Notices

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 71 to 80 of 103
  1. Despre femei-ce ati dori? 
    membru de onoare maryam's Avatar
    Inshaa ALLAH sper si ma rog la ALLAH swt sa ne ajute sa facem ceva mai bun pentru surorile noastre din Romania si nu numai.
    Asa cum multe dintre voi stiti deja,in urma cu cateva luni a luat nastere Asociatia "Surori musulmane" cu ,pentru si Inshaa ALLAH in folosul femeilor musulmane .
    In curand va avea loc o conferinta privind integrarea femeilor musulmane in societatea romaneasca si mai ales vor fi dezbatute teme privind copiii nostri :cum ii educam,unde ii trimitem la scoala?Cum sa facem fata presiunilor care inevitabil ii afecteaza si pe ei...
    Astept propunerile si gandurile voastre,ceea ce credeti ca ar fi de interes,ceea ce considerati ca ar trebui sa constituie prioritatea acestei asociatii,temele de interes...tot ce doriti .
    Va doresc numai bine.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

2.  
    moderator Nadia's Avatar
    Subhana Allah, asa este IMAN. Daca dragoste nu e, nimic nu e. Am inceput sa si cint. :smile33:
    Mama mea nu mi-a vorbit cam 2 ani sau 3 dupa ce am convertit si dupa ce m-am casatori. IL invinovatea pe el de tot ce se intimpla chiar daca am fost eu cea cu deciziile(amindoua). El saracu zicea lasa ca insha allah o sa fie bine. Dar in sufletul meu numai eu stiam cit sufar. Chiar ajunsesem sa-mi para rau pentru ca am trecut la islam. Mama a ajuns sa ma blesteme de ce putea fii mai rau.Si pina si imamul care ma convertit mi-a spus ca Allah stie ce sa faca si nu ii lasa pe cei drepti sa sufere. Si cu asta in cap tot timpul, si facind dua si rugaciuni si telefoane si vorbind cu robotul de pe telefon, am trecut usor. Iar acum, mai vine pe la mine, mai dau eu telefon ca altfel nu ne auzim cu lunile, dar nu se discuta de religie sau despre trecut. Alegerea ei. Cu taica-miu, el fiind in Italia, ma suna el, eu nu l-am sunat si nu cred ca am taria sa o fac, cel putin nu inca. Cind vorbeam cu el la telefon, ma intreba tot timpul, ti-a pus barbatul cearshaful in cap sau nu inca. Acum chipurile ca ii este dor de mine de frate-miu si ca vrea sa ne vada si pe sot si etc. Dar nu o pot face. Vrea sa-i trimit poze si altele.
    De cite ori o intreb ceva pe mama de un sfat in legatura cu el sau zic si eu ceva de el tot timpul imi raspunde cu aceeasi placa:TI-AM SPUS EU CA NU-I DE TINE SI CA TE VA FACE SA SUFERI SI CA EL DE FAPT VREA ALTCEVA DE LA TINE SI NU TE IUBESTE si tot ce e mai rau posibil, in loc sa ma indrume cum sa fac sau cum sa procedez.
    E in fine :smile33: m-am plins de-ajuns Allah stie de ce face EL asa. Cineva mi-a spus ca ceea ce fac eu sau ce se intimpla in viata mea este rasplatit precum jihad. ALLAH STIE MAI BINE.
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

3.  
    Deosebit latifa's Avatar
    Draga Nadia,imi pare f rau ca suferi asa de mult si imi pare ff rau ca unele dintre voi trebuie sa treceti prin asa momente grele si mai ales din cauza parintilor! Sa te ajute Dumnezeu pe tine si pe celelalte surori si sa va dea putere sa luptati in continuare!

4.  
    membru de onoare
    Draga Nadia Inchallah sa treci peste toate aceste incercari. La noi e invers sotul nu a vorbit cu parintii de peste doi ani. Stiu ca e greu, pentru o femeie mai greu decat pentru un barbat ca e mai sensibila. Toate vor trece inchallah

5.  
    Dragele mele dragi...
    Offfffffffff si iar offffffffffffffff cum zice fetita mea .
    As vrea sa va spun atat de multe lucruri si nu doar ca tu Nadya sau cele care aveti greutati sa va simtiti pe moment mai bine ci pentru ca ,chiar intre surori conteaza mult chiar si doua cuvinte,nu?
    Vreau sa va spun ceea voi toate stiti deja ca ALLAH swt nu impovareaza in om mai mult decat el poate suporta ,nici fizic si nici psihic.Si daca vreodata toate aceste ganduri si toate sentimentele mult prea greu de suportat sa va aduceti aminte de aceea ca un credincios il va gasi mereu aproape pe ALLAH swt si alhamdulillah ca El swt ne-a facut si stie cel mai bine structura noastra umana.
    Nu va temeti de sentimentele voastre si nici de imprejurari pentru ca,cu adevarat ALLAH swt va da izbanda celor statornici.
    Si amintiti-va mereu in momentele cele mai grele de slabiciunea noastra si de taria Profetului saaws,amintiti-va cat a suferit si cat a indurat si nu s-a plans decat de aceea ca nu cumva ALLAH swt sa nu fie multumit de el.
    Dragele mele,totul este o incercare in viata,o proba continua si noi avem intr-adevar ceva ce ne da putere:INCREDEREA IN ALLAH SWT.Daca ne plangem si daca ne doare El ,alhamdulillah este si ne alina totul...cu un verset,de ni-l amintim.Subhanna ALLAH!
    Sotul meu imi spunea odata :"...stii,dc nu eram musulman si nu-l aveam pe ALLAH swt cred ca eram nebun acum la toate grijile si prin tot ce am trecut."
    Dar alhamdulillah si subhanna ALLAH ca este ALLAH swt.Si El swt este aproape,raspunde celor care Il cheama atunci cand Il cheama...
    Inshaa ALLAH sa fiti puternice si sa aveti grija de voi.
    Va iubesc de dragul lui ALLAH swt!!!

6.  
    Banned
    Machallah draga maryam, ce cuvinte frumoase. Ai dreptate insa cateodata ni se pare ca nu se mai termina problemele si dintre toate cel mai greu de indurat este sa vezi indiferenta/dispretul parintilor pt alegerile facute.

Inchallah sa trecem cu bine peste toate si sa vina ziua in care ne vom putea strange in brate parintii cu toata dragostea si fara bariere, asa cum era candva

Allah sa ne intareasca pe toti

7.  
    Quote Originally Posted by Rania
    Machallah draga maryam, ce cuvinte frumoase. Ai dreptate insa cateodata ni se pare ca nu se mai termina problemele si dintre toate cel mai greu de indurat este sa vezi indiferenta/dispretul parintilor pt alegerile facute.

Inchallah sa trecem cu bine peste toate si sa vina ziua in care ne vom putea strange in brate parintii cu toata dragostea si fara bariere, asa cum era candva

Allah sa ne intareasca pe toti
    Inshaa ALLAH!
    Totul este posibil sa stii trebuie doar sa credem si sa avem rabdare.

8.  
    moderator Saira's Avatar
    Masha'Allah...ca intotdeauna Maryam stie sa spuna o vorba buna acolo unde este cazul.Rania iubita,fiecare din noi are probleme,cred ca in ultima vreme am plans destul...dar MEREU imi spun:lasa,Allah stie mai bine de ce-ti da toate astea!si mi se spune:vei fi rasplatita pt suferinta de acum....Mouhammad saws a suferit enorm dar a suportat!si pana la urma,mai este o vorba:ce nu te omoara,te intareste!asa ca alhamdoulillah intotdeauna,insha'Allah vor veni vremuri mai bune pt fiecare,vom fi insha'Allah intelese!

ma'salama

9.  
    moderator Nadia's Avatar
    MARYAM ce am vrut sa spun au spus-o fetele di-naintea mea si subscriu si eu. ALLAH (swa) sa te ocroteasca si sa-ti dea putere sa mai scrii asa frumos

LATIFA merci frumos de incurajari

BEBE si DUNIA o sa iasa si soarele pe strada noastra
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

10.  
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
    Surioarelor,
    ALLAH SWT sa va dea puterea de care aveti nevoie!
    Inshallah sa vina si ziua cand o sa fiti fericite in adevaratul sens al cuvantului!!!!
    Sa fiti rasplatite cu MINUNATUL PARADIS pentru ca il meritati ,pentru curajul vostru,daruirea si sinceritatea voastra!
    Va iubesc,si va doresc:smile06: :smile06: tot binele de pe lume!

11.  
    Asa cum v-am promis o sa va tin la curent cu activitatea Asociatiei "Surori musulmane" .
    Inshaa ALLAH speram ca in curand vor iesi si actele si sunt in curs de aparitie niste carticele minunate pentru copii,oricum este o nouatate in Romania si in limba romana cacai aici acest sector sufera teribil de mult,eu sunt una dintre mamicile private de bucuria de a putea citi copiilor in lb.romana povesti islamice si de cele mai multe ori apelez la memoria mea(saraca si ea:smile33: ) si sincer mi-as dori ca sa aiba si ei carti islamice in limba...materna.Inshaa ALLAH o sa ajunga la voi cele care doriti acestea atunci cand vor fi gata,Inshaa ALLAH va aparea si pliantul,o sa vi-l punem in poza pe net sa-l vedeti,Inshaa ALLAH sa iasa bine.Pana la conferinta ne-am mai gandit la ceva proiecte,deocamdata suntem la inceput,e greu cu mobilizarea ,cu impacarea tuturor ideilor si stiti voi cum e cu femeile...fiecare are ceva de spus dar cand e vorba de treaba,mai putin.Asa ca orice ajutor este o binecuvantare,Inshaa ALLAH sa fie bine!
    Va pup si va multumesc dar nu merit toate laudele voastre.
    Inshaa ALLAH,ALLAH swt sa va aiba in paza Lui si sa va ocroteasca.

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)