Notices

Thread: Ajutor

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24
  1. Ajutor 
    Incepator
    Mi as dori foarte foarte mult CORANUL in limba romana ...daca cineva stie si ma poate ajuta. Deoarece nu sunt in Romania nu am posibilitatea sa ma interesez...Va multumesc!!!

2. Urmatorii 2 au spus mersi lui diana mihaela38 pentru acest subiect

Gabriela Gharabli (06-22-2008), maryam (06-21-2008)

3.  
    membru de onoare maryam's Avatar

ALLAH sa fie multumit de voi si de noi si cu voia Lui, sa ne ajute sa facem TOT CEEA CE PUTEM DORIND NUMAI CA EL Subhanahu wa Ta'ala SA FIE MULTUMIT DE NOI!

Asa cum v-a spus sora noastra Ummalkasem, ALLAH sa o rasplateasca, ceea ce exista in ORICARE alta limba decat araba, este o traducere explicativa a sensurilor si nu o traducere cuvant cu cuvant (imposibila de fapt!!!).
    Imi amintesc ca la o lectie, sekh, a spus ca nu exista interdictia de a citi CORANUL NICIODATA, asa ca daca puteti de exemplu sa protejati mainile cu manusi puteti sa cititi chiar si in perioada "restrictiva" ptr femei.
    In sprijinul acestei idei s-a adus versetul din Coran in care se spune ca "numai cei curatiti il ating"...cu toate ca sunt oameni de stiinta care spun ca in niciun caz un musulman nu poate fi najas-murdar...
    In fine, daca o femeie este profesoara, sau periodic invata copiii, le citeste, citeste ALLAH stie CEL MAI BINE, dar cred ca poate CITI protejand Coranul.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

4.  
    Member gaby_m's Avatar
    Assalamu aleikum wa rahmatullahi wa barakatuh!!!! Imi pare foarte bine ca am gasit surori musulmane, demult cautam, eu sunt noua pe forum.

La acest thread as avea o intrebare: Cit costa un Coran in limba romana in Romania?

5.  
    Harnic umalkasem's Avatar
    Wa aleicum salam surioara.Si noua ne pare bine ca ni te-ai alaturat.Eu nu stiu cit ar costa un Coran in Rominia,dar din cite stiu cei ce au avut nevoie de el li s-au trimis gratis Coranul .Inshaallah cineva din Rominia iti va raspunde la intrebare.

“"...Or se poate intimpla ca voi sa uriti un lucru care este bun pt voi si sa iubiti un lucru care este rau pt voi.Dar Allah stie ,in vreme ce voi nu stiti."(Baqara:216)..”
    A spus Prorocul Muhamed :"Daca ar sti dreptcredinciosul cita pedeapsa este la Allah,nimeni nu ar spera la Raiul Lui;iar daca ar sti necredinciosul cita mila are Allah ,nimeni nu si-ar pierde speranta de a fi in Raiul Sau"

6.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by gaby_m View Post
    Assalamu aleikum wa rahmatullahi wa barakatuh!!!! Imi pare foarte bine ca am gasit surori musulmane, demult cautam, eu sunt noua pe forum.

La acest thread as avea o intrebare: Cit costa un Coran in limba romana in Romania?
    Nu costa nimic, asa cum ti-a spus sora noastra, dc vrei poti scrie pe mail, sau pm cu adersa ta si Inshaa ALLAH ti-l trimitem.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks