Inshaa ALLAH sper si ma rog la ALLAH swt sa ne ajute sa facem ceva mai bun pentru surorile noastre din Romania si nu numai.
Asa cum multe dintre voi stiti deja,in urma cu cateva luni a luat nastere Asociatia "Surori musulmane" cu ,pentru si Inshaa ALLAH in folosul femeilor musulmane .
In curand va avea loc o conferinta privind integrarea femeilor musulmane in societatea romaneasca si mai ales vor fi dezbatute teme privind copiii nostri :cum ii educam,unde ii trimitem la scoala?Cum sa facem fata presiunilor care inevitabil ii afecteaza si pe ei...
Astept propunerile si gandurile voastre,ceea ce credeti ca ar fi de interes,ceea ce considerati ca ar trebui sa constituie prioritatea acestei asociatii,temele de interes...tot ce doriti .
Va doresc numai bine.
Thread: Despre femei-ce ati dori?
Results 101 to 103 of 103
|
|
-
membru de onoare

04-27-2006, 04:52 PM

-
08-27-2006, 02:45 AM
salam aleikum,
dupa ce am citit postarile m-am gandit sa va povestesc si despre reactia parintiilor mei fata de convertirea mea:eu nu avem decat 16 ani cand am devenit muslimah alhamdulillah ,era plina de mine si proveneam dintr-o familie foarte puternica pe vremea aia,dupa momentul convertiri si casatoriei religioase (celebrate in acceasi zii ,si la fix cateva zile dupa ce l-am cunoscut pe Ahmad)a trebuit sa merg acasa si sa-l prezint parintilor mei pe "sotul" meu ...in primul rand tata
t el ziua cand sa oficiat legalizarea casatoriei la ambasada ,a fost ziua cand pt el fiica lui cea mare a murit.(si moarta am tot fost aproape 16 ani pt el,nici cand a murit nu m-a vrut langa el)iar mama:a refuzat cu vehementa orice fel de comunicare ,dar in urma cu cateva luni dupa ce m-a amenintat ca ea nu va iesi nici o data cu mine pe strada "mumificata"a ridicat sreagul alb iar acum este pe punctul de a se convertii la islam ,este o eleva silitoare,respecta religia pe care eu si Amin o avem si chiar a ajuns sa se isterizeze la gandul ca fiica ei ar fii putut claca la un moment dat din cauza presiunilor la care ea m-a expus.insh'Allah sa fie macar pe jumatate de infocata si devotata islamului pe cat a fost in potriva lui.Allah sa va aiba in paza lui ,pupi multi la scumpici
-
Banned
08-27-2006, 12:59 PMWow, asta da marturisire..........ce placut e sa citesti asa ceva.Inchallah sa avem toti parte de asa ceva si sa scriem aici curand ca 'mama mea s-a convertit la islam'.
Asta este o dovada ca ALLAH aduce la Islam pe cine doreste si cand doreste iar noi trebuie sa speram ca va veni ziua cand mama va deveni o 'sora in Islam', inchALLAH.
ALLAH sa va rasplateasca pt rabdarea de care dati dovada si sa va intareasca pe calea adevarului
Pupici pt toate
-
08-27-2006, 07:52 PM
NUR DE LA BUN INCEPUT MI-AM DAT SEAMA CA ESTI O PERSOANA FOARTE PUTERNICA , CAND ITI CITESC POSTARILE (CELE DESPRE VIATA) SIMT OPTIMISMUL TAU CARE MI-L REDAI SI NOUA. 16 ANI SA NU VORBESTI CU TATAL? CU SIGURANTA ALLAH SUBHANAHU W TA'ALA TI-A DAT MULTA PUTERE SA TRECI PESTE TOATE SI ACUM POTI SA ZICI CA ESTI FERICITA (IN CIUDA TUTUROR PROBLEMELOR) PENTRU CA MAMA TA TE INTELEGE SI URMEAZA CALEA LUI ALLAH TA'ALA.MASHA ALLAH. TOTI VISEAZA SI SPERA CA INTR-O ZI MAMELE NOSTRE SA FIE SI ELE MUSLIME.INSHA ALLAH. INSHA ALLAH. INSHA ALLAH.
ALLAH AKBAR.

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |