Mersi frumos maryam.
Celor care nu au curajul inca le spun ca nu au ce pierde..
Allah sa fie cu tine
Thread: Lectii De Religie Islamica
Results 1 to 10 of 14
|
|
-
membru de onoare

03-13-2006, 02:48 AM
Inshaa ALLAH de cateva luni,alhamdulillah Rabby al-alamin pe programul
paltalk/religion/islamulazi sunt lectii de teologie islamica in limba romana.Se studiaza fiqh(jurisprudenta islamica),tafsir(explicatia versetelor din Quran),cartea Curatirea Sufletelor de Said Hawa .Deasemenea la sfarsitul fiecarei sectiuni se pot pune intrebari,raspund imami ,asadar aveti certitudinea ca sunteti corect indrumati si ALLAH swt stie Cel mai Bine,la ALLAH swt se afla stiinta tuturor lucrurilor.
Lectiile au loc in zilele de LUNI,MIERCURI SI SAMBATA de la ora 22.00 (ora Romaniei)....nu se dau nici lucrari nici nu se face sedinta cu parintii
asa ca ...indrazniti!
Last edited by suleiman; 03-17-2006 at 03:59 PM.

-
-
-
05-10-2006, 11:38 AM
Daaaaaaaa,si eu am aflat de aceste lectii de religie online.Din pacate
eu nu pot asista deoarece ,am instalat paltalk insa nu pot intra pe chat ,mai exact imi tot apare o fereastra"paltalk commerce"in care mi-se cere sa instalez una dintre variantele paltalk (X-treme sau Plus)ceea ce inseamna BANI.Daca ma poate ajuta cineva ,ptr ca nu inteleg de ce mi-se intampla asta ,chiar daca am instalat Paltalk Basic,care este gratuit.Pot deschide chat-ul,religion, insa cand vreau sa intru intr-unul din religion rooms ,nu pot decat daca instalez aceste programe.Astept un raspuns, inshallah ,poate ma ajuta cineva.
-
05-10-2006, 01:07 PM
Originally Posted by ayesha
nu stiu de ce nu reusesti... eu am tot basic si merge f bine...
poate este vreo eroare... insa incearca sa faci uninstall din pc ul tau si apoi sa il reinstalezi dar nu cu acelasi kit care il ai in p, incearca sa faci un download nou de pe site...
insha allah sa iti mearga

-
05-10-2006, 01:25 PM
Originally Posted by ayesha
De obicei cand apare acea fereastra scrie dedesubt sa ii notifici in tr-un X numar de zile pentru ca este un fel de a te anunta ca a aparut un nou paltalk. Alegi sa te anunte iar in 7 zile si ii dai ok dupa care te lasa sa intri fara nici o problema. Daca problema persista ma poti contacta pe nour0604@yahoo.com si cu cea mai mare placere te ajut cum pot.

-
-
-
-
05-11-2006, 02:47 AM
Si mie mi se intimpla asta, dar eu dau CANCELED si-mi dispare. Si sa adaug, eu fac download de fiecare data cind am timp sa merg la lectii. Dupa aceea delete programul din pc.
من قبله من يحمل حياتي في يديه
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |