De ieri stau si ma intreb cat este de corect, uman si in primul rand islamic sa iti ameninti sotia cand nu e de acord cu ceva sau intr-o cearta banala ,, imi mai iau o sotie daca nu faci asta sau cealalta.....!,, Unele surori aud asta de la sotii lor. Daca nu e corect si nici permis sa iti ameninti sotia ca divortezi de ea cat e de corect sa o ameninti ca te mai casatoresti cu inca una daca...... sau daca....... sau daca....... Astept parerile voastre vizavi de aceasta amenintare vehiculata de unii sotzi.
Results 41 to 50 of 51
|
|
-
07-12-2008, 04:40 PM
-
Urmatorii 13 au spus mersi lui batool391 pentru acest subiect
-
-
09-22-2008, 03:11 AM
Ce parere sa avem?Sunt numai cu numele de musulmani si exista astfel de oameni oriunde.Ce sa faci daca iti vezi sotul cu alta femeie pe strada?Ii ceri explicatii,poate e doar o colega de serviciu sau facultate cu care tocmai s-a intalnit intamplator.
Mai glumim un pic...Daca nu ai copii ii "dai papucii" imediat,daca ai,e treaba ta cum decizi.
-
09-22-2008, 03:46 AM
Eu v-am citit cam tarziu,dar vreau sa spun ca Iman99 are dreptate cand spune ca un sot care nu este satisfacut de sotie(stiti voi...spune ea)are tot dreptul sa ameninte sa isi ia alta sotie.Eu nu ma refer la cele care au probleme de sanatate,ci la cele care se "sustrag"intentionat.Si am cunoscut unele care spuneau:"ma uit la serial si ma fac ca ploua pana adoarme" sau:"mi-e lene sa fac baie generala de fiecare data" si asa incet-incet fac din asta un obicei.
Acum parerea mea este ca niciodata un barbat nu ameninta de la prima nemultumire,ci a strans el si incepe sa "verse"cand nu mai poate sa "inghita".Iar,ea,sotia,care nici macar nu a observat ca e nemultumit in timp,se simte nedreptatita si din orgoliu nu incearca sa repare situatia.
Majoritatea barbatilor,tot din orgoliu(orgoliu masculin,deh) nu rezolva problema cu sotia,pt ca se gandesc ei:"de ce sa "cersesc" de la o femeie ceva cand pot sa iau alta care sa-mi ofere ce-mi lipseste?"Barbatii gandesc intr-un fel si noi,femeile in alt fel...cat despre dialog,putini barbati sunt deschisi.
-
Incepator

09-22-2008, 02:06 PM
Vezi ,de aia am zis ca daca e lasat de Allah cred ca e un lucru bun ....in cazul in care sotia se comporta asa ..eu cred ca barbatul are tot dreptul ..nu numai sa ameninte ci chiar sa puna in practica si sa si ia a doua sotie sau a treia..etc....si apoi cand ii va veni randul sa stea cu barbatul ei nu i va mai fi lene sa faca baie si se va uita le reluarea de la serial...
-
09-22-2008, 02:19 PM
Eu ca barbat as detecta cauza refuzului si as decide in functie de aceasta. M/as gandi ca inainte ne era bine, acum oare ce s/a intamplat cu noi? Ptr ca refuzul are si el anumite cauze. In cazul in care femeile se eschiveaza intentionat atunci trebuie sa ia in calcul si consecinta refuzului repetat. Acest tip de femei ar trebui sa spuna al hamdullilah ptr ca sotul o pastreaza si nu divorteaza de ea. Am auzit de un caz in care dumneai casnica, fara copii, cu menajera a fost obosita 8 luni.................
-
09-22-2008, 02:32 PM
mare dreptate ai, si barbatii trebuie sa se intrebe de ce sunt refuzati? daca e o problema fizica, daca el nu stie cum sa fie generos, daca nu stie sa isi faca sotia fericita? normal ca ea vede totul ca pe o datorie dureroasa, obositoare o rutina pe care incearca cum poate sa o evite
mai ales in lumea musulmana, in care fetele se casatoresc virgine si fara sa isi cunoasca barbatul pana in noapte anuntii, rolul si caracterul barbatului e determinant
pai, sa ma iertati, dar daca nu era el sa trezeasca femeia din mine, daca nu imi inlatura temerile una cate una, daca nu ma coplesea cu intelegera si rabdare, ma fugarea si acum in jurul patului (
) sau ma transforma si eu intr-o femeie care face orice ca sa il adoarma inainte de ase urca ea in pat
si daca lucrurile stau asa, si vina vine dinspre el, pai si a doua si 99 - a tot asa isi vor face cat de curand abonament la reviste si la reteaua de telenovele
O zi frumoasa,Elif
-
Incepator

09-22-2008, 02:43 PM
Toti aveti dreptate ...pana la urma depinde de la caz la caz...nu exista un raspuns valabil pentru toate cazurile la intrebarea pusa.....concluzia mea
-
-
09-22-2008, 07:41 PM
Citind postarea ta Aysha mi-am dat seama de o noua directie in tratarea problemei, bineinteles problema poate fi la barbat, nu inteleg de ce tot dati vina pe surori, daca e asa plictisitor in pat e normal ca fetele sa prefere o telenovela.
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |