diana mihaela38 (08-14-2008), Gabriela Gharabli (08-14-2008), maryam (08-13-2008), samareloud (08-25-2008)
Thread: casatoria
Results 1 to 10 of 26
|
-
08-13-2008, 08:01 PM
salaam aleikum,
as avea si eu o intrebare: poti cere sa se repete ceremonia de casatorie?
atunci cand am facut-o prima oara, am fost un pic luata prin surprindere, parca as vrea sa o fac din nou, cu sufletul mai deschis, mai plina de multumire fata de Allah..
stiu ca e ciudat, dar se poate?
nu as vrea sa il intreb pe sotul meu, mi-ar place sa ii fac o surprizaElif
-
Urmatorii 4 au spus mersi lui elif1977 pentru acest subiect
-
-
08-13-2008, 08:24 PMDoar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
-
-
-
-
- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
08-14-2008, 12:06 PM
Draga mea Elif,parerea mea este ca o potzi face,DAR daca nu suntem shi noi prezente,sa ne ashteptzi.
Serios vorbind acum,atzi facut ceremonia asha cum trebuie cu contract cu martori ?Daca nu cheama tzi un imam acasa.
Oricum NU UITA sa ne invitzi
Maryam,nu e timpul trecut!!
-
08-14-2008, 02:17 PM
salaam aleikum,
dragele mele...
Maryam, m-ai facut sa rad, dar mi-ai dat si o idee, tot se plange sotul meu ca sunt nebuna...
in raspuns, da am avut 2 martori si imam... dar atat tot... chiar in ziua in care am venit i Turcia).... si parca a fost prea repede... mi-ar placea sa o repet, sa traiesc mai profund experienta, atunci parca eram anesteziata...
nu stiu daca chiar as face-o.... dar ar fi frumos....
va pupElif
-
« Previous Thread | Next Thread » |
Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |