Inshaa ALLAH sper si ma rog la ALLAH swt sa ne ajute sa facem ceva mai bun pentru surorile noastre din Romania si nu numai.
Asa cum multe dintre voi stiti deja,in urma cu cateva luni a luat nastere Asociatia "Surori musulmane" cu ,pentru si Inshaa ALLAH in folosul femeilor musulmane .
In curand va avea loc o conferinta privind integrarea femeilor musulmane in societatea romaneasca si mai ales vor fi dezbatute teme privind copiii nostri :cum ii educam,unde ii trimitem la scoala?Cum sa facem fata presiunilor care inevitabil ii afecteaza si pe ei...
Astept propunerile si gandurile voastre,ceea ce credeti ca ar fi de interes,ceea ce considerati ca ar trebui sa constituie prioritatea acestei asociatii,temele de interes...tot ce doriti .
Va doresc numai bine.
Thread: Despre femei-ce ati dori?
Results 31 to 40 of 103
|
|
-
membru de onoare

04-27-2006, 04:52 PM

-
-
-
-
05-11-2006, 02:34 AM
Eu cred ca de la prima sedinta imi faceam abonament gratuit la ea in urma sentintei de judecata. Nu scapam asa ceva. Nesimtirea, ca altfel nu pot sa ii spun, de care a dat dovada este peste orice limita. Sper ca nu te-ai mai dus?!??! Eu poate ii faceam o vizita doar sa ii aranjez freza cu vreo doua in cap:smile33: :smile33: ...

-
05-11-2006, 02:35 AM
Vedeti mai doamnelor? Nu e faptul ca nu iti dau voie sa faci aia si ailalta... pana la urma poate chiar te si angajezi; deranjanta este aceasta MINIMALIZARE. aceasta neluare in serios. Se iau eu si de o musulmanca nativa acoperita dar pe noi... dupa cum imi place mie sa spun, societatea nu ne iarta, asta-i clar. Si pan la urma nu de iertare e vorba ci de a fi luata in serios. Aceasta bagtelizare a alegerii nostre, e cea mai ofensatoare caci pana la urma suntem aceleasi persone de dinainte de a ne acoperi. Imi aduc aminte cu amaraciune, cand am "negociat transferarea fiului meu in clasa a VI la o scoala mai buna in Constanta. In acea vreme inca lucram si am tratat aceasta problema telefonic cu doamna directoare. Ma recomandase cineva, stia cine sunt si unde lucrez, i-am explicat ca programul meu de lucru nu imi permite sa vin sa ne intalnim in timpul programului domniei sale, urmand sa ne intalnim efectiv cand este nevoie de acte, semnaturi, toate cele. Nu pot sa va spun cat a fost doamna de respectuoasa si amabila. Cand ne-am intalnit efectiv si m-a vazut..... stupoare. Mentionez ca de abi ama acoperisem si nu aveam haine islamice, purtam n pantalon si o camasa mai lunguta si hijabul bineinteles.
Dintr-o data nu mai folosea pronumele de politete, apoi m-a intrebat daca mi-am pus baticul din cauza soarelui sau sunt casatorita cu un iranian?
Apoi in prima zi de scoala, a fost si mama cu mine ca deh! merge Dl Goe la scoala noua.... Dirigintele , noul diriginte nu mi s-a adresat nici o clipa, a vorbit numai cu mama, motivand ca e tot cadru didactic asa ca ma adresez doamnei, adica mamai. Eu zic, D-le diriginte inteleg cu siguranta, si eu am lucrat in invatamant o vreme, chiar daca am predat la liceu nu la gimnaziu dar in general inteleg... S-a uitat o clipa la mine si a continat sa vb cu mama.
Asa m-a tratat pana la sfarsit.
Asta-i!
-
05-11-2006, 03:30 AM
Eu nu pot intelege... de exemplu cand treci pe strada acoperita ca femeie musulmana intoarce capul cu o privire de compatimire... dar daca trece o maicuta e ceva normal.
Si eu am patit la fel. Am aplicat la un post pe internet. Am primit un chestionar de rezolvat pe care alhamdulillah l-am facut, apoi mi-au spus sa le atasez si o poza.
In momentul cand am trimis poza, subit locul de munca a fost ocupat.

-
05-11-2006, 03:34 AM
fffffdes mi se intampla in autobuze sa se uita lumea la mine fffff insitent....
si nu stiti.. odata eram fffff nervoasa... si era acolo o femeie care nu-si mai lua ochii de la mine de cateva minute ( probabil ca eram eu prea draguta si de aia ma admira indelung....
)
si asa m-am enervat si i-am zis pe un ton calm : dna, nu va suparati, aveti vreo problema de va uitati asa? ea zice nu nu am nimik... si eu.. atunci poate am eu ceva pe fata, sunt cumva murdara.... si a tacut, nu a mai zis nimik....
unele chiar exagereaza....

-
05-11-2006, 03:41 AM
Ahhh.. am uitat sa spun de faza de la facultate cand la un examen m-a scos afara profesoara sa vada daca am handsfree sub hijjab... ca cine stie poate sunt o mica talibanca (vorbele asistentei)

-
05-11-2006, 03:46 AM
Originally Posted by Nur_AlGhadeeri
asta e ceva normal... mie mi s-a intamplat de 3 ori asta.....
iar odata a fost un prof care mi-a zis sa il scot... si eu socata: unde?aici? el da, aici... eu am zis, nu , nu se poate....
el, bine atunci afara.... si eu am zis ok...
dar mi-am imaginat ca vine cu mine una din asistentele care erau acolo... si ....suprise.... venea chiar profu.... si am zis ... dar stati, ma scuzati, dar si daca ies afara numai cu dvs, eu tot nu-l scot...
el, (acum nu stiu daca chiar e asa de prost sau facea mishto de mine) imi zice ca daca nu vrei aici pe hol , hai sa mergem la baie..... :smile33: :smile33: :smile33: eu, poftiiiiiiiim?!?!?!?!?!?!?!?!?
am zis, dl dr, nu stiti ca eu nu am voie sa stau fara asta pe cap in fata nici unui barbat?
si mi0a zis./.... aaaa... pai de ce nu zici mai tata asa.... ( sa ma fereasca dumnezeu sa am asa tata).... stai ca o chemam pe dna dr si te conmtroleaza ea... si eu plec.. e bine asa?
eu, da , e bine...
si venea aia, ma pipaie putin si gata, totu bine..,..
aaa.. si nu am zis ca am pierdut pt asta cam 15 min din examen... si mi-a luat la sfarsit lucrarea odata cu toata lumea....

-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |