Notices

Results 1 to 5 of 5
  1. Curtea suprema turca a decis: fara hijab!!! 
    membru de onoare maryam's Avatar
    Desi mii de fete musulmane refuza sa urmeze universitati (nedorind sa renunte la hijab) si sute protesteaza impotriva acestei decizii introduse in Turcia in 1997, Curtea Suprema a decis sa mentina regulile privitoare la interdictia purtarii hijabului in universitati (si institutiile publice de stat), cu toate ca acestea sunt considerate incalcari ale constitutiei.

Sute de proteste au avut loc in Turcia, vineri dupa Salat al-Jumua.

LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

2. Urmatorii 2 au spus mersi lui maryam pentru acest subiect

Alina1968 (06-10-2008), umalkasem (06-10-2008)

3.  
    moderator Saira's Avatar

Am ajuns,din pacate,sa ne fie respectate mai multe drepturi in tari neislamice decat in cele islamice.Vai de noi,vaaaaaaaai !

4.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by Saira View Post

Am ajuns,din pacate,sa ne fie respectate mai multe drepturi in tari neislamice decat in cele islamice.Vai de noi,vaaaaaaaai !
    Daaaaaaaaaaa, asa este, dar ce sa facem?
    Intr-o tara neislamica nu e ok sa traiesti ptr ca, copiii nu au acces la educatie islamica, nu esti linistit dpdv al hranei, hainelor, lumii samd, intr-o tara asa-zis islamica uite ce se intampla, pe langa alte n chestii...unde istagfirullah sa mergem?
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

5.  
    moderator batool391's Avatar
    Cei care au decis acest lucru oare stiu ce fac? Cum vor da ochii cu Allah in Ziua Judecatii? Au ei dreptul sa decida cum sa se imbrace o femeie? Mi se pare strigator la cer ca niste oameni de rand, ca tot oameni de rand sunt si cei din guverne sa isi aroge dreptul de a schimba o porunca de la Allah. De ce Curtea internationala a apararii drepturilor omului nu se autosesizeaza ? Avem de a face in acest caz cu o incalcare evidenta a drepturilor omului. Saracele fete din Turcia cat trebuie sa suporte. Allah sa le ajute pe surorile noastre din Turcia sa/si redobandeasca dreptul de a purta hijab in institutiile de invatamant. Al hamdullilah ptr ca locuiesc in Romania si pot purta oriunde hijab.

6.  
    moderator Saira's Avatar
    Quote Originally Posted by maryam View Post
    Daaaaaaaaaaa, asa este, dar ce sa facem?
    Intr-o tara neislamica nu e ok sa traiesti ptr ca, copiii nu au acces la educatie islamica, nu esti linistit dpdv al hranei, hainelor, lumii samd, intr-o tara asa-zis islamica uite ce se intampla, pe langa alte n chestii...unde istagfirullah sa mergem?

Stiu asta ya Maryam..dar nah,s-a intors lumea cu susul in jos .

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks