Thread: Targ islamic
Results 1 to 10 of 26
|
|
-
05-30-2008, 01:14 PM
In zilele de 30 mai, 31 mai, 1 iunie sunteti asteptati la targul organizat de Fundatia Islamica de Servicii Islamice la sediul ei de pe Sos. fundeni, nr. 9 (vis-a-vis de supermarketul XXL - actualul PENNY). Veti putea cumpara la preturi avantajoase haine islamice pentru femei, batice, esarfe, produse de artizanat, obiecte lucrate manual, haine pentru copii si multe altele. Targul este deschis de vineri dimineata de la orele 10:30.
Pls, cine ajunge poate posteaza aici cateva impresii.,....orice de la targ.
-
Urmatorii 3 au spus mersi lui Mariyah pentru acest subiect
-
-
05-30-2008, 07:12 PM
oh nu , din Turcia, auleoooooooo trebuie sa o iau pe Hayat si sa ajung si eu la Targ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
05-30-2008, 07:39 PM
da stiu cum e , eu care sunt in Bucuresti am nevoie de insotitoare, ca nu m-as duce singura dar sa mai vin si din alt oras............
nu de alta dar e cam departe Taiba de mine, mai repede ajung din Ploiesti la Taiba decat din Bucuresti din zona mea ....lol....trist dar f adevarat
-
05-30-2008, 07:45 PM

Mie nu mi-e ca n-am companie ca gasesc eu in Bucuresti,la targ
dar nu ma vad descurcandu-ma singura in Bucuresti...trist dar si mai adevarat
. Si mi-e cu atat mai ciuda cu cat vad mesajul asta dupa o zi de cautat disperata o fusta cum voiam eu si nici urma de asa ceva.
Maine incerc din nou,poate am noroc...ca azi am obosit

-
-
05-30-2008, 09:05 PM
-
05-30-2008, 09:07 PM
-
05-30-2008, 10:12 PM
Si aici bluzele sunt cel mai putin la indemana,mai gasesc uneori genul de tunica.Fuste mai sunt dar nu prea imi plac...asa ca tot nemultumita sunt. Sun tlucruri multe si frumoase,sunt rochite pana pe la genunchi pe care le poti lua cu pantaloni,si am purtat si eu asa,dar vara sa mai iei inca o bluzica,oricat de subtire ar fi ea...
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |

))) la fuste stam bine