Notices

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25
  1. Prima zi de citirea Coranului in grup 
    Deosebit Yumna's Avatar
    http://www.youtube.com/watch?v=tMEjIxZoe4I prima zi de mukabele(citirea Coranului in grup) la Fundatia Taiba Constanta

2. Mersi Yumna de la :

TruthStation (09-19-2008)

3.  
    membru de onoare maryam's Avatar

Din cate imi amintesc Luna Ramadan, Coranul, Islamul sunt intree om si ALLAH...stie cineva cumva daca face parte din Sunna CITIREA IN GRUP???????
    Stiu ca, chiar Sekh spunea ca oamenii inainte se izolau, inchideau chiar si "lectiile" pentru a fi doar cu ALLAH, doar cu Coran!!!!!!!!!!

Sau poate asa trebuie? In grup?????????
    Este rasplata mai mare?
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

4.  
    Deosebit Yumna's Avatar
    Stai,stai,n-o lua asa repede,eu cred ca erau cursuri de citire Coran.Cu siguranta fetele acelea citeau cu o oarecare greutate si poate acasa nu ar fi reusit sau poate chiar deloc.Eu asa am inteles.

5.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    tinanc cont ca nu sunt vorbitori de araba nativ, e firesc sa aiba loc astfel de citiri in grup

6.  
    Quote Originally Posted by Yumna View Post
    Stai,stai,n-o lua asa repede,eu cred ca erau cursuri de citire Coran.Cu siguranta fetele acelea citeau cu o oarecare greutate si poate acasa nu ar fi reusit sau poate chiar deloc.Eu asa am inteles.

Daca este curs este ok, daca se citeste Coran in grup cu speranta ca iei rasplata dc urmaresti cu degetul pe Coran in timp ce alta persoana citeste de fapt, nu e acelasi lucru.

Si ba da, o iau, pentru ca din nefericire oamenii sunt deseori indusi in eroare si implicati in ceea ce se numeste BIDAH fara sa aiba habar ce fac. BA MAI MULT SE SPUNE EI SI CE , MERGE SI ASA, MACAR E MAI MULT DECAT NIMIC, NU CONTEAZA CUM, NU CONTEAZA CINE, CONTEAZA SA SE ATINGA OBIECTIVE!!!

De aceea INSHAA ALLAH nu am sa tac niciodata dc ceva este contra la ceea ce ALLAH si trimisul Sau au decis!
    Sa nu uitam ca raspundem si vom fi intrebati, chiar si pentru o calauzire gresita si oare nu este din semnele acelui timp ca "autoritatea" va fi data in mainile celor incompetenti (autoritate inseamna multe chiar si putere de decizie, chiar si capacitate de calauzire iar incompetenta inseamna ca exista altii mai buni in locul celor care...).

INSHAA ALLAH SA FIM CALAUZITI PE DRUMUL CEL DREPT!!!

Maryah, firesc este ca oamenii sa fie invatati si sa invete nu sa se inventeze ceea ce profetul nu a facut; dar repet, nu sunt om de stiinta, nici iman aparut din neant, nici savant, habar nu am multe, alhamdulillah, dar macar dc mi se pare ceva am dreptul si obligatia sa spun, iar cel care stie mai bine, sa explice si sa lamureasca, insa doar catre siratul mustaqim.

7.  
    Quote Originally Posted by Mariyah View Post
    tinanc cont ca nu sunt vorbitori de araba nativ, e firesc sa aiba loc astfel de citiri in grup

EXISTA DOVADA CA ASTFEL DE CITIRI IN GRUP AU AVUT LOC IN TIMPUL PRODFETULUI , AU FOST PERMISE DE ACESTA? SAU DE CATRE COMPANIONI?

8.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    Nu exista dovezi cu privire la calc, televiziuni , internet si multe altele dar asta nu inseamna ca sunt neaparat gresite.
    Repet, faptul ca nu suntem vorbitori de limba araba nativi, determina aparitia acestor "cercuri" de citire Coran.
    Nu vad nimic rau in asta, aceste intruniri te pregatesc si poti si mai departe sa citesti si acasa pe baza celor invatate acolo.

9.  
    Deosebit Yumna's Avatar
    Da,si eu am aceeasi parere ca Mariyah si am observat ca in timp ce Bari Nerdin citea Coranul,fetele urmareau si probabil ca mai apoi citeau si ele fiind corectate de el.Inregistrarea era partiala.Daca ai nelamuriri poti intreba pe cei in cauza ce s-a intamplat de fapt la acea citire in grup.

10.  
    membru de onoare genan's Avatar
    e ceva ce nu se leaga aici....

adika toate femeile de acolo stiu sa citeasca in limba araba, astfel incat sa poata urmari cuvant cu cuvant pe cel ce citeste? daca da, atunci de ce nu citesc singure la ele acasa?

11.  
    Deosebit Yumna's Avatar
    Daca unele stiu sa citeasca,sunt incepatoare si inca au nevoie de cineva langa care sa se corecteze,pt ca ele sunt de origine tatara si poate or fi si romance printre ele.De exemplu,si eu inca mai citesc cu fetele mele sau cu sotul langa mine pentru a ma corecta.Deci,acolo, nu erau fete care citeau,mashaalla,perfect si se plictiseau acasa si s-au gandit ele sa ma iasa un pic la plimbare sa mai schimbe putin atmosfera.

Page 1 of 3 123 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks