AS SALAMU ALEIKOM WA RAHMATU LLAH
Am deschis acest subiect pentru a va pune la meditatie
SAMI Yusuf indragit de foarte multi dintre musulmani...dar oare ei mediteaza la ceea ce canta Sami yusuf in unele melodi(ca nasheduri nu le putem spune nu?)Cum spunea cineva ce sens are sa canti pe instrumente haram despre Allah.???
Iar mie mi se pare ca e ca si cum..un musulman isi pune versete din Quran in magazinul in care vinde lucruri haram.
cu toti stim ca este haram sa ne adresam profetului sallallahu alehi wa sallam nu?
Ce spuneti atunci despre melodia Ya Mustafa???Cati dintre noi nu am cantat-o impreuna cu sami Yusuf fara sa ne gandim la insemnatatea si gravitatea cuvintelor...???
wa aleikom salam
Thread: Sami Yusuf????
Results 11 to 17 of 17
|
|
-
04-18-2008, 09:05 PM
Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
07-11-2008, 01:06 PMSalam aleikum...
Este de ajuns sa pui numele celui care canta nasheed pe google si iti ies afara atatea nasheeduri...sau pui anasheed si vor iesi multe pagini...
De exemplu : Ahmed Bukhatir youtube...scrii si vei avea si video....
Spor la cautare...Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
-
07-11-2008, 08:37 PM
(((((((((((...DESI eu una, ti-as recomanda sa faci exact pasii pe care ti i-a spus sora noastra, dar in loc de numele acestui cantaret, pune CORAN, ISLAM, PROPHET, IHSAN, SAHABA.......................................
)))))))))
Surioara Maryam...esti simpatica...
Daca Hadija_Georgian spunea in postare ca ar dori sa gaeasca surse despre islam, profet salallahu aleihi wa sallam sigur ii spuneam ceea ce ai scris tu...dar ea a cerut clar ca vrea sa stie cum sa gaseasca nasheeduri...
((((((((As salam aleikumva intreb si eu unde gasesc nasheduri fara instrumente muzik, pe fundal sau alte lucruri nepermise k imi plac mult,))))))))))
Si Ahmed Bukhatir ( de ex.) are nasheeduri frumoase, fara instrumente muzicale...Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
membru de onoare

07-11-2008, 11:32 PM
...pai ce, credeai ca nu mi-am dat seama?
Am zis ca poate face exact cum i-ai spus, doar ca, asa ca o "recomandare":smile28:ar gasi lucruri mai frumoase, mai relaxante
in varianta asta.

-
07-12-2008, 12:59 AM
Asalamu aleikom wa rahmtu llahi wa barakatuhu
Asa ESTE masha Allah surioara Maryam si eu tot Quran i--as recomnda surioarei.Si sa nu vorbim ce opinie are Shaykh, Muhammad Saalih al-'Uthaymeen despr nasheduri
wa aleikom salam wa rahmatu llahiCel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
-
07-12-2008, 01:47 AM
Sa ma anunti inainte sa nu lipsesc
)
)) ca imi cam vine sa o iau la goana
Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
www.assimalhakeem.com
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |