Notices

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12
  1. Cu "A" sau cu "E"? 
    membru de onoare maryam's Avatar

INSHAA ALLAH IMI DORESC, SPER SI MA ROG, AS VREA CHIAR, DACA SE POATE, SA NU VA APRINDETI PATIMASI SI SA IMI SPUNETI SI MIE CUM E CORECT DIN PUNCTUL VOSTRU DE VEDERE CU "A" SAU CU "E" IN:

-ASALAMU ALEIKUM SAU ESALAMU ALEYKUM
    -ALLAHU AKBAR SAU ALLAHU EKBAR
    -ALHAMDULILLAH SAU ELHAMDULILLAH
    -MUHAMMAD SAU MUHAMMED
    -SUBHANAKA SAU SUBHANEKE
    -BIHAMDIKA SAU BIHAMDIKE
    -LA ILAHA ILA ALLAH SAU LA ILEHA ILA ALLAH
    -AZAN SAU EZAN?

PENTRU CA EXISTA DEJA PARERI DIFERITE PRINTRE NUMELE GRELE CUM SPUNEA CINEVA, AS DORI SA AFLU SI PARERILE NOASTRE ALE CELOR MAI USUREI.

Nu de alta dar in afara de unii frati si surori inruditi sau doar atasati de turci si tatari, ALLAH sa fie multumit de fiecare drept-credincios musulman in jihadul lui de dragul lui ALLAH: turc, tatar, arab, roman, albanez, francez, japonez..................nu am auzit nicaieri ESSALAMU sau alte asemenea "E"-uri, in Egypt, Turcia, Syria, Saudia am auzit doar ASSALAMU ca si alte cateva exemple...A in Azan pana si in Mekka chiar, asa ca nu pot sa ma nu ma intreb, cine stie mai bine?

CU SIGURANTA, ALLAH STIE CEL MAI BINE, PE MINE MA INTERESEAZA DOAR CORECTITUDINEA.

BARAKA ALLAHU FIIKUM!

PS sa nu va suprati ptr glumite, care sunteti mai sensibili, nu este nimic ascuns, este doar un fel de a fi.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

2. Urmatorii 8 au spus mersi lui maryam pentru acest subiect

aiscia (08-10-2008), Alina1968 (10-26-2008), batool391 (08-14-2008), Betti (08-14-2009), diana mihaela38 (08-11-2008), gabriela guettat (08-10-2008), umalkasem (08-10-2008), Yumna (08-18-2008)

3.  
    Deosebit sara h's Avatar
    SALAM ALAIKOM,
    Mashallah aceasta intrebare am pus-o eu demult cuiva si bineinteles ca mi-a raspuns "A" !
    Mai tarziu uitandu-ma asa la Tv Huda, cineva a sunat special din s3audia sa intrebe de aceste diferente pe acel Skh. din Egipt ( nu mai retin cum il cheama ) si el a raspuns aceelasi lucru : Corect este scris si citit cu "A". De altfel daca stam bine sa ne gandim, nici nu exista "E" in alfabetul arab

4. As-salamu'alaikum 
    Harnic Betti's Avatar
    Multumes pentru informatii.O sa scriu pe o hirtie cum se scriu corect.Numai bine.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks