Gabriela Gharabli (07-27-2008), maryam (07-27-2008), meebed (07-28-2008)
Thread: o mica favoare:P
Results 1 to 9 of 9
|
|
-
Member

07-27-2008, 08:42 PM
Assalamu aleykum
Am si eu o rugaminte desi imi este cam rusine sa va cer asta....am nevoie urgent de traducerea in araba a urmatorului text(cu scris arab).Va raman recunoscatoare
"Vreau sa iti multumesc pentru ca in fiecare zi imi dai putere sa merg mai departe.M-ai facut sa ma simt importanta si apreciata,sa am incredere in mine.Datorita tie,acum sunt o alta persoana iar cuvintele nu or sa fie niciodata de ajuns ca sa iti multumesc,dar sper ca faptele mele sa iti dovedeasca ca apreciez fiecare lucru pe care il faci pentru mine.Iti multumesc"
Va multumesc!
-
Urmatorii 3 au spus mersi lui laialy pentru acest subiect
-
membru de onoare

07-27-2008, 08:46 PMIti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa multumesc si eu astfel lui ALLAH, Inshaa ALLAH.
Uite, ca e asa de frumos ca oricum nici nu-mi vine decat in romana sa spun, dar Inshaa ALLAH sa se gaseasca repede cineva care stie araba bine
sa iti traduca.

-
07-27-2008, 11:47 PM

Daca nu-ti traduce nici o sora dea noastra , te rog sa ma contactezi pe adresa mea pe messenger "gabriela_mimi" pe yahoo si o sa-ti traduca sotul meu, pt. ca eu vorbesc araba dar cu scrisul mai greu...
-
-
07-28-2008, 12:52 PM
Al salamu aleikum
La fel ca si surioara Gabi,iti spun si eu,poti sa ma contactezi pe id meu de yahoo hemy_alla, si-l rog pe sotul meu sa ,,intervina,,avem si tastatura in araba deci vei putea primi textul in araba daca doresti.
-
-
-
Harnic

07-28-2008, 07:24 PMAl Salamu Aleikum!
Eu ti-asi zice sa deschizi separat un subiect pt. tine.
Acolo fetele o sa-ti raspunda bineinteles daca pui intrebari.
Sigur sunt multe care au fost in situatia mea cel putin asa am fost si eu.
O sa primesti multe vesti calde si reci si indiferend cad de frumoasa ti se pare traducerea Quranului o sa-ti fie poate greu imediat sa intelegi.
Mie mi-a trebuit 4 ani
pana sa spun ca gata am ales.
A..si inca ceva
sa vezi ce mare diferenta este intre cuvantul lui ALLAH si in felul cum o practica uni oameni
Pana sa aflu asta eram neagra astazi sper sa fiu mai aproape de alb.
Bine ai venit si asteptam intrebarile tale!
-
07-28-2008, 09:08 PM
"Vreau sa iti multumesc pentru ca in fiecare zi imi dai putere sa merg mai departe.M-ai facut sa ma simt importanta si apreciata,sa am incredere in mine.Datorita tie,acum sunt o alta persoana iar cuvintele nu or sa fie niciodata de ajuns ca sa iti multumesc,dar sper ca faptele mele sa iti dovedeasca ca apreciez fiecare lucru pe care il faci pentru mine.Iti multumesc"
أريد أن أشكرك لأنك في كل يوم تعطيني القوة لأمضي قدما .
جعلتني أشعر أنني مهمة و ذات قدر عال و أن أكون على ثقة بنفسي .
بسببك , أنا اليوم إنسانة مختلفة و تعجز الكلمات أمام شكرك يوما ما و لكن أتمنى أن تثبت لك أعمالي أنني أقدر أي شيء تقوم به من أجلي
شكرا لك .
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |