Notices

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. 10 scuze (in top?!) pentru ca nu port hijab! 
    membru de onoare maryam's Avatar

Si oare cum se va scuza sora noastra in ziua de apoi?
    Si oare de unde sa stim noi ca ziua de apoi nu va fi chiar azi?

Inshaa ALLAH sa nu uitam ca nicio scuza nu poate fi mai puternica decat dorinta de a Ii fi pe plac lui ALLAH dupa ce El, prin Mare Harul si Indruarea Sa te-a calauzit!
    O, sora mea, pune-ti hijab!
    NU EXISTA NIMIC MAI BUN IN AFARA DE HIJABUL EVLAVIEI SI DE HIJABUL CARE ITI ACOPERA CAPUL (nu mintea!) SI ELE SUNT DIN DARURILE LUI ALLAH PENTRU TINE1
    Cum sa refuzi darurile lui ALLAH?

http://www.youtube.com/watch?v=WohXd...eature=related
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

2. Urmatorii 17 au spus mersi lui maryam pentru acest subiect

aiscia (10-12-2008), Alina1968 (10-13-2008), Anna (10-27-2008), aynur (10-16-2008), batool391 (10-14-2008), Faizah (10-16-2008), Gabriela Gharabli (10-12-2008), gabriela guettat (10-12-2008), huda_alrahim (10-14-2008), meebed (10-12-2008), memouna (10-14-2008), naidamasa (10-12-2008), Saira (10-14-2008), sara h (10-24-2008), umalkasem (10-12-2008), ummraschid (10-12-2008), Yumna (10-24-2008)

3.  
    Quote Originally Posted by sara h View Post
    Nu pre sunt deacord cu ceea ce spui "Nu priveste pe nimeni " Daca fratele sau doar ata in Islam face lucururi contrar Shariei,contrar Sunnei si al Qur'anu;ui, noi trebuie sa stam si sa ne uitam la ei cum se inmultesc in pacate??Nu cred ca asta este atitudinea fratelui/sorei de langa tine care vrea sa te aduca pe calea cea buna, macar cu vorba , cu un sfat , caci vorba aceea nimeni altcineva nu calauzeste pe acel om pe cale cea dreapta decat Allah Ta'ala daca doreste.
    Dar vreau sa pun accentul pe faptul ca este de dataria noastra , a comunitattii, a musulmanior sa ne intereseze si de ceilalti frati i nostri in special cand se afla la necaz.Exista un Hadith daca il recunosti in care Profetul nostru ne ivata sa incercam sa corectam greselile altora daca vedem ca intr-adevar acelea exista!
    Deci sa nu uitam si de ceea ce ne invatata Rasool !

Pentru ca sunt intr-o dispozitie super buna (am lucrat ca o sclava juma de zi, dar deh numai mashaa ALLAH si laude ca ma gandesc deja sa ma reprofilez menajera) o sa-ti raspund desi subiectul este fff serios cu o gluma.
    Ma gandesc ca tu, esti departe si nu ai experimentat inca ce inseamna in comunitatea noastra un sfat, o parere.
    Din experienta mea umila iti spun cu mana pe inima ca e mai simplu si mai bine pentru neuronii omului sa stea sa se uite, eventula sa spuna la intervale frecvente MASHA ALLAH, MASHAA ALLAH........................LAUDE SI URARI!
    Fara nicio soapta contra, sa te fereasca ALLAH, risti sa devi inaimicul public nr1, un impostor, un ipocrit, un invidios, un.........si asta doar pentru ca picioare care poarta capete saracute vad, inteleg si pricep, ceea ce sunt de fapt, niste picioare care cara un corp...cu nevoile si capacitatile lui, fireste!

4.  
    Deosebit sara h's Avatar
    Quote Originally Posted by maryam View Post

Pentru ca sunt intr-o dispozitie super buna (am lucrat ca o sclava juma de zi, dar deh numai mashaa ALLAH si laude ca ma gandesc deja sa ma reprofilez menajera) o sa-ti raspund desi subiectul este fff serios cu o gluma.
    Ma gandesc ca tu, esti departe si nu ai experimentat inca ce inseamna in comunitatea noastra un sfat, o parere.
    Din experienta mea umila iti spun cu mana pe inima ca e mai simplu si mai bine pentru neuronii omului sa stea sa se uite, eventula sa spuna la intervale frecvente MASHA ALLAH, MASHAA ALLAH........................LAUDE SI URARI!
    Fara nicio soapta contra, sa te fereasca ALLAH, risti sa devi inaimicul public nr1, un impostor, un ipocrit, un invidios, un.........si asta doar pentru ca picioare care poarta capete saracute vad, inteleg si pricep, ceea ce sunt de fapt, niste picioare care cara un corp...cu nevoile si capacitatile lui, fireste!
    Hasbeyallah , surioara esti asa de comica .... intr-adevar un sfat bun: "O sa stau si doar sa privesc "
    Vad ca de cate ori am incercat sa dau un sfat anumitor persoane din Ro , mi-au luat-o in nume de rau si asa ca vorba ta surioara, voi sta pe celalata baicada si voi privi si eventual "No comment" daca mi se adreseaza vreo intrebare

5.  
    Quote Originally Posted by sara h View Post
    Hasbeyallah , surioara esti asa de comica .... intr-adevar un sfat bun: "O sa stau si doar sa privesc "
    Vad ca de cate ori am incercat sa dau un sfat anumitor persoane din Ro , mi-au luat-o in nume de rau si asa ca vorba ta surioara, voi sta pe celalata baicada si voi privi si eventual "No comment" daca mi se adreseaza vreo intrebare

Ce sa-ti zic...bine ai venit in club???!
    Asa e draga mea, este o realitate trista, tristaaaaaaaaaaaaa ca daca spui ceva ce, culmea nu e 100% ok, 100% islamic (desi ar putea fi!) esti tratat ca un dusman ca unul care isi musca degetele de invidie, ca un nerecunoscator (sic!) si lista ar putea continua.
    Din nefericire in comunitatea noastra exista prea putine valori si oamenii asa cum bine a spus cineva odata au uitat de unde au plecat ca si cum "scaunele" si "functiile" "popularitatea" si "aprecirerea" sunt vesnice.
    Inshaa ALLAH sa fie intre cei acre nu vor de cat Fata lui ALLAH cu smerenie si cainta si acestia un zid de netrecut, caci cel ce se amesteca cu acestia este precum ei.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks