Inshaa ALLAH sper si ma rog la ALLAH swt sa ne ajute sa facem ceva mai bun pentru surorile noastre din Romania si nu numai.
Asa cum multe dintre voi stiti deja,in urma cu cateva luni a luat nastere Asociatia "Surori musulmane" cu ,pentru si Inshaa ALLAH in folosul femeilor musulmane .
In curand va avea loc o conferinta privind integrarea femeilor musulmane in societatea romaneasca si mai ales vor fi dezbatute teme privind copiii nostri :cum ii educam,unde ii trimitem la scoala?Cum sa facem fata presiunilor care inevitabil ii afecteaza si pe ei...
Astept propunerile si gandurile voastre,ceea ce credeti ca ar fi de interes,ceea ce considerati ca ar trebui sa constituie prioritatea acestei asociatii,temele de interes...tot ce doriti .
Va doresc numai bine.
Thread: Despre femei-ce ati dori?
Results 61 to 70 of 103
|
|
-
membru de onoare

04-27-2006, 04:52 PM

-
05-11-2006, 07:29 PMtu accepti langa tine unu care te-a atins... dar el.
Originally Posted by nazirah
babatu care accepta sa stea langa femeia care il bate....
ce fel de raspuns... seamana cu DE-DAIA... suna cam a gradinita, nu crezi?
pai poate nu faci tu in ceea ce te priveste.... atunci nu mai comenta, jigni si critica oameni de alte religii... in final, tot pe your teddy bear jignesti...
pai pana nu stiu cand cautai detalii despre el, la eventuale persoane care l-ar cunoaste...
si by the way: interesanta porecla pt cel care te-a transformat in "not available anymore"

-
membru de onoare

05-11-2006, 09:25 PMApoi da asa e cu romanii de multe ori. Dar totusin e de notat ca romanii nu sunt si violenti pe deasupra cu musulmanii sau alte natii. Nu se intinde rasismul chiar asa departe ca si in alte tari.Or vorbi ei dar cam atat. Cel putin deocamdata....Pe mine nu ma supara comentariile si vorba lui mama decat sa stau cu un roman betiv si toate cele mai bine il prefera pe arabul meu musulman si cu tenul mai bronzat
Vorba ei macar stiu unde mi-e barbatul nu ca si altele stau disperate si asteapta sa li se intoarca barbatul de la cine stie ce carciuma. Ca vedem in Romania destule din astea astaghfirullah
O faza tare, am fost cu verisoara mea la tara.Ea e creola. Pai se uitau batranii saracii ca nu au mai vazut asa ceva. Se uitau daca e adevarata. Nu e doar rautatea la comentariile lor, e si nestiinta de vina, nu putem sa ii bagam pe toti in aceeasi oala.
Plus ca nu stiu ce are baticul, pai la tara toate femeile in varsta poarta asa ca....:smile33:
-
-
05-12-2006, 04:25 PM
Originally Posted by maryam
Maryam habibty....cred ca ma apuca dezvaluirile....hai sa spun ca-mi sta pe limba:cand am ajuns eu la inceput pe islamulazi pe forum...inca nu eram inregistrata...si nici nu ma convertisem inca....dar imi placea la nebunie "atmosfera" de acolo,va simteam ca o familie...erati foarte unite.....si cel mai mult imi placea de tine si de huda....atat de istete si de rationale....imi doream sa fiu si eu asa....nu stiam inca daca voi avea curajul sa trec la Islam (desi stiam ca AICI e adevarul)...dar alhamdoulillah am facut asta si nu-mi pare rau....pe langa adevraul islamului,am descoperit oameni minunati,pe niste foarte bune prietene de aici,de la mine din oras,le-am cunoscut multumita islamului....si forumurilor acestora....cred ca pt asta trebuie sa va multumesc la toate!jazakAllahou khairan si pupici tuturor....

-
05-12-2006, 06:54 PM
MASHA ALLAH, bebe_amour, Allah sa te rasplateasca si sa te ocroteasca.Adica, pe noi toti si toate, INSHA ALLAH
Si eu am cunoscut o sora musulmanca dar care subhana allah nu mi-a lasat o impresie buna. Si imi pare nespus de rau
ca nu am contactat maryam sau huda sau alte surori din Bucuresti sa ne intilnim cind am fost in RO.:smile33: :smile33:
من قبله من يحمل حياتي في يديه
-
05-12-2006, 07:31 PMEu pe Maryam si pe Huda nu le cunosc personal dar asta nu ma impiedica sa le apreciez...insa ii multumesc lui Allah...prietenele mele musulmane de aici le-am cunoscut tot pe net si de la una la alta ne-am cunoscut toate...mi-era asa greu singurica
Originally Posted by NaDia
Alhamdoulillah acum e bine,am si eu cu cine sa ma intalnesc,sa mai intreb ce vreau sa inteleg,sa schimbam idei etc etc etc....
Insha'Allah cand vii in Ro sa te intalnesti cu fetele
Assalamou alaykoum wa rahmatuLlahi wa barakatohu

-
-
-
05-12-2006, 08:16 PMOffff....draguta de tine...insha'Allah data viitoare sa fie mai bine ...iti tin pumnii...trebuie sa-l convingi tu cumva!
Originally Posted by NaDia
cat de "neinduplecat" sa fie?eu cred ca mai degraba tarisoara noastra nu i-a facut o impresie prea buna,fiindaca pe aici sunt multe rele...poate de-asta ai tu impresia ca asa crede si despre familia ta...poate ii priveste orin preajma unitatii nationale!
lasa habibty,ai sa vezi ca va fi bine ...pupici

-
05-12-2006, 09:18 PM
Important ca voi sa va iubiti si sa va intelegeti. M-am convins ca niciodata nu vei putea sa-ti faci familia fericita si voi sa fiti fericiti. Mai ales mama intotdeauna doreste ce e mai bun pentru fetele ei , dar nu inteleg ele ce este mai bun pentru ,, fata lor,,. In fine , daca ne vad ei fericiti atunci si ei Insha Allah sa fie fericiti. Bucuria mamei este cea a copiilor ei.
Sa nu mai zic eu prin ce a trecut , ca plangeti toate pe aici.
Eu cand m-am casatorit parintii mei nici nu au stiut , ca de altfel nu mai eram acum impreuna cu sotul meu
Alhamdulilah Alhamdulilah Alhamdulilah , Allah e sus si are grija de fiecare.
Allahu Akbar
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |