AishaA (09-19-2008), bidigae (09-19-2008), Gabriela Gharabli (09-19-2008), huda_alrahim (09-19-2008), Mariyah (09-19-2008), maryam (09-20-2008), Vijaya (09-19-2008), Yumna (09-19-2008)
Results 1 to 8 of 8
|
|
-
Banned
09-19-2008, 08:50 AM
Salam alaicum!
Bismillah, in numele lui Allah Cel Milostiv, Indurator
De cand m-am inregistrat pe forum tot stau si citesc diverse subiecte, discutii... Am auzit vorbe foarte frumoase despre rasarit si despre tot ce se postaeaza aici. Mash Allah! Jazak ALLAH pt toti/toate! Rugi pt zilele de post, sfaturi pt ramadan si toate astea printre acuze, jigniri, vorbe pline de rautate.... ce sa mai zic....
mai punem un bismillah, dupa care dai cu jignirile, mai scriem un "Allah este martor la ce spun", mai dam cu o galeata de noroi, mai scriem de doua ori ALHAMDULILLAH, dupa care iar ne luam cu mainile de sold si replicam ca e dreptul nostru sa ne spunem parerea.... 
Si pentru ca reprezinta o stire intr-adevvar (pentru ca vine cu ceva nou) va instiintez ca dreptul meu de a merge pe strada este limitat la dreptul celuilalt de a merge pe aceeasi strada. Si ca sa ma explic: eu am dreptul de a merge pe strada xx (si ca sa fac ca pe forumul asta: SA NU-MI SPUNA MIE NIMENI CA NU AM ACEST DREPT, SI NIMENI NU MA POATE OPRI SA MA FOLOSESC DE ACEST DREPT, DECAT ALLAH SUBHANAHU WA TAALA), dar pot sa ma folosesc de acest drept atat timp cat nu incalc drepturile celorlalti, atat timp cat nu fac ceva ce afecteaza in mod direct pe celalalt (de exemplu: stau pe strada xx - dreptul meu - si dau in cap celor care mi se par mie altfel decat vreau EU personal). Atunci inseamna ca am incalcat dreptul altcuiva...
La fel si aici: ESTE DREPTUL FIECARUIA DE A POSTA, DE A SCRIE, INSA ATAT TIMP CAT NU INCALCAM DREPTURILE ALTCUIVA (si mai mult decat atat - drepturile unui frate/sora in Islam). NU scriem "este parerea mea, buna sau rea, si am tot dreptul sa mi-o exprim!!!"
"Allah stie ca din bunatatea si iubirea mea pentru islam si pentru adevar, nu pot sa tac!!!!" Dar cine detine adevarul? Decat Allah... nu e nevoie sa ne dam noi mari ca daca am vrea am spune tot ADEVARUL despre cutarica si l-am face de rahat in fata tuturor, dar din MILA SI BUNATATEA NOASTRA nu o facem, pentru ca suntem cei mai buuuuuni musulmaaaaani (Doaaaaamne miluieeeeeeste!!!).
Dar putem sa aruncam cu gunoi in toti spunand ca facem asta "DOAR de dragul lui Allah Subhanahuwa Taala" si sa incarcam vorbele cu gunoi cu "bismillah", "DOAR pentru a castiga fata lui Allah" si sa ii reducem pe ceilalti la tacere spunand: "ESTE RAMADAAAN. ALLAH SA VA CURETE SUFLETELE CARE SE VEDE CA SUNT ATAT DE MURDARE!!!".
am luat-o ca pe o stire, pt ca se vede ca multi de aici nu stiu aceste lucruri...
"Asalatu wa salamu `ala rasul ALLAH
Wa alhamdulillah.
Wa LA ILAHA ILA ALLAH Muhammad rasul ALLAH!"
-
Urmatorii 8 au spus mersi lui TruthStation pentru acest subiect
-
09-19-2008, 11:50 AM
Poate ca este o stire......nu de mult si noi trebuia sa prezentam un punct de vedere islamic sub forma de stiri ca altfel postarile erau sterse.
Toate aceste noi tendinte care le observ pe forum ne vor ajuta enorma dupa Ramadan cand vom relua discutiile dintre Unitate.
Acum observ ca multa lume doreste toleranta pt celalalt, libertate de exprimare , atentie pt a-l asculta pe celalalt.
-
Banned
09-19-2008, 12:27 PM
Ideea era sa ne curatam comportamentul de astfel de atitudini mizerabile, nu sa continuam sa le avem dar mascate cumva cu adaugiri de cativa termeni islamici: mash ALLAH, Alhamdulillah, LA HAWLA WA LA QWWATA ILA BI ALLAH, si tot asa.... e foarte bine sa ne imbunatatim vocabularul cu ele, insa sa ne schimbam si comportamentul! Ca am tot citit pe diverse thread-uri (nu mai stiu exact in care din ele) de rautatea si ura din postari - postarile unora de aici chiar "supureaza" rautate si ura, dar sunt imbrobodite cu "Allah stie", "alhamdulillah"... exemple din Coran.
Sa nu ne transformam din simple ţaţe in ţaţe cu "limbaj" islamic!!! La comportament si manifestarea "iubirii" fata de surioarele voastre si fata de Allah mai e de lucru muuuult.... chiar si la mai marii forumului asta. 
-
-
Member

09-19-2008, 03:55 PM
Eu sunt membru nou la acest forum, am intrat si aproape nu stiu care este problema. Se intampla sa fie probleme peste tot, nu mai tratati cu rautate oamenii care uneori uita si gresesc . Oare voi credeti ca musulmanii nu gresesc ? Ca sunt asa cum ALLAH subhana wa taala a cerut de la noi? Mi-am permis sa scriu azi , pentru ca maine intram in ultimile zile ale ramadanului. Hai sa ne intrebam ce ar fi cel mai important de facut? Fiecare face pentru el. ALLAH sa ne ierte pe toti, sa ne dea sanatate si sa ne pazeasca de focul iadului.
-
-
-
09-19-2008, 10:07 PM
Al salamu aleikum
Am considerat ca hadisul zilei postat de surioara Umalkasem merge pus si aici ca e mai bine sa continuam cu islam si nu se deschidem alte stiri care de fapt nu au nici o legatura cu aceste zile de Ramadan.
Abdullah (Allah sa fie multumit de el !),fiul lui Masud ,a relatat ca Profetul a spus : "Nu intra in Paradis cine are in inima si un graunte de fala." Atunci unul a intrebat : "Si daca omului ii place sa aiba hainele si incaltarile frumoase ?" Profetul a raspuns : "Allah este Bun si Lui ii place ceea ce este bun.Aroganta anuleaza dreptatea si te face sa ii consideri pe altii mai prejos decit tine ."
Relatat de Muslim
Abdullah (Allah sa fie multumit de el !),fiul lui 'Amr ,fiul lui Aas,a relatat ca Profetul a spus : "Musulmanul este cel care nu le aduce vreun rau celorlalti musulmani prin vorbe si fapte . Iar emigrantul este cel care a lasat ceea ce a interzis Allah ."
Relatat de Bukhari si Muslim
Yiad (Allah sa fie multumit de el !),fiul lui Himar , a relatat ca Profetul a spus : "Dintre locuitorii Paradisului este acela care este indurator si are o inima blinda fata de fiecare ruda si fata de fiecare musulman . "
Relatat de Muslim
Abu Darda (Allah sa fie multumit de el !),a relatat ca Profetul a spus :"Sa va spun despre fapta care are o rasplata mai mare decit rasplata postului ,a daniei si a rugaciunii ? " Am raspuns :"Bineinteles." El a spus: "Pastrarea relatiilor dintre voi ,caci intreruperea relatiilor dintre voi este distrugatoare ."
Relatat de Abu Daud
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |