Notices

Thread: Sami Yusuf????

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
  1. Sami Yusuf???? 
    membru de onoare iman99's Avatar
    AS SALAMU ALEIKOM WA RAHMATU LLAH
    Am deschis acest subiect pentru a va pune la meditatie
    SAMI Yusuf indragit de foarte multi dintre musulmani...dar oare ei mediteaza la ceea ce canta Sami yusuf in unele melodi(ca nasheduri nu le putem spune nu?)Cum spunea cineva ce sens are sa canti pe instrumente haram despre Allah.???

Iar mie mi se pare ca e ca si cum..un musulman isi pune versete din Quran in magazinul in care vinde lucruri haram.

cu toti stim ca este haram sa ne adresam profetului sallallahu alehi wa sallam nu?
    Ce spuneti atunci despre melodia Ya Mustafa???Cati dintre noi nu am cantat-o impreuna cu sami Yusuf fara sa ne gandim la insemnatatea si gravitatea cuvintelor...???

wa aleikom salam
    Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad ,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)

www.assimalhakeem.com

2.  
    moderator aiscia's Avatar
    Salam aleikum...
    Este de ajuns sa pui numele celui care canta nasheed pe google si iti ies afara atatea nasheeduri...sau pui anasheed si vor iesi multe pagini...

De exemplu : Ahmed Bukhatir youtube...scrii si vei avea si video....

Spor la cautare...
    Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

3.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by aiscia View Post
    Salam aleikum...
    Este de ajuns sa pui numele celui care canta nasheed pe google si iti ies afara atatea nasheeduri...sau pui anasheed si vor iesi multe pagini...

De exemplu : Ahmed Bukhatir youtube...scrii si vei avea si video....

Spor la cautare...

...DESI eu una, ti-as recomanda sa faci exact pasii pe care ti i-a spus sora noastra, dar in loc de numele acestui cantaret, pune CORAN, ISLAM, PROPHET, IHSAN, SAHABA.......................................
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

4.  
    moderator aiscia's Avatar
    (((((((((((...DESI eu una, ti-as recomanda sa faci exact pasii pe care ti i-a spus sora noastra, dar in loc de numele acestui cantaret, pune CORAN, ISLAM, PROPHET, IHSAN, SAHABA....................................... )))))))))

Surioara Maryam...esti simpatica...

Daca Hadija_Georgian spunea in postare ca ar dori sa gaeasca surse despre islam, profet salallahu aleihi wa sallam sigur ii spuneam ceea ce ai scris tu...dar ea a cerut clar ca vrea sa stie cum sa gaseasca nasheeduri...

((((((((As salam aleikumva intreb si eu unde gasesc nasheduri fara instrumente muzik, pe fundal sau alte lucruri nepermise k imi plac mult,))))))))))

Si Ahmed Bukhatir ( de ex.) are nasheeduri frumoase, fara instrumente muzicale...
    Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

5.  
    ...pai ce, credeai ca nu mi-am dat seama?
    Am zis ca poate face exact cum i-ai spus, doar ca, asa ca o "recomandare":smile28:ar gasi lucruri mai frumoase, mai relaxante in varianta asta.

6.  
    Asalamu aleikom wa rahmtu llahi wa barakatuhu

Asa ESTE masha Allah surioara Maryam si eu tot Quran i--as recomnda surioarei.Si sa nu vorbim ce opinie are Shaykh, Muhammad Saalih al-'Uthaymeen despr nasheduri

wa aleikom salam wa rahmatu llahi
    Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad ,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)

www.assimalhakeem.com

7.  
    Quote Originally Posted by iman99 View Post
    Asalamu aleikom wa rahmtu llahi wa barakatuhu

Asa ESTE masha Allah surioara Maryam si eu tot Quran i--as recomnda surioarei.Si sa nu vorbim ce opinie are Shaykh, Muhammad Saalih al-'Uthaymeen despr nasheduri

wa aleikom salam wa rahmatu llahi
    Beyyyyyyyyyyy sa mor dc tu nu erai buna de activista cu predispozitia ta sekh x sekh y............lasa ca o sa iti fac Inshaa ALLAH o surpriza live cu un sekh care-ti place.

8.  
    Sa ma anunti inainte sa nu lipsesc))) ca imi cam vine sa o iau la goana

www.assimalhakeem.com

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks