Notices

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 11 of 11
  1. Comportamentul musulmanului dupa luna Ramadan 
    Deosebit Yumna's Avatar
    Fiecare trebuie sa-si evalueze faptele,trebuie sa fie constient in ce directie se indreapta,apoi sa-si continue inaintarea spre mai bine.De ex:afaceristii dupa fiecare sezon isi calculeaza profitul,un calcul minutios,pentru a vedea castigul.
    Profetula comparat aceasta lume cu o piata,unii vand si altii cumpara,unii castiga,iar altii pierd:"Toti oamenii se trezesc devreme si ies din casa catre treburile lorri vand lui Allah si castiga,ori vand Seitanului si pierd."
    De ce oare nu i s-a aratat omului daca postul este primit?Pentru ca omul sa nu se opresca din a face fapte bune,altfel omul s-ar opri si poate ar fi mandru,si astfel toate faptele bune ar fi pierdute.De aceea,in trecut oamenii se rugau 6 luni pentru a se prmi postul si inca 6 luni se rugau pentru a prinde urmatorul Ramadan,iar atunci incercau ei sa fie mult mai atenti si cu mai multe fapte bune,mult mai activi,deoarece le era teama ca in Ramadanul trecut nu erau de ajuns faptele lor bune si actele de adorare,si tot asa de fiecare Ramadan.

2. Urmatorii 8 au spus mersi lui Yumna pentru acest subiect

Alina1968 (10-09-2008), aynur (10-11-2008), batool391 (10-08-2008), Gabriela Gharabli (10-08-2008), huda_alrahim (10-08-2008), maryam (10-08-2008), meebed (10-08-2008), umalkasem (10-08-2008)

3.  
    Deosebit Yumna's Avatar
    Multumesc Maryam ca ai completat,chiar am vrut sa te rog.Da,in legatura cu ziua de vineri,ca zi de rugaciune pt musulmani,nu m-am exprimat corect,dupa ce am citit mi-am dat seama ca nu toti care citesc ar fi inteles corect,merci inca o data.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks