Notices

Thread: sfat cadou

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
  1. sfat cadou 
    Incepator Adira's Avatar

Vreau sa cumpar niste carti , pliante cu imagini despe Romania pentru niste prieteni musulmani care locuiesc in tara araba. Am tot colindat magazinele si in toate cartile gasite apar elemente religioase si nu stiu daca pot sa fac cadou unui musulman o carte care contine imagini cu biserici, cruci si simboluri religioase crestine. In unele apar si poze cu fete sumar imbracate, cum ar fi cele de pe litoral.
    Pot sa ofer cadou o astfel de carte? Romania este o tara majoritar crestina. E foarte greu sa gasesc ceva fara vreun element religios.
    Pentru femeile familiei am gasit lucruri de artizat foarte frumoase, broderii, mileuri, dar pentru partea masculina, nu prea am idei. si m-am gandit ca nu ar strica niste carti cu imagini din Romania,

2.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    Quote Originally Posted by Adira View Post
    Pacat Diana ca nu putem gasi macar o carte despre Romania in care sa nu apara vreun simbol religios. Eu nu am gasit. Intentia mea era de a imi face tara cunoscuta, dar nu se poate.... pacat...
    Daca intr-adevar vrei sa-ti faci cunoscuta tara atunci cumpara acea carte cu insemn religios. Islamul este religia care nu exclude religia crestina, tara ta este crestina nu trebuie sa cenzurezi nimic la ea, asta daca vrei intr-adevar sa-i arati adevarata fata.

3.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by suleiman View Post
    Cumpara un album de poze sa arate bine , du-te la librarie si alege niste imagini despre Romania (gasesti sute de poze) . aranjeaza le asa frumos , si cu asta ai facut o "carte" simpatica despre romania .

Da super ideea si poti ruga pe cineva din constanta sa-ti ia de la constanta de la moschee niste poze cu moscheile de acolo, sau le poti descarca singura de pe net si eventual poti face o selectie a celor mai frumoase articole despre islamul din romania , faci niste taieturi simpatice si cred ca va fi ceva unicat si frumos,

Numai bine.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

4.  
    Incepator
    Quote Originally Posted by Adira View Post
    O idee foarte buna! Nu mi-a trecut prin cap. O sa am ceva de lucru, dar satisfactia va fi mai mare si va avea si alta valoare, incomparabila.
    Multumesc foarte mult pentru idee!
    salam aleikum..acelasi lucru ti as recomanda si eu...unde mai pui ca locuiesti in orasul florilor...poti sa adaugi poze facute de tine, sunt multe locuri frumoase in Timisoara. .Dar ai dreptate ,eu imi dau seama care era intentia ta....

5.  
    Incepator Adira's Avatar
    Quote Originally Posted by suleiman View Post
    cu placere .

Apropo , in profilul tau la interese : إسلام si nu إسلم

Esti inginer ?!
    Multumesc pentru observatie, Suleiman.
    Da. Sunt de profesie inginera. Lucrez in domeniu, dar ca director tehnic.
    Am absolvit Universitatea Tehnica din Cluj Napoca.

6.  
    Incepator Adira's Avatar
    Quote Originally Posted by diana mihaela38 View Post
    salam aleikum..acelasi lucru ti as recomanda si eu...unde mai pui ca locuiesti in orasul florilor...poti sa adaugi poze facute de tine, sunt multe locuri frumoase in Timisoara. .Dar ai dreptate ,eu imi dau seama care era intentia ta....
    o alaykum as-salam

Da Diana. Ai dreptate. E plina Timisoara de parcuri si flori. E foarte frumoasa.
    Iar suveniruri cu Timisoara sunt si mai greu de oferit, pentru ca, Catedrala Ortodoxa e simbolul Timisoarei si apare peste tot...

7.  
    Incepator Adira's Avatar
    Quote Originally Posted by maryam View Post

Da super ideea si poti ruga pe cineva din constanta sa-ti ia de la constanta de la moschee niste poze cu moscheile de acolo, sau le poti descarca singura de pe net si eventual poti face o selectie a celor mai frumoase articole despre islamul din romania , faci niste taieturi simpatice si cred ca va fi ceva unicat si frumos,

Numai bine.
    DA maryam. Ar fi ceva foarte frumos, inedit si unicat. Cred ca voi face doua albume, unul cu obiective turistice din Romania si altul despre Islamul in Romania.

Va multumesc din suflet pentru idei. Imi sunteti de un real ajutor.

8.  
    Incepator Adira's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariyah View Post
    Daca intr-adevar vrei sa-ti faci cunoscuta tara atunci cumpara acea carte cu insemn religios. Islamul este religia care nu exclude religia crestina, tara ta este crestina nu trebuie sa cenzurezi nimic la ea, asta daca vrei intr-adevar sa-i arati adevarata fata.
    Mariyah eu nu vreau sa cenzurez nimic. Vreau ca darul meu sa inspire in primul rand respect. E vorba de o familie 100% araba care nu a avut contact cu Romania (cei mai multi dintre ei) si nu as vrea sa ofer ceva ce i-ar putea face sa se simta prost.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks