hmmm... ce m-a apucat cu dietele...
vad ca santeti interesate de diete, iar in general femeile vor sa fie cat mai frumoase si mai ingrijite, asa ca m-am gandit sa postez retetele de mancare recomandate in cardul unei diete...adica sugestii si idei de prin reviste, site-uri, numai bune pt slabit.
Retetele urmatoare sunt pt dieta de slabire din revista Joy, ghidata dupa indicele glicemic, care trebuie sa fie sub 56 in Etapa1 pt a slabi. In Etapa 2 se pot consuma alimente cu IG (indice glicemic) mediu, intre 56 si 59. Dupa ce atingi greutatea dorita, se poate trece la Etapa3.
Toate retetele precum si dieta sunt luate din revista Joy.
Sunt 3 etape de urmat pe parcursul acestei diete.
Voi incepe cu Etapa1.
-Dureaza 2 saptamani, dar poate fi prelungita.
-In acesta etapa vei manca doar produse cu un IG pana la 56.
-In aceasta perioada trebuie sa renunti la produse ca painea alba, cartofii sau orezul.
Zaharul este interzis!
Alcoolul este interzis.
-In schimb poti sa mananci de 6 ori pe zi, pana de saturi, alimente "usoare".
-In primele 14 zile poti slabi pana la 5 kilograme- mai ales in zona taliei, abdomenului si soldurilor. Chiar daca iti "suna" un pic a SF, asa se intampla! Si nu te agita daca efectele nu apar din primele doua zile, organismul are si el nevoie de un timp de adaptare, in care sa "priceapa" ce se intampla.
revista Joy
Urmarind dieta Joy, trebuie sa mananci de 6 ori pe zi- 3 mese principale, plus cate o "gustarica" intre ele: inainte de masa de pranz, dupa masa de pranz si dupa cina.
Meniu pt o zi din Etapa1
Alimentele permise in Etapa1
Alimente interzise in Etapa1
deci partea grasa a carnii este interzisa iar cea slaba permisa; la fel branzeturile, cele slabe sant permise, cele grase interzise.
Thread: Retete speciale pt diete
Results 11 to 15 of 15
|
|
-
05-14-2006, 01:31 AM
-
Mersi amal de la :
Alexyna (01-11-2010)
-
05-25-2006, 11:46 PM

Peste Ceviche (Sushi)
2 fileuri proaspete de ton sau somon
zeama de la 3 lamai
2 rosii galbene
1/ 2 tija praz
1 1/2 lingura coriandru proaspat (taiat marunt)
sare si piper negru
Taie pestele in bucatele si lasa-l la marinat doua ore in 3/4 din sucul de lamaie, apoi scurge zeama. Amesteca pestele cu rosiile taiate marunt, rondelele de praz, coriandrul si restul de zeama de lamie. Adauga sare si piper dupa gust.
-
05-26-2006, 03:10 PM
deocamdata puteti urma retetele din etapa 1, daca vreti sa urmati acesta dieta, timp de 2 saptamani, pt a slabi pana la 5 kg. ca regula principala, indiferent ce mancati in cele 2 saptamani, trebuie sa nu consumati alimente cu amidon, ca orez, paine, cartofi, zaharul este interzis, iar toate alimentele trebuie sa aiba indice glicemic sub 56. voi posta si imaginea cu alimentele cu indice sub 56.
dieta este usor de tinut pt ca dispare senzatia de foame.
cu timpul voi posta si retetele din etapa 2 si etapa 3.
-
-
08-16-2007, 01:24 PM
draga anapirvu,
nu stiu daca ai observat, dar ceea ce am postat aici era scanat dintr-o revista, de aceea pagina a aparut identica cu originalul, cu tot cu porc si bere.
cei care sunt musulmani, nu le consuma, nu?
din indexul alimentelor dupa indicele glicemic reiese ca berea are foarte multe calorii si poate cei care nu sunt musulmani si care consuma alcool se vor razgandi, deoarece nu le face bine pt sanatate, in primul rand.
-
Deosebit

01-11-2010, 11:14 AMUn subiect interesant cu dietele insa dupa parerea mea o revista precum prevention ar trebui data de exmplu unde sunt exercitii fizice , tot felul de articole despre sanatate , revista fiind adepta unei vieti sanatoase . Eu gasisem o reteta acolo cu 42 de calorii si e chiar buna . E cu conopida si branza parmezan si e cam asa : se fierbe putina conopida , se pune intr-o tava si deasupra ei se pune branza parmezan si se baga la cuptor. E chiar buna numai ca eu am inlocuit branza parmezan cu branza telemea si am facut un sos de iaurt cremosso care dupa parerea mea e mult mai bun decat toate sosurile care se gasesc in comert . Si mult mai sanatos . Cine stie cat stau anumite sosuri in magazine asa ca iaurtul e o alternativa .
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |