aiscia (06-30-2008), AishaA (06-30-2008), batool391 (06-30-2008), Faizah (07-07-2008), maria1tamer (07-03-2008), Saira (06-30-2008), umalkasem (06-30-2008), UMM TAREK (06-30-2008), ummraschid (06-30-2008)
Thread: Problemele Musulmanilor
Results 1 to 6 of 6
|
|
-
membru de onoare

06-30-2008, 01:14 AM

Inshaa ALLAH, mai ales cei care nu au posibilitatea de a avea legaturi directe cu comunitatile din Bucuresti, Constanta, Cluj, Timisoara, Craiova, Iasi unde exista totusi moschei, centre specializate samd sunt rugati sa posteze problemele cu care se confrunta.
Cererea se adreseaza si celor din afara Romaniei.
Multi musulmani se plang ca nu sunt luati in seama si sunt sigura ca au dreptate in nemultumirile lor.
Daca nu doriti ca problemele sa apara in public, va rog sa le transmiteti pe pm, mail, etc...
Daca cunoasteti cazuri concrete, (CHIAR DC AVETI NEVOIE FIE SI DE O CARTE!!!) va rog sa le postati poate, poate, Inshaa ALLAH YA RABB se va face simtita apartenenta la islam a fiecaruia si cei care au nevoie de ajutor il vor putea primi.
PS: Sa nu inteleaga cineva ca am dat de cateva miliarde de $ si nu mai stiu ce sa fac cu ei, m-am gandit doar, alhamdulillah, cu voia lui ALLAH, ca poate aceste probleme nici nu sunt cunoscute sau ca daca doar unu, doua, sase cazuri pot fi remediate tot e ceva...INSHAA ALLAH!!!!
Imi asum Inshaa ALLAH responsabilitatea de a le preda ...la centru
.
-
Urmatorii 9 au spus mersi lui maryam pentru acest subiect
-
06-30-2008, 01:31 AMAllah sa fie multumit de tine Maryam si de toti cei care lucreaza pt a ajuta musulmanii din toata lumea.Spor la munca
.
Bunul Allah sa va ajute.
“"...Or se poate intimpla ca voi sa uriti un lucru care este bun pt voi si sa iubiti un lucru care este rau pt voi.Dar Allah stie ,in vreme ce voi nu stiti."(Baqara:216)..”
A spus Prorocul Muhamed
:"Daca ar sti dreptcredinciosul cita pedeapsa este la Allah,nimeni nu ar spera la Raiul Lui;iar daca ar sti necredinciosul cita mila are Allah ,nimeni nu si-ar pierde speranta de a fi in Raiul Sau"
-
-
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |