umalkasem (06-22-2008)
Results 1 to 7 of 7
|
|
-
membru de onoare

06-21-2008, 11:43 PM
Ministrul Sanatatii vrea organizarea unei dezbateri publice pe tema intreruperii de sarcina
Sursa:HotNews.ro
Sâmbătă, 21 iunie 2008
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, e de parere ca ar trebui organizata o dezbatere publica pe tema intreruperii de sarcina, la doar o zi dupa ce comisia de etica a Maternitatii Cuza Voda din Iasi a decis ca intreruperea unei sarcini de 20 de saptamani la o o fetita de 11 ani, care a fost violata de unchiul ei, ar pune in pericol viata tinerei, transmite NewsIn.
CRED CA AR FI NECESARA O POZITIE OFICIALA DIN PARTEA ASOCIATIEI SURORI MUSULMANE, ESTE UN BUN PRILEJ DE A ARATA CELORLALTI VALOAREA VIETII IN ISLAM.
INSHAA ALLAH!
http://www.hotnews.ro/stiri-esential...ii-sarcina.htm
-
Mersi maryam de la :
-
06-22-2008, 12:33 AM
Pai sa faceti voi musulmance un referat in care sa includeti opinia pur islamica si clasificarile ei , si sa-l daruiti miniterului sa-l studieze .
Avand in vedere ca "abuzurile familiale" sunt mai nou din ce in ce mai frecvente , ar trebui discutata legea pedepsei din Romania .
Ca nu este normal sa fie pedepsit un violator doar cu inchisoare , ca si la inchisoare are cu cine sa mearga mai departe cu "fantezile" lui psihotice .
-
membru de onoare

06-22-2008, 02:44 AM
S-a marcat
Adica am procesat informatia, este mashaa ALLAH binevenita.
Inshaa ALLAH o sa spun "la centru"...acolo unde se iau marile decizii.
ALLAH sa te rasplateasca, tonul meu glumet vine ptr ca din cate pers feminine
au postat doar mashaa ALLAH un barbat si-a exprimat pct de vedere.

-
06-22-2008, 03:16 AM

Cred ca mai inainte ar trebuie "pedepsite " relatiile extraconjugale , apoi interzis avortul . Cei carora " le aduce barza un bebe "
pe nepusa masa , ori " scapa " de el prind avort , ori il pasaresc la nastere ., credeti ca le pasa .
" Sursa " trebuie eliminata .
Allah sa ne lumineze calea .Only ALLAH can judge me !
-
membru de onoare

06-22-2008, 11:19 PM
...cu alte cuvinte ar trebui cam 90% din populatia activa dpdv s...ual sa fie ori sterilizata ori bagata la ...........
Sigur ca ceea ce ai spus tu este ideal, dar din pacate trebuie sa avem obiective realiste.
Nu cred ca in societatile europene, occidentale samd se poate realiza asa ceva...de fapt nu cred ca se poate face asta cu adevarat nici in cele musulmane (diferenta consta in numarul de astfel de relatii ptr ca nu se poate vorbi de inexistenta!!!).
-
Incepator

06-23-2008, 10:59 PMAvortul a fost interzis si pe vremea lui Ceausescu si a facut numai rau!Bine in nici un caz!Nu sunt de acord cu avortul facut pentru a scapa de o sarcina,pentru asta exista atatea mijloace de contraceptie,dar daca ai fost victima unui viol sau fatul are malformatii,sau viata mamei este in pericol,cred ca ne-am dori cu toate sa existe posibilitatea avortului!
Eu una recunosc,oricat de mult imi doresc copii,nu stiu daca as avea puterea sa cresc un copil cu deficiente grave mintale sau fizice!
Avortul este un drept pe care noi romanii ni l-am vastigat cu greu,cu pretul vietii a mii de femei moarte,care au lasat copii in urma si care au recurs la metode extreme si empirice pentru ca mai aveau unu,doi sau trei copii acasa si abia se descurcau cu ei!
Parerea mea evident!
-
membru de onoare

06-24-2008, 02:23 AM
Da Val, ok...dar daca ferasca ALLAH, se intampla o asemenea incercare ptr parinti si afla ca e copilul cu malformatii?
CINE E DUMNEZEU ? DUMNEZEU SAU EI? ADICA DC NU E BUN INSEAMNA CA NU SE POATE DEFECTA PE PARCURS?
SA FEREASCA ALLAH PE TOATA LUMEA, DAR CINE NE POATE DA DREPTUL SA LUAM O VIATA????????????
SI CREZI CA POT DORMI IO LINISTITA DE EX, DC AM DECIS CA...AR FI FOST BOLNAV CA ASA AU ZIS NISTE TAMPITI PANA LA URMA.............
Nu stiu dc iti mai amintesti era mai demult o fata, am cunoscut-o personal a facut si eco si totul era ok...dar baietelul s-a nascut fara o palmuta.
Si??????????????
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |