Bine ai venit printre noi sora Khulud .
Sper sa-ti placa sederea in familia Rasarit-ului .
Thread: O noua binevenita khulud
Results 11 to 20 of 23
|
|
-
04-11-2008, 06:24 PM
-
-
04-13-2008, 11:47 PM
Ommuhee,nu ma numesc nici Yumna si nici Iman.Asta asa,ca sa iti raspund la intrebare.Mi-ar fi placut sa-mi schimb prenumele oficial (Iman),dar cand m-am interesat cate acte imi trebuie,am renuntat.Iar cu Yumna,e o alta poveste...nu am stiut sa ma inscriu pe forum si o alta sora m-a ajutat,alegand pt mine Yumna.
-
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
05-11-2008, 07:27 AM
Fii binevenita draga noastra sora

Toate inceputurile sunt grele draga mea,dar ushor,ushor cu timpul o sa vezi ca o sa tzi se pare ca eshti pe acest forum,(drag noua tuturor),dintotdeauna!:smile06::smile06::smile06:
Pentru nelamuriri contacteaza ma pe yahoo.mess.Aici o sa ai ocazia sa faci cunoshtintza cu foarte multe surori musulmane.
Allah subhnahu sa te binecuvanteze shi sa binecuvanteze pe totzi cei care cred in EL UNICUL!
-
-
-
05-14-2008, 07:58 PM
(Fii binevenita draga noastra sora
Toate inceputurile sunt grele draga mea,dar ushor,ushor cu timpul o sa vezi ca o sa tzi se pare ca eshti pe acest forum,(drag noua tuturor),dintotdeauna!
Pentru nelamuriri contacteaza ma pe yahoo.mess.Aici o sa ai ocazia sa faci cunoshtintza cu foarte multe surori musulmane.
Allah subhnahu sa te binecuvanteze shi sa binecuvanteze pe totzi cei care cred in EL UNICUL!)
Assalam aleicum Gabriela.Dar cum te pot contacta pe yahoo mesenger?
-
-
-
Member

06-02-2008, 01:46 PM
sunt noua pe aici, sunt casatorita recent cu un barbat mususlman si as vrea sa invat cat mai multe despre traditiile lui. Il iubesc mult si nu vreau sa-l dezamagesc. Sper ca veti avea bunatatea sa ma ajutati.Va multumesc !
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |