Alina1968 (05-04-2008), batool391 (02-23-2008), gabriela guettat (02-22-2008), meebed (02-23-2008), Saira (02-23-2008)
Thread: sa faceam DUA
Results 1 to 5 of 5
|
|
-
02-22-2008, 04:14 PM
As - Salaam Aleikum
Am primit acest mesaj via YM si m-am gandit sa-l impart cu voi, si sa facem dua impreuna ptr sora noastra.
va rog mult sa ne rugam impreuna in clipele acestea grele pentru sora noastra Fatima Zahra(Roxana el Ashqar),din Gaza care se zbate intre viata si moarte la reanimare sunferinda de cancer de esofag cu me-tastaze extinse. Cititi de 7 ori :"AS'AL ALLAH EL ADZIM RAB EL ARSH EL ADZIM AN YESHFIHA ,ROXANA"من قبله من يحمل حياتي في يديه
-
Urmatorii 5 au spus mersi lui Nadia pentru acest subiect
-
-
02-22-2008, 06:28 PMDoar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
-
02-23-2008, 10:41 AM
As salamu aleikom wa rahmatu llahi
Allah sa-i usureze suferinta si sa-i ofere un loc in Paradis...amen
wa aleikom salamCel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |