Assalamu Alaikum wa Rahmatullahi wa Barakatuhu!
Stie cineva daca exista traduceri ale Evangheliei lui Barnabas in limba romana?
am vrut sa-i traduc mamei mele din limba engleza, insa din pacate n-am prea reusit pana acum<din cauza timpului>
daca nu se gaseste in romana, atunci, Insha'a Allah o sa incerc sa o traduc.. <putin cate putin>... din limba engleza...
[si nu doar eu... cine poate ajuta... e binevenit... si postam aici.. mi s-a parut f. interesanta].
Insha'a Allah.. cat de repede o sa am timp.. o sa traduc istoricul evangheliei.. si cate ceva despre istoria crestinismului.. cu Constantin cel Mare <asta daca nu cumva e postat deja pe-aici pe undeva.. inca n-am avut timp sa verific>
Allah sa ne binecuvanteze pe toti,
d.
Thread: Evanghelia lui Barnabas
Results 61 to 61 of 61
|
|
-
05-13-2006, 01:29 PM
-
12-11-2006, 01:24 AMmai spuneai, Ana - Maria, de o enciclopedie islamica _ poate gasesti link-ul Insha'a Allah.. (eu nu am gasit asa ceva ... )
urmeaza sa caut acel link pt ca am alt calculator acum
encicplodia se numea The Concise Encyclopedia of Islam era scrisa de un musulman american
deocamdata am aflat ca barnabas este venerat in ortodoxism si catolicism ceea ce mi se pare putin exagerat
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |