Inshaa ALLAH de cateva luni,alhamdulillah Rabby al-alamin pe programul
paltalk/religion/islamulazi sunt lectii de teologie islamica in limba romana.Se studiaza fiqh(jurisprudenta islamica),tafsir(explicatia versetelor din Quran),cartea Curatirea Sufletelor de Said Hawa .Deasemenea la sfarsitul fiecarei sectiuni se pot pune intrebari,raspund imami ,asadar aveti certitudinea ca sunteti corect indrumati si ALLAH swt stie Cel mai Bine,la ALLAH swt se afla stiinta tuturor lucrurilor.
Lectiile au loc in zilele de LUNI,MIERCURI SI SAMBATA de la ora 22.00 (ora Romaniei)....nu se dau nici lucrari nici nu se face sedinta cu parintiiasa ca ...indrazniti!
![]()
Thread: Lectii De Religie Islamica
Results 11 to 14 of 14
|
|
-
membru de onoare

03-13-2006, 02:48 AM
Last edited by suleiman; 03-17-2006 at 03:59 PM.

-
-
Membru Special

05-11-2006, 02:49 PMsi pana la urma ayesha l-ai instalat? daca vrei iti trimit setapul prin email de la palltalk mai patise cineva asa il downloadeze gresit si nu a mers patea la fel ca tine i-am trimis eu setapu si a mers...daca nu merge inca
te ajut eu
chiar asa nadya de ce il stergi? la mine zace acolo...."il sterg de praf la lectii"
-
-
05-12-2006, 12:30 PMAr fi minunat daca mi l-ai trimite.........Chiar te rooooooog! ca nu mai stiu ce sa mai fac.Am incercat de nenumarate ori si nu se poate.L-am downloadat si versiunea noua si am dat pe free nu pe plata
Originally Posted by anna
dar degeaba.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |