Notices

Thread: Marea Britanie

Results 1 to 6 of 6
  1. Marea Britanie 
    Member
    Assalamu aleikom,

imi cer scuze ca postez aici dar cred ca in mare este unul dintre cel mai vizitat subforum si de aceea daca nu este potrivita locatia, rog administratorii sa-mi mute topicul, le cer scuzele de rigoare si multumirile de rigoare

Doar ce m-am mutat in Anglia, mai specific in Manchester si caut surioare
    stiu ca erau niste fete romance musulmance prin marea britanie dar nu mai stiu de unde sa le iau. daca stiti pe cineva va rog sa ma indrumati, ca tare e greu fara nimeni

2.  
    membru de onoare
    salam alaikum
    eu locuiesc in uk de cativa ani, insa cam departe de manchester insa daca vrei putem vb oricum, traiasca telefonul, netul etc
    de asemenea daca ai nevoie de ajutor si pot sa te ajut o fac cu placere

3.  
    Member
    Fetele care stau in Marea Britanie,stiti cumva daca dupa ce as lucra 12 luni ca au pair,pot optine National Insurance Number?

4.  
    membru de onoare
    laialy nu cred ca poti, trebuie sa ai contract de munca cu familia respectiva, sa te angajeze eventual ca si nanny insa probabil ca trebuie sa dovedeasca ca nu pot angaja pe altcineva die uk sau alti cetateni din ue care are mai multe drepturi aici ca romanii etc. Cam complicat....

5.  
    Member
    Quote Originally Posted by dunia View Post
    laialy nu cred ca poti, trebuie sa ai contract de munca cu familia respectiva, sa te angajeze eventual ca si nanny insa probabil ca trebuie sa dovedeasca ca nu pot angaja pe altcineva die uk sau alti cetateni din ue care are mai multe drepturi aici ca romanii etc. Cam complicat....

Hmm am reusit sa vorbesc cu avocatul meu si am reusit sa vorbesc si cu cei de la Home Office si alhamdu lillah..dupa 12 luni lucrand ca au pair pot lua national insurance number si inca foarte usor...cu o scrisoare de la familie ca am locuit si lucrat la ei

6.  
    membru de onoare
    Na inshAllah sa se rezolve, inainte nu se putea, nu am stiut ca s-a schimbat legea insa bine ca poti sa iti rezolvi sa obtii NIN

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks