Assalam aleicum Emilia,imi pare foarte rau ,nici numi pot imagina prin ce durere trec parintii acestor fete.Subhanallah.Dar numai Allah stie de ce a fost asa sa fie.Rabdare si credinta puternica inshaallah.
Dar du'a inshaallah numaidecit voi citi.
Allah sa le aiba in Paza Sa.Sa le ierte pacatele si sa le usureze incercarile din mormint ( cele trei intrebari ).Si sa le faca dintre locuitorii Raiului.
Si inshaallah sa fie acesta un exemplu pt noi toti,caci niciodata nu putem sti ce ne-a rezervat ziua de miine.
Thread: Salam Aleikum
Results 1 to 10 of 19
|
|
-
Incepator

06-21-2008, 09:03 PM
Am sa va dau o stire nu foarte buna cred ca ati auzit la stirii despre o mare explozie de masina in Baghdad luni 17/06 in care au pierit verisoarele sotului meu ALLAH RAHMUM.au pieritu 5 surorii atat una era casatorita si avea cu ea 6 copii sub 10 ani,restul fete sub 30 de ani necasatorite,toate se duceau la un unchii venit de la Umra ca sa il felicite,nu au m-ai apucat ,atat cea m-ai mica a trait sa spuna cine era cu ea.Fratele cel mare a umblat prin spitale ca sa le refaca corpurile,ce a m-ai putut saracul om sa gaseascaALLAH OKBAR.Saracul om a dormit l-a cimitir in prima noapte.tatal copiilor le-a ingropat cu mainele lui.RUGATI-VA PT ELE.MA SAALAME
-
06-21-2008, 10:00 PM
“"...Or se poate intimpla ca voi sa uriti un lucru care este bun pt voi si sa iubiti un lucru care este rau pt voi.Dar Allah stie ,in vreme ce voi nu stiti."(Baqara:216)..”
A spus Prorocul Muhamed
:"Daca ar sti dreptcredinciosul cita pedeapsa este la Allah,nimeni nu ar spera la Raiul Lui;iar daca ar sti necredinciosul cita mila are Allah ,nimeni nu si-ar pierde speranta de a fi in Raiul Sau"
-
-
-
06-21-2008, 10:52 PMLA HAWLA WA LA QUATA ILLA BILA
.................................................. .................................................. ...........................Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
-
06-21-2008, 10:54 PM
ALLAH sa aiba mila de orice suflet care a crezut in el macar cat un atom de credinta .
Multa rabdare si pace asupra sufletelor in care in stapanul lor au crezut .
-
membru de onoare

06-21-2008, 11:31 PMCu adevarat, noi suntem de la ALLAH si la El ne intoarcem, ne rugam Bunului ALLAH sa ii ierte pe toti cei morti si sa le dea in Paradis un loc mai bun decat cel din aceasta lume, o casa mai buna, o familie mai buna si in ziua de apoi sa ii vedem cu totii cu chipurile luminoase, pe cele mai inalte trepte ale Firdaws, alaturi de martirii islamului.
ALLAH sa ii ierte si sa le usureze tuturor celor dragi ramasi in viata acceptarea acestui destin.
ALLAH stie ceea ce noi nu stim si la El este taina tuturor lucrurilor.
ALLAH sa te rasplateasca pentru ca ne-ai oferit posibilitatea de a face du`a pentru ei.
-
Incepator

06-22-2008, 05:58 PMDraga Emilia,
salam alekom, imi pare tare rau sa aud aceasta veste; e ingrozitor sa pierzi un suflet dar 5???
Allah sa ii ierte pe toti si sa le daruiasca lor un loc frumos in Paradis si ALLAH sa ii intareasca pe cei din familie ramasi cu durerea in suflet. Nu stiu ce sa zic, e f trist
-
06-22-2008, 06:11 PM
Foarteeeeeeeeeeeeeee trist cand victimele unor asemenea evenimente sunt persoane dragi noua.
Sincere condoleante familiei.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |