Notices

Thread: incepator

Results 1 to 8 of 8
  1. incepator 
    Member
    Sunt o noua membra. Poate ma ajutati si pe mine. Vreau sa ma convertesc. vreau sa devin musulmana. am cautat mult pana v-am gasit. Allah m-a ajutat si v-am gasit.

2. Urmatorii 10 au spus mersi lui maria1tamer pentru acest subiect

aiscia (05-13-2008), Alina1968 (05-14-2008), batool391 (05-13-2008), Faizah (05-19-2008), Gabriela Gharabli (06-16-2008), gabriela guettat (05-13-2008), maryam (05-13-2008), sara (05-17-2008), umalkasem (05-17-2008), Yumna (05-14-2008)

3.  
    Harnic
    Assalam aleicum, bun venit pe rasarit mai intii de toate ,cred ca aici o sa gasesti raspuns la orsice intrebare caci masAllah moderatorii si nu numai au o multimea de informatii privitor la Islam si nu numai.
    In ceea ce priveste ca vrei sa intri in Islam iti doresc multa rabdare si intelepciune,Allah sa te ajute sa treci momentele grele si sa-ti curete inima ca sa ramina numai credinta si lumina.Amin

4.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by maria1tamer View Post
    Sunt o noua membra. Poate ma ajutati si pe mine. Vreau sa ma convertesc. vreau sa devin musulmana. am cautat mult pana v-am gasit. Allah m-a ajutat si v-am gasit.

ALHAMDULILLAH, Inchallah sa-ti usureze ALLAH, spune-ne cum iti putem fi de folos.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

5.  
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates

Draga noastra suntem aici inshallah(numai cu voia lui Allah),ca sa fim alaturi de tine shi tu de noi,sa invatzam shi sper ca te vei simtzi la fel de bine ca shi noi.
    Bine ai vent

Ai incredere ca totul va fii bine draga noastra

6.  
    Member
    essalamu aleikum, si eu as vrea sa aflu mai multe despre Islam... este una dintre cele mai frumoase religii

7.  
    Member
    JAZAKALLAH AL KHAIR inger gabriel si ALLAH SUBHANAHU SA AIBE GRIJA DE TINE SI DE TOATE SURIOARELE DE AICI SI INSHA ALLAH SA FIM CAT MAI MULTE.

8.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by maria1tamer View Post
    JAZAKALLAH AL KHAIR inger gabriel si ALLAH SUBHANAHU SA AIBE GRIJA DE TINE SI DE TOATE SURIOARELE DE AICI SI INSHA ALLAH SA FIM CAT MAI MULTE.
    Draga mea, sper si ma rog Bunului ALLAH sa intelegi exact ce vreau sa spun: SORA NAOSTRA GABI, MASHAA ALLAH , INSHAA ALLAH sa o rasplateasca Bunul ALLAH este SORA NOASTRA, INGERUL JIBRIIL- GABRIEL este asa cum stim cu totii altcineva.

Iti inteleg respectul fata de ea, toti o respectam si o iubim inshaa ALLAH DOAR de dragul lui ALLAH, dar te rog sa nu ii mai spui INGER ci Gabi, garantat va fi linistita si bucuroasa, iti multumesc ptr intelegere.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

9.  
    moderator Nadia's Avatar
    as-salaam aleikum

draga sora maria1tamer,

bine ai venit in acest forum, fie ca Bunul Allah sa te indrume si sa te aiba in paza lui.

Felicitari ptr decizia pe care ai luat-o, cu siguranta vei gasi aici multe subiecte ce itit vor fii de mare ajutor. oricum daca ai intrebari sau nedumeriri inshaAllah (cu voia lui Allah) vom incerca sa iti rapsundem.

Inca o data BINE AI VENIT :smile06:
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks