Notices

Results 1 to 2 of 2
  1. Hadisuri despre binefacerile postului 
    Deosebit Yumna's Avatar
    Profetul Muhammada spus:
    "Toate faptele fiului lui Adam sunt rasplatite de Allah de la 10 la 700 de ori mai mult,iar Allah spune:In afara de post care este al Meu si pe care Eu il rasplatesc.Robul Meu isi lasa poftele,mancarea pentru Mine,iar cel care posteste are doua bucurii:atunci cand isi deschide postul si atunci cand il va intalni pe Allah in Ziua Judecatii,iar mirosul gurii celui care tine post este mai placut pentru Allah decat mirosul moscului."

"Postul inseamna abtinere de la pacat,asa ca daca vreunul dintre voi posteste,sa nu injure si sa nu vorbeasca aiurea,iar daca se intalneste cu unul care se cearta cu el sau il injura sa spuna:"tin post."

"Cine il hraneste pe cel care a tinut post obtine aceeasi rasplata,fara sa-i scada acestuia nimic din rasplata."

"Postul si Coranul intervin in favoarea supusului in Ziua de Apoi.postul spune:"Stapanul meu,i-am interzis sa manance si sa pofteasca,te rog accepta mijlocirea mea in favoarea lui",iar Coranul spune:"Eu nu l-am lasat sa doarma noaptea,te rog sa accepti mijlocirea mea in favoarea lui."Profetula continuat:"Interventia este acceptata."

2. Urmatorii 13 au spus mersi lui Yumna pentru acest subiect

AishaA (08-30-2008), Arif Raif (08-30-2008), diana mihaela38 (08-31-2008), Eman (08-31-2008), huda_alrahim (09-15-2008), lina_leona (08-30-2008), maryam (08-30-2008), meebed (08-30-2008), memouna (08-30-2008), sasha81 (09-02-2008), um-rahmun (08-30-2008), umalkasem (08-30-2008), ummraschid (08-30-2008)

3.  
    Deosebit Yumna's Avatar
    "In Rai este o usa care se numeste Ar-Reyyan pe care nu intra decat cei care au postit.Se va spune:"Unde sunt cei care au postit?"Dupa ce acestia se vor ridica,se va auzi:"Nu intra pe aceasta usa decat cei care au postit,dupa care usa se va inchide."

"Cine se roaga noaptea de Ramadan intru credinta asteptand rasplata de la Allah,i se iarta toate pacatele savarsite."

"Cine posteste in Ramadan intru credinta asteptand rasplata de la Allah,i se iarta toate pacatele savarsite."

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks