprijin financiar si fara grija unei persoane apropiate, daca nu a vrut sa o bage la psihiatrie si sa o vorbeasca lumea ca este o femeie nebuna si divortata?Acestea pentru el ar fi fost ca un abandon al sotiei, a mamei copiilor sai.
    Asa are grija de ea conferindu-i atat sprijin material, o casa, o familie, doctorii de care are nevoie, cat si copiilor sai le-a oferit o noua mama, care sa poata sa aiba grija de ei.
    Stiu ca nu intotdeauna casatoriile cu mai multe femei se fac din intentii bune, sau din cauza sterilitatii,etc, insa trebuie avute in vedere si aceste cazuri.

Oricum mentalitatea musulmanilor si credinta lor este diferita.Cui nu ii convine ce scrie in islam, simplu...sa nu treaca in islam.
    Insa daca crezi in tot ceea ce scrie in islam, de ce sa-l respingi pt faptul ca un barbat in islam se poate casatori cu 4 femei, daca dreptul tau ca si femeie in islam este de a pune din start conditia la casatorie ca vrei sa fii unica sotie?? Cele care accepta o fac din motivele lor personale, si nu le poate obliga nimeni la aceasta.

6.  
    moderator amal's Avatar
    latifa, eu inteleg conditia cu 4 neveste din Coran altfel.

Aceasta s-a dorit pur si simplu o limitare a numarului de neveste, atatea a considerat Dumnezeu ca un om obisnuit poate sa aiba astfel incat sa fie cat se poate de echitabil cu toate, si sa nu sufere nici viata lor de familie sau copii.
    Deci limita maxima este 4, caci stim bine, sant barbati care se culca cu zeci chiar sute de femei, si se mai si lauda cu asta, considerandu-se cu atat mai virili cu cat au mai multe femei.Sant deasemenea barbati care au nevasta si au amanta, insa de nevasta ii doare undeva, insa in schimb pt amanta fac orice, ii ofera orice.Si vorbesc si pe baza la ceea ce am vazut in alte familii.Normal ca pe acesti barbati nu ii poti considera crestini, sau credinciosi in orice religie, din moment ce adulterul este interzis in religii,nu?
    Asa ai facut tu : sot crestin= comite aduleter , creaza situatie de conflict in casa si.....etc etc.
    Eu nu am spus ca orice crestin este adulter ci ca se intampla in multe cazuri aceasta.Si in crestinism este conceptia ca pacatele sant iertate daca ne caim, nu? Ei, poate unii din acesti barbati care comit adulter se simt crestini adevarati, poate altii au impresia ca sant insa nu sant, poate altii sant crestini prin botez si atat.Insa eu sant de parere ca la musulmani rata adulterului este mai scazuta decat la crestini, tocmai pt ca este permisa poligamia, si pt ca au pedepse clare pt cei care comit adulter...deci nu il comit cu aceeasi usurinta sau atat de frecvent. Nu tin aici partea islamului, nici nu fac reclama islamului, eu consider islamul ca fiind o credinta mai greu de urmat decat alte religii...

In islam e cam asa draga barbate, nu ai voie nici 100, nici zeci de femei, ci 4 e limita maxima daca chiar nu te poti abtine si ai chef de femei (vorbesc acum din punct de vedere al sexului), insa tine minte ca adulterul este interzis
    4 sotii si nu 4 femei sau concubine, deci acestea vor avea drepturi, va trebui sa ai grija de ele si sa fii cu bagare de seama pt ca Dumnezeu te vede...te poti casatori cu una, daca o iubesti si nu sant probleme atunci sa fie unica ta iubire, daca insa esti nemultumit de ea sau sant probleme si ea este de acord cu altele, ai voie la altele, insa maxim 4.
    Pe scurt, cam asa am inteles eu.

Profetul Muhammad a fost corect si a facut egalitate cu toate sotiile, doar ca si dragoste, care era ceva ce el nu avea putere sa controleze, a facut diferenta, pe Aisha iubind-o mai mult decat pe celalalte. Atata timp cat Khadija a fost in viata nu a iubit pe altcineva, nici nu a dorit, nici nu i-a fost poruncit sa ia de nevasta alta femeie, caci din cate stiu eu i-a fost poruncit de catre Allah sa se casatoreasca cu alte femei din diferite motive.

7.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    Quote Originally Posted by maryam
    Eu as vrea sa intreb pe cei care cauta orice prilej sa-l batjocoreasca pe profetul Muhammed saaws..oare mintile voastre pot concepe ca dupa 25 de ani in care a fost casatorit cu aceeasi sotie Khadija-ALLAH swt sa fie multumit de ea,desi era mult mai in varsta decat el si desi avea 25 de ani atunci cand s-a casatorit cu ea(varsta la cere barbatii sunt mult mai atrasi de femei decat la batranete!!).asadar in jurul varstei de 53 de ani Profetul saaws a cautat sa faca mai multe casatorii si nu in scopul placerilor caci dc ar fi cautat s-o faca ar fi facut-o la tinerete ,ci in scopul propovaduirii Islamului .
    Stau si ma intre oare ce va face sa fiti atat de inchisi la minte?Faptul ca vreti neaparat sa negati sau chiar nu aveti capacitatea de a intelege maretia personalitatii sale?
    Oare cati dintre barbatii din ziua de astazi desi intre aceste doua societati au trecut peste 1400 de ani,nu au deja la activ zeci de femei?Si in ce scop decat pentru satisfacerea unor instincte?
    sa va fie rusine acelora dintre voi care desi sunteti departe de a intelege va permiteti sa scrieti aici ironii si mojicii.
    Ar trebui sa studiati temeinic biografia Profetului saaws si mai ales parerile unor personalitati ,ale oamenilor de stiinta in legatura cu acest om care a schimbat istaoria,mentalitatile si pe care dc ALLAH swt nu l-ar fi trimis ca un har si ca o indurare pentru omenire,poate ca astazi doar bezna si murdaria dinaintea Islamului ar fi ajuns pana la noi.La samah ALLAH !!!!

Desi am zis ca NO Comment privind sotiile lui Muhammad, as vrea sa ma simt in mesajul acestei persoane si am sa incep sa vorbesc.Din cate imi amintesc cand noi crestinii am explicat spre exemplu trinitatea celor care au pus intrebari , si am facut-o prin citate biblice si nu propriile filosofii , la sfarsit toate ati declarat ca nu puteti pricepe logica crestina. Si nu cred ca am sarit eu sau altcineva sa jignim capacitatile voastre intelectuale.Dar una le lipseste diplomatia necesara......In fine.
    In cazul de fata, cred ca ar trebui sa explic de ce nu-mi convine nr sotiilor asa ca sa simt ca mesajul imi apartine si mie ..... e foarte simplu : pt ca eu nu-l consider pe Muhammad profet. Si asta e cazul tuturor crestinilor.
    In ceea ce priveste biografia profetului, am citit parerile savantilor, ba chiar am tradus cateva pt campania :"Noi il iubim pe profetul muhammad " sau ceva in genul si calitatile sale preamarite de multi savanti erau cele militare, politice si religioase si mai putin cele ce tzin de familie si nr sotiilor .Chiar voi cauta articolele alea pt ca am o mare impresie ca nu l-a laudat nimeni pt nr sotiilor.

si inca ceva:
    nu puteti intelege maretia personalitatii sale asta de unde ai scos-o??Va rog sa nu mai atribuiti crestinilor lucruri pe care niciodata nu le-am spus . Pt ca nimeni de aici nu s-a luat de maretia personalitatii sale si am recitit postarile. Nici macar nu s-au discutat calitatile militare si politice pe care oricine le cunoaste.................sau crezi ca numarul de sotii pe care le are un barbat ii asigura o personalitate mareata ???

8.  
    moderator amal's Avatar
    care maretie a personalitatii datorita calitatilor militare sau politice?nu a dat alba de inteles ca profetul Muhammad este un profet al sabiei si ca s-a apucat sa faca razboaie dupa capul sau?

daca nazirah face parte dintre crestinii care au respect pentru profetul Muhammad chiar daca nu crede ca a fost profet, cred ca este o exceptie.de obicei crestinii acuza islamul si pe profetul Muhammad din foarte multe motive.

nici mesajul albei care a propus acest subiect nu mi s-a parut tocmai plin de intentii pure...desi a avut un ton mai rezervat si mai binevoitor decat in alte postari. cred si eu ca ea a vrut mai mult sa lanseze o bomba care stia ca va exploda, si sa urmareasca reactia celorlati...nu spun asta datorita subiectului postarii, care oricum este important si trebuia discutat, ci datorita exprimarii ei.
    m-as bucura foarte mult ca postarile ei sa survina in urma unui real interes, si sa dea dovada de respect chiar daca nu este de acord cu ce este scris in islam.nu stiu alba cum esti ca si persoana, nu te cunosc, insa oricine s-ar fi exprimat ca si tine ar fi atins sensibilitatea si asa mult incercata a musulmanilor, ca ei numai din astea aud, acuze si iar acuze.

cat despre diplomatie, aceasta lipseste din ambele "tabere" la unele...poate cu ocazia acestui forum vom invata toate sa fim mai dimplomate si mai intelegatoare.

9.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    care maretie a personalitatii datorita calitatilor militare sau politice?nu a dat alba de inteles ca profetul Muhammad este un profet al sabiei si ca s-a apucat sa faca razboaie dupa capul sau?
    eu ma refeream la postarile de la acest topic, chiar nu stiu ce a declarat alba in alta parte

10.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Desi am zis ca NO Comment privind sotiile lui Muhammad, as vrea sa ma simt in mesajul acestei persoane si am sa incep sa vorbesc.Din cate imi amintesc cand noi crestinii am explicat spre exemplu trinitatea celor care au pus intrebari , si am facut-o prin citate biblice si nu propriile filosofii , la sfarsit toate ati declarat ca nu puteti pricepe logica crestina. Si nu cred ca am sarit eu sau altcineva sa jignim capacitatile voastre intelectuale.Dar una le lipseste diplomatia necesara......In fine.
    In cazul de fata, cred ca ar trebui sa explic de ce nu-mi convine nr sotiilor asa ca sa simt ca mesajul imi apartine si mie ..... e foarte simplu : pt ca eu nu-l consider pe Muhammad profet. Si asta e cazul tuturor crestinilor.
    In ceea ce priveste biografia profetului, am citit parerile savantilor, ba chiar am tradus cateva pt campania :"Noi il iubim pe profetul muhammad " sau ceva in genul si calitatile sale preamarite de multi savanti erau cele militare, politice si religioase si mai putin cele ce tzin de familie si nr sotiilor .Chiar voi cauta articolele alea pt ca am o mare impresie ca nu l-a laudat nimeni pt nr sotiilor.

si inca ceva:
    nu puteti intelege maretia personalitatii sale asta de unde ai scos-o?? Pt ca nimeni de aici nu s-a luat de maretia personalitatii sale si am recitit postarile. Nici macar nu s-au discutat calitatile militare si politice pe care oricine le cunoaste.................sau crezi ca numarul de sotii pe care le are un barbat ii asigura o personalitate mareata ???

Da draga mea,maretia persoanalitatii sale consta intr-un tot,ceea ce nu se poate spune despre cei care nu pot depasi aceasta ceata a gandirii si se straduiesc sa separe ceea ce le parvine despre Profet saaws .
    Si daca nu intelegi ca pentru un musluman a vedea cum oameni care nu stiu nimic despre Profet saaws ,sau mai mult nici nu-l recunosc este un atac grav asupra personalitatii sale si a lor insisi inseamna ca .... sunt sigura ca intelegi.
    Pai dc voi toti crestinii despre care spui tu ganditi asa,inseamna ca noi musulmanii ar trebui sa le dam dreptate evreilor care nu recunosc religia voastra?
    Vai mie ce stupide rationamente imi e dat sa citesc.

Ma refer mai ales la faptul ca tu insati nu pricepi ca logica despre care vorbesti nu ar trebui inteleasa ci simtita in primul rand... asa ca nu te bucura,nu e nimic de inteles ,faptul ca ALLAH swt ESTE atat de Milostiv si de Indurator incat ne-a lasat Quranul ca Indemnare si Indrumare neatins si neschimbat este ceea ce ar trebui sa constituie un subiect de meditatie,Inshaa ALLAH.
    Last edited by suleiman; 04-27-2006 at 01:23 AM.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

11.  
    fondator suleiman's Avatar
    Orice subiect pe care il deschideti il transformati in cearta si lupta.

Profetul Mohammad a avut 9 femei , sau 100 , cu ce va intereseaza acest lucru ?
    Intrebarea mea este adresata crestinilor .
    Multi dintre profeti au avut multe neveste , chiar si Suleiman (Solomon) a avut 700 de femei.

Acela care nu vrea sa creada pune un infinit de obstacole intre mintea sa si inima sa si nici un musulman nu poate sa-l salveze din intunericul in care traieste.

Poate pentru voi , noi suntem in intuneric , si voi in lumina , dar acest lucru nu conteaza .

Daca vreti sa discutati , noi va primim cu mare placere , insa atata vreme cat un subiect are o legatura stricta cu religia Islamica , si voi habar nu aveti , se asteapta sa aveti rabdare pana cand primiti informatia care va lipseste .

Puteti sa comentati atata vreme cat stati departe de ironii , acest lucru este obligatoriu pentru oricine vrea sa scrie in acest forum.

Cand vorbim despre crestinism ne bazam pe stiinta , pe studii , in timp ce multe dintre voi nu se bazeaza pe nimic.

Nici macar nu stiti araba , si scuzati ma nu aveti de unde sa intelegeti sau sa aflati adevarul scris de un dusman al islamului sau de un prost traducator de limba araba.

Subiectul va fi inchis o zi , pana cand va calmati.

Cat despre musulmanii care au luat foc , nu uitati cum erati si voi inainte , si nu cred ca acela care a discutat cu voi a folosit metoda pe care o folositi acuma . Fiti Muhamadiste , pe profet il jigneau si el se ruga pentru ei .

Acest forum este un forum al sufletului , dar sa nu uitam ca acela care se chinuie ca sa va faca sederea cat de usoara este musulman , si barbat . Si nu prea este vre-un musulman care iubeste cearta si nu exista nici un barbat care suporta certurile femeilor.

Admin .

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)