Notices

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 21 of 21
  1. Schimbarea Numelui 
    Member
    Asalamu Aleycom Wa Rahmatulillahi Wa Barakatuhu.multe Fete Dupa Trecerea La Islam Opteaza Pt.schimbarea Numelui.oare Un Fel De Pseudonim?cite Din Ele Dupa Schimbarea Numelui Sunt Strigate De Catre Rude Si Prieteni,cu Noul Nume?
    Oare Sa Fie Doar In Intilnirile Virtuale?insha Allah Mi-ar Placea Sa Aflu Mai Multe Pareri.allah Stie Mai Bine Ce Este In Sufletul Fiecaruia.allah Sa Fie Multumit De Noi.

2. Mersi Alina1968 de la :

maryam (04-27-2008)

3.  
    Incepator nour's Avatar
    Quote Originally Posted by UMM TAREK View Post
    Salam alekum,,,,,fetelepemine nu ma deranjeaza numele,intradevar nu se potriveste cu islamul(ma cheama cristina)si la unul islamic inca nu m-am gandit cu toate ca am de unde alege.

si eu tot cristina am fost....imi pare tare bine ca mi l am schimbat, acum ma identific cu numele meu si parca este strans legat de viata mea de dupa convertire, reintoarcere la islam alhamdulillah...

unde mai pui ca ma si felicitau de craciun cu la multi ani
    "Help one another in birr (righteousness, virtue), and taqwa (piety, fear of Allah, God-consciousness), and do not help one another in sinning and transgression. And fear and revere Allah; verily, Allah is severe in punishment." [Soorah al-Maa'idah 5:2]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks