Notices

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 91 to 100 of 103
  1. Despre femei-ce ati dori? 
    membru de onoare maryam's Avatar
    Inshaa ALLAH sper si ma rog la ALLAH swt sa ne ajute sa facem ceva mai bun pentru surorile noastre din Romania si nu numai.
    Asa cum multe dintre voi stiti deja,in urma cu cateva luni a luat nastere Asociatia "Surori musulmane" cu ,pentru si Inshaa ALLAH in folosul femeilor musulmane .
    In curand va avea loc o conferinta privind integrarea femeilor musulmane in societatea romaneasca si mai ales vor fi dezbatute teme privind copiii nostri :cum ii educam,unde ii trimitem la scoala?Cum sa facem fata presiunilor care inevitabil ii afecteaza si pe ei...
    Astept propunerile si gandurile voastre,ceea ce credeti ca ar fi de interes,ceea ce considerati ca ar trebui sa constituie prioritatea acestei asociatii,temele de interes...tot ce doriti .
    Va doresc numai bine.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

2.  
    Deosebit QURRAT-UL-AIN's Avatar
    Quote Originally Posted by ema
    Pe unde va o inteleg si pe mama ta ea crede ca a-ti schimba religia mergi in iad,icearca sa-i citesti CORANUL romanesc poate i-si deschide ochii daca nu las-o sa doarma
    O las sa doarma,Coranul sta la capul meu cand dorm, asa e in siguranta,l.am salvat o data din mainile ei, nu mai incerc sa fac asta a doua oara ,nu vreau sa.l pierd....am sa ma rog sa aiba somn linistit...si Allah sa.i dea gandurile cele mai intelepte.Va iubesc scumpe surioare si va multumesc ca sunteti langa mine
    "ALATURI DE GREU, VINE SI USORUL!IAR ATUNCI CAND VEI TERMINA,TRUDESTE,DORINDU-L PE DOMNUL TAU!"(SURA "DESCHIDERII")

3.  
    Quote Originally Posted by latifa
    Lacra,chiar daca traiesti cu ea in casa poti sa-i scrii scrisori cu sentimentele tale(eu de fapt la asta ma refeream).POATE daca citeste in fiecare zi acelasi lucru si vede zi de zi suferinta fiicei sale va lasa putin zgarda jos.E totusi MAMA ta.Allah sa te ajute.
    Scrisori spui ?Ca si cum m.as duce la ambasada cu cerere de viza...acelasi lucru,numai ca la ambasada as primi raspuns in 3 zile, aici il primesc imediat Va iubesc si va multumesc ca sunteti alaturi de mine
    "ALATURI DE GREU, VINE SI USORUL!IAR ATUNCI CAND VEI TERMINA,TRUDESTE,DORINDU-L PE DOMNUL TAU!"(SURA "DESCHIDERII")

4.  
    Harnic
    Lacra,chiar daca traiesti cu ea in casa poti sa-i scrii scrisori cu sentimentele tale(eu de fapt la asta ma refeream).POATE daca citeste in fiecare zi acelasi lucru si vede zi de zi suferinta fiicei sale va lasa putin zgarda jos.E totusi MAMA ta.Allah sa te ajute.
    Cred ca e o ideie buna de a scrie intr-un roman tot ce te deranjeaza,de ce esti trista ce ti-ai dori si uital intr-un loc unde sti ca sigur i-l gaseste.
    In acea carte scrie despre cum intelegi tu ISLAMUL.In loc de ALLAH scrie DUMNEZEU si scrie ca crezi in ACELASI DUNMEZEU CA SI ATUNCI CAND ERAI CRESTINA numai ca AICI ESTE UNIC nimeni nu-i seamana si cand vom muri NUMAI EL ne poate salva de la iad.
    Si multe multe asemenea daca crede un pic in DUMNEZEU atunci i se va inmuia imima INSAALLAH

sotul tau din ce tara este?

5.  
    Deosebit latifa's Avatar
    Exact.Si scrie si cat de mult o iubesti si cat suferi ca nu va puteti intelege.Cand va veni momentu sa va despartiti ii vei da toate aceste scrisori.E pacat sa va indepartati fara ca macar sa inteleaga cat de cat alegerea ta,chiar daca nu o aproba.
    Ea trebuie sa stie ca ea va ramane mama ta pt totdeauna si sentimentele pt ea nu s-au schimbat.

6.  
    Exact.Si scrie si cat de mult o iubesti si cat suferi ca nu va puteti intelege.Cand va veni momentu sa va despartiti ii vei da toate aceste scrisori.E pacat sa va indepartati fara ca macar sa inteleaga cat de cat alegerea ta,chiar daca nu o aproba.
    Ea trebuie sa stie ca ea va ramane mama ta pt totdeauna si sentimentele pt ea nu s-au schimbat.
    Vorbim mult despre asta,dar nimik nu se schimba...in bine,stie ce simt doar daca ma priveste in ochi,nu are nevoie de cuvinte,dar ideea ca ,asa kum te.ai nascut trebuie sa mori...nu o paraseste,deci sa fii crestin e cel mai important lucru,tot ce e legat de Islam e rau,asa ca nu are sens...Asta e...cine stie..intr.o zi...candva...poate se va trezi din somnul asta...si va gasi lumina spre drumul cel drept spre adevar,INSHALLAH!!!!!!!!!!!

7.  
    Harnic
    [
    lacraa!!!!!!!!!!!!!!!!!!astept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

8.  
    [
    lacraa!!!!!!!!!!!!!!!!!!astept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
    Am scris in toate locurile....netul e de vina...si eu trebuie sa ma rog....poate mai vorbim dupa ce ne rugam,daca nu ,ai mare grija de tine surioara,Allah sa te aiba in paza pe tine si familia ta
    INSHALLAH TOTUL O SA FIE BINE , ALLAH U AKBAR

9.  
    moderator aiscia's Avatar
    Pe unde va o inteleg si pe mama ta ea crede ca a-ti schimba religia mergi in iad,icearca sa-i citesti CORANUL romanesc poate i-si deschide ochii daca nu las-o sa doarma
    Rabdare si iar Rabdare!!!!!!!!!!!!!!

DRAGA EMA,SA STII CA MAMA MEA ESTE FOARTE INCANTATA PENTRU MINE CA AM DEVENIT MUSLIM,SI NU MA DESCURAJEAZA CU NIMIC...DAR ,DACA INCERC SA II VB DESPRE ISLAM SE INERVEAZA SI IMI SPUNE SA O LAS IN PACE...CA STIE EA MAI BINE CE FACE CU VIATA EI,SI CA EU NU SUNT DUMNEZEU CA SA DECID CINE MERGE IN PARADIS SI CINE NU...
    SI DE MULTE ORI IMI ARUNCA CA ARE UN COMPORTAMENT MAI FRUMOS SI MAI ISLAMIC DECAT MULTI MUSULMANI PE CARE II CUNOASTE( si trebuie sa recunosc ca asa este)...

EA SUSTINE CA IMPORTANT ESTE SA CREZI CA EXISTA UN DUMNEZEU SI SA FI OM IN VIATA,CORECT,MODEST,SI FACATOR DE BINE...

I-AM CUMPARAT SI QURANUL,I-AM CITIT CHIAR EU CATEVA AYAT,DAR, NU O INETERESEAZA SA ISI SCHIMBE RELIGIA,PENTRU CA II ESTE FRICA CA ISI FACE PACAT...

SI,AM HOTARAT SA O LAS IN PACE,ATATA TIMP CAT EA,IN CASA LA MINE RESPECTA TOATE LEGILE NOASTRE...

PANA SI CAND II DA MANCARE LA FETITA MEA,MAMA MEA ROSTESTE BISMILLAH LA INCEPUT SI ALHAMDULILLAH LA SFARSIT...
    Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

10.  
    moderator aiscia's Avatar
    INTR-ADEVAR SITUATIA LUI LACRA,SI MULTE ALTE SITUATII ASEMENATOARE SUNT FOARTE GREU DE SUPORTAT,MAI ALES CAND SE TRAIESTE SUB ACELASI ACOPERIS...

DAR HAI SA NE GANDIM PUTIN LA CAT HASANAT PRIMIM NOI ,CEI CARE SUPORTAM ORICE VORBA URATA LA ADRESA ISLAMULUI,SUFERIM SI LACRIMAM PENTRU EA...PENTRU CA SUFERINTA LACRAI ESTE SI A NOASTRA...
    IAR FAPTUL CA EA ISI TRATEAZA CU RESPECT MAMA,IN CIUDA A TOT CEEA CE SPUNE EA DESPRE ISLAM,ACEST LUCRU II ADUCE SI MAI MULT BINE SI O APROPIE SI MAI MULT DE ALLAH...
    ALLAH O VA RASPLATI SI II VA DA FORTA SI RABDARE SA INDURE TOTUL PANA CAND VA PLECA SA LOCUIASCA CU SOTUL EI INSHAALLAH...

SUBHANALLAH,MA INTREB CATEODATA DE CE ANUMITI PARINTI,IN LOC SA FIE MULTUMITI DE SCHIMBARILE IN BINE AI COPIILOR LOR SI IN LOC SA II INCURAJEZE SA FIE PE CALEA CEA DREAPTA,MAI MULT II DESCONSIDERA SI II UMILESC.

EU,PERSONAL IN ACESTE CAZURI,SIMT DIN PARTEA PARINTILOR UN DRAM DE EGOISM SI FRICA DE GURA "SPURCATA" A SATULUI.....

LA ALLAH SE AFLA STIINTA TUTUROR LUCRURILOR,IAR EL ESTE CEL CARE VEDE TOTUL SI AUDE TOTUL,SI LUI II APARTIN CELE DIN CERURI SI DE PE PAMANT SI LA EL NE VOM INTOARCE CU TOTII ,SI VOM FI ATAT DE SINGURI SI DE SPERIATI IN ACEA ZI....
    Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

11. salam aleikum 
    Incepator
    dragii surorii am citit aproape tot ce a-ti scris si vreau sa va spun ca eu 2 ani de zile am trait un cosmar eram convertita la islam parintii mei mi-au dat binecuvantarea dar sotului meu ii era teama de parintii lui sa le spuna de mine ca suntem casatoritii ,pt ca exista posibilitatea ca parintii lui sa ma refuze,sa nu ma accepte el zicandu-mi ca daca va fii asa el va trebui sa isi asculte parintii adica anuland casatoria noastra si insurandu-se cu o femeie de-a lor,nu trecea zi de la Bunul Dumnezeu sa nu plang gandindu-ma ca ce se v-a intampla cu mine si in primul rand pt ca il iubeam si il iubesc.alhamdulilla m-au acceptat cu o caldura neintalnita,vorbind limba araba m-au indragit si eu la randul meu i-am indragit mai mult.Dumnezeu sa-i ocroteasca-toti se afla la ora actuala in Baghdad.ALHAMDULILA SI DORESC PT TOATE FETELE DUPA ACEST SITE SA AIBE RELATII BUNE CU PARINTII SI SOCRII

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)