Vreau sa cumpar niste carti , pliante cu imagini despe Romania pentru niste prieteni musulmani care locuiesc in tara araba. Am tot colindat magazinele si in toate cartile gasite apar elemente religioase si nu stiu daca pot sa fac cadou unui musulman o carte care contine imagini cu biserici, cruci si simboluri religioase crestine. In unele apar si poze cu fete sumar imbracate, cum ar fi cele de pe litoral.
Pot sa ofer cadou o astfel de carte? Romania este o tara majoritar crestina. E foarte greu sa gasesc ceva fara vreun element religios.
Pentru femeile familiei am gasit lucruri de artizat foarte frumoase, broderii, mileuri, dar pentru partea masculina, nu prea am idei. si m-am gandit ca nu ar strica niste carti cu imagini din Romania,
Thread: sfat cadou
Results 11 to 17 of 17
|
|
-
06-26-2008, 09:00 PM
-
06-27-2008, 03:24 AM
-
membru de onoare

06-27-2008, 08:32 AM
Da super ideea si poti ruga pe cineva din constanta sa-ti ia de la constanta de la moschee niste poze cu moscheile de acolo, sau le poti descarca singura de pe net si eventual poti face o selectie a celor mai frumoase articole despre islamul din romania , faci niste taieturi simpatice si cred ca va fi ceva unicat si frumos,
Numai bine.
-
Incepator

-
-
-
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |