Notices

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. Lectii De Religie Islamica 
    membru de onoare maryam's Avatar

Inshaa ALLAH de cateva luni,alhamdulillah Rabby al-alamin pe programul
    paltalk/religion/islamulazi sunt lectii de teologie islamica in limba romana.Se studiaza fiqh(jurisprudenta islamica),tafsir(explicatia versetelor din Quran),cartea Curatirea Sufletelor de Said Hawa .Deasemenea la sfarsitul fiecarei sectiuni se pot pune intrebari,raspund imami ,asadar aveti certitudinea ca sunteti corect indrumati si ALLAH swt stie Cel mai Bine,la ALLAH swt se afla stiinta tuturor lucrurilor.

Lectiile au loc in zilele de LUNI,MIERCURI SI SAMBATA de la ora 22.00 (ora Romaniei)....nu se dau nici lucrari nici nu se face sedinta cu parintii asa ca ...indrazniti!
    Last edited by suleiman; 03-17-2006 at 03:59 PM.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

2.  
    fondator suleiman's Avatar
    Mersi frumos maryam.

Celor care nu au curajul inca le spun ca nu au ce pierde..

Allah sa fie cu tine

3.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by admin
    Mersi frumos maryam.

Celor care nu au curajul inca le spun ca nu au ce pierde..

Allah sa fie cu tine

Inshaa ALLAH cu noi toti.
    Nu au ce pierde,insa au totul de castigat!
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

4. Paltalk "problems" 
    Incepator ayesha's Avatar
    Daaaaaaaa,si eu am aflat de aceste lectii de religie online.Din pacate eu nu pot asista deoarece ,am instalat paltalk insa nu pot intra pe chat ,mai exact imi tot apare o fereastra"paltalk commerce"in care mi-se cere sa instalez una dintre variantele paltalk (X-treme sau Plus)ceea ce inseamna BANI.Daca ma poate ajuta cineva ,ptr ca nu inteleg de ce mi-se intampla asta ,chiar daca am instalat Paltalk Basic,care este gratuit.Pot deschide chat-ul,religion, insa cand vreau sa intru intr-unul din religion rooms ,nu pot decat daca instalez aceste programe.Astept un raspuns, inshallah ,poate ma ajuta cineva.

5.  
    membru de onoare genan's Avatar
    Quote Originally Posted by ayesha
    Daaaaaaaa,si eu am aflat de aceste lectii de religie online.Din pacate eu nu pot asista deoarece ,am instalat paltalk insa nu pot intra pe chat ,mai exact imi tot apare o fereastra"paltalk commerce"in care mi-se cere sa instalez una dintre variantele paltalk (X-treme sau Plus)ceea ce inseamna BANI.Daca ma poate ajuta cineva ,ptr ca nu inteleg de ce mi-se intampla asta ,chiar daca am instalat Paltalk Basic,care este gratuit.Pot deschide chat-ul,religion, insa cand vreau sa intru intr-unul din religion rooms ,nu pot decat daca instalez aceste programe.Astept un raspuns, inshallah ,poate ma ajuta cineva.

nu stiu de ce nu reusesti... eu am tot basic si merge f bine...
    poate este vreo eroare... insa incearca sa faci uninstall din pc ul tau si apoi sa il reinstalezi dar nu cu acelasi kit care il ai in p, incearca sa faci un download nou de pe site...
    insha allah sa iti mearga

6.  
    Harnic Nour0604's Avatar
    Quote Originally Posted by ayesha

De obicei cand apare acea fereastra scrie dedesubt sa ii notifici in tr-un X numar de zile pentru ca este un fel de a te anunta ca a aparut un nou paltalk. Alegi sa te anunte iar in 7 zile si ii dai ok dupa care te lasa sa intri fara nici o problema. Daca problema persista ma poti contacta pe nour0604@yahoo.com si cu cea mai mare placere te ajut cum pot.

7.  
    Quote Originally Posted by genan
    nu stiu de ce nu reusesti... eu am tot basic si merge f bine...
    poate este vreo eroare... insa incearca sa faci uninstall din pc ul tau si apoi sa il reinstalezi dar nu cu acelasi kit care il ai in p, incearca sa faci un download nou de pe site...
    insha allah sa iti mearga
    iNSHALLAH SPER SA REUSESC PANA LA URMA ,CU AJUTORUL VOSTRU.CAT DESPRE SOLUTIA DATA .........AM INCERCAT IAR SI TOT NU MERGE

8.  
    Quote Originally Posted by Nur_AlGhadeeri

De obicei cand apare acea fereastra scrie dedesubt sa ii notifici in tr-un X numar de zile pentru ca este un fel de a te anunta ca a aparut un nou paltalk. Alegi sa te anunte iar in 7 zile si ii dai ok dupa care te lasa sa intri fara nici o problema. Daca problema persista ma poti contacta pe nour0604@yahoo.com si cu cea mai mare placere te ajut cum pot.
    iNSHALLAH SPER CA AI PRIMIT EMAILUL MEU,SI POATE GASIM O SOLUTIE.........PTR CA EU UNA NU MAI STIU CE SA-I MAI FAC .........SI NU INTELEG DE CE MI-SE INTAMPLA DOAR MIE.

9.  
    Harnic Nour0604's Avatar
    Ma duc sa caut acus.. inshALLAH sa rezolvam problema si la urmatoarea lectie sa te avem alaturi de noi

10.  
    moderator Nadia's Avatar
    Si mie mi se intimpla asta, dar eu dau CANCELED si-mi dispare. Si sa adaug, eu fac download de fiecare data cind am timp sa merg la lectii. Dupa aceea delete programul din pc.
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

Page 1 of 2 12 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)