Asssalamu alaikum wa rahmetulllahi wa barakatuhu tuturor! In timp ce navigam pe
internet am dat despre un site cunoscut cu traduceri si comentarii ale Quranului
indiverse limbi,. printre ele fiind si traducerea in limba romana de George Grigore. Acum
mai multi ani am citit o traducere oribila a Quranului in romana, plina de comentarii malicioase la adresa lui a Islamului si a profetului Muhammad. Si numele autorului nu il mai stiu sigur. Am trimis un email acelui site intrebandu-i de ce au ales aceasta traducere cand exista o traducere autorizata de Muftiatul Romaniei.Am primit un raspuns in care mi se cereau detalii si daca exista o versiune electronica a traducerii autorizate pentru a o putea-o posta. Acum nu stiu daca exista sau daca exista daca este permis sa fie pusa pe net(traducerea). Ce stiti desprew George Grigore si aceasta traducere? voi ce credeti?daca are cineva versiunea electronica se poate sa mi-o trimiteti prin mail ?
jazakhAllahu khair
aynur
Results 11 to 12 of 12
|
|
-
07-31-2008, 03:48 PM
-
Urmatorii 7 au spus mersi lui aynur pentru acest subiect
batool391 (08-01-2008), fatima_najma (08-23-2008), Gabriela Gharabli (07-31-2008), huda_alrahim (08-14-2008), Mariyah (07-31-2008), Saira (07-31-2008), umalkasem (08-04-2008)
-
08-24-2008, 01:29 PM
Coranul cel verde?? Ala e tradus de un turc dupa traducerea sensurilor din lb turca... eu asa stiam si nu stiu ce gir a primit acela... Din cate stiu eu, pe acela noi nu il distribuim, eu l-am primit cand am facut niste traduceri si comparam toate trei traducerile sensurilor... Nu am auzit inca pe cineva spunand cititi traducerea aceasta sau cealalta, preferandu-le in fata traducerii sensurilor de la Liga... Dar nici nu am vb cu multi teologi
-
membru de onoare

08-24-2008, 03:21 PMNu am auzit inca pe cineva spunand cititi traducerea aceasta sau cealalta, preferandu-le in fata traducerii sensurilor de la Liga...
EU AM AUZIT, MI-A FOST RECOMANDATA CHIAR, INSHAA ALLAH, DAR NU PREFERAND-O, NU AM INTREBAT DC O PREFERA DAR AM RAMAS SOCATA CA POATE ACCEPTA CEEA CE SCRIE PE ACOLO CU...MANDRETE
CHIAR.
M-am referit mai ales la Surat Al-Imran verset 55!
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |

. Si numele autorului nu il mai stiu sigur. Am trimis un email acelui site intrebandu-i de ce au ales aceasta traducere cand exista o traducere autorizata de Muftiatul Romaniei.Am primit un raspuns in care mi se cereau detalii si daca exista o versiune electronica a traducerii autorizate pentru a o putea-o posta. Acum nu stiu daca exista sau daca exista daca este permis sa fie pusa pe net(traducerea). Ce stiti desprew George Grigore si aceasta traducere? voi ce credeti?daca are cineva versiunea electronica se poate sa mi-o trimiteti prin mail ?

) aceasta si..............s-a continuat "girarea". Care o fi argumentul???????????????????????