Assalamu alaykum
Mabrukkkk Dunia!
Suleiman,ce "poetic" ne-ai anuntat
Thread: Felicitari Dunia .
Results 1 to 10 of 11
|
|
-
02-18-2008, 03:03 PM
Tin sa va anunt ca sora noastra Dunia si-a luat examenul de licenta in medicina de magari si vaci

Felicitari dunia , si sper ca pisica mea sa nu se imbolnaveasca

Last edited by suleiman; 02-18-2008 at 03:05 PM.
-
-
-
-
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
02-18-2008, 04:36 PM
MABRUK draga mea

Allah subhanahu sa fie multzumit!
Cat despre fratele Suleiman il shtii cat de delicat vorbeshte,dar e sigur ca tzine foarte mult la tine:smile06::smile06::smile06:!Last edited by suleiman; 02-18-2008 at 05:07 PM.

-
02-18-2008, 05:19 PM
Mabruk surioara Dunia...Allah sa te ajute sa faci o munca buna si plina de succes...
Frate Suleiman, am ras cu lacrimi..zau asa...frumos anunt.
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
02-18-2008, 06:12 PM
Mabruk surioara, sunt sigura ca vei fi un doctor bun pentru pacientii tai necuvantori, care vor fi bine tratati de mana unei doctorite musulmane.Daca ar exista medic de familie ptr animalute l/as inscrie pe pisi al meu in lista ta de pacienti.....
-
-
02-18-2008, 10:52 PM
assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu
draga surioara Dunia si din toata inima, Felicitari !!!!...
fie ca Allah subhanahu wa ta'ala sa te calauzeasca mereu pe calea cea dreapta si sa te faca dintre cei castigatori, in aceasta viata si in cea vesnica!...
"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |